Wolak mój przyjacielu :)
a tak na serio wystaw na allegro to ja kupie
dodatkowo dam Pozytywa
o ile mi nie mylno to 13 DVD??
Dam ci nick tu bo to od mojej siostry konto
Wolak pisze:Jeśli jest ktoś chętny to ja wypalę wszytkie odcinki (508) ,25 filmów ,teledyski ,klipy,reportaże itp. za 20 zł .
Nie ma to jak cytować samego siebie ,ale oczywście muszę ,bo piszę głupoty i potem muszę się tłumaczyć ; ) .Oczywiście nagram za 20 zł jak ktoś mi kupi płyty : )
Bart pisze:Wolak a masz po amerykańsku czy po japońsku ?? Po polskiego lektora i francuskich głosów nietrawie
Ja mam akurat to samo co było na RTL/TVN 7 ,a filmy mają angielski dubbing i są bez napisów .Filmów jest 25 ,każdy głupi to wie :} ,bo odcinków serii jest 508 ,a wszytko pozostałe to są filmy ,no chyba ,ze ktoś nie wie co to film ,ale wyjaśniam ,że są to odcinki całkowicie nie związane z głównym wątkiem ,no chyba ,ze ktoś uważa coś za film jeśli jest to napisane np. flim Spider -Man ,bo jesli tego nie będzie to ktoś uzna ,że to jakiś cytuję ''odcinek specjalny '',więc proszę nie bądźmy śmieszni .
Bart pisze:Wolak a masz po amerykańsku czy po japońsku ?? Po polskiego lektora i francuskich głosów nietrawie
Ja mam akurat to samo co było na RTL/TVN 7 ,a filmy mają angielski dubbing i są bez napisów .Filmów jest 25 ,każdy głupi to wie :} ,bo odcinków serii jest 508 ,a wszytko pozostałe to są filmy ,no chyba ,ze ktoś nie wie co to film ,ale wyjaśniam ,że są to odcinki całkowicie nie związane z głównym wątkiem ,no chyba ,ze ktoś uważa coś za film jeśli jest to napisane np. flim Spider -Man ,bo jesli tego nie będzie to ktoś uzna ,że to jakiś cytuję ''odcinek specjalny '',więc proszę nie bądźmy śmieszni .
Ta Krzyś , nie rob z siebie Klowna
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
BH Daimaouji pisze:Ech znowu ten francuski Dubbing , moze ktos da z japonskim/amerykanskim Dubbingiem?
Ja mam z ang dubbingiem, moge pare wrzucić na mega uploads lub inny serwer. Jak ktoś chce, to moge podać torrent, z którego ściągałem(ściągnąłem już dużo odcinków)
Heh, Vejita w DBZ z ang dubbingiem ma francuzki akcent XD Fajnie mówi niektóre słowa XD
Miałem też pare odcinków z językiem Japońskim, ale nie wiem gdzie...