BH saga FAQ (Reaktywacja)
Moderator: Moderatorzy
- BH Daimaouji
- SSJ 5
(co to za pytanie o_O i jakie znowu serio?!)Mark pisze:Jak masz na NAZWISKO?(serio, ani ty ani Bobercik nie podali tego)
Nie mam nazwiska przeciez , bo to zbyteczne , jestem poprostu Wielki Demonski książe Bartek , gdyż nie jestem Ziemianinem
BTW wiele osob w DB nie ma nazwiska , rodzina Son to jedyni znani co maja nazwisko (nie wiadomo jak z Dr. Briefem)
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.Ta to jest moj przybrany tata , i nie , nie ma innych przedstawicieli mojej rasymac402 pisze:Ja też się o coś zapytam.
1. Jak to możliwe, że Bardock jest twoim tatą skoro on jest saiya-jinem a ty chominidem? Chyba, że jest to przybrany ojciec. W takim razie kim była twoja chominidowa rodzina.
2. Czy dasz kiedyś fabułę BH saga w swojej grze?
2.Ta , czemu by nie?
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Jakby co , na pytania zadawane przez Marka , Bliza , Macixa , Pitti'ego , Astarota , Barta i Barniego itp. nie odpowiadam , byc moze zadacie jakies brzydkie i niegrzeczne pytania , bo i tak kazdy wie , ze macie serce z kamienia , wy bestie!!!!
Bliz - Zal.pl -_- , to nie pytanie przeciez
Macix - Ha ha ha ha , Prince Bartek Owned , te "oczy" to w sensie zrednic , "kolego" Anyway , nie wiem co sie z toba stalo , teraz stales sie taki sam jak oni
Bliz - Zal.pl -_- , to nie pytanie przeciez
Macix - Ha ha ha ha , Prince Bartek Owned , te "oczy" to w sensie zrednic , "kolego" Anyway , nie wiem co sie z toba stalo , teraz stales sie taki sam jak oni
Ostatnio zmieniony czw sie 07, 2008 1:09 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 3 razy.
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Hmmm , powiedzmy ze przez ewolucje , ale ani z Chomika , ani z Czlowieka , wiecej teraz nie zdradzeKris pisze:Yyyy to jakim cudem jestes Chominidem?BH Daimaouji pisze:1.Ta to jest moj przybrany tata , i nie , nie ma innych przedstawicieli mojej rasy
(poprawione)
Ostatnio zmieniony śr sie 06, 2008 5:24 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 7 razy.
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
1. Czy kiedyś przestaniesz mówić żal.pl?
2.Masz tych userów co wyżej napisałeś w poście na liście ignorowanych, nie widzisz ich postów. A CZY NIE PRZYSZŁO CI DO GŁOWY ŻE TO TY ICH BARDZIEJ WPIENIASZ? ONI NAWET NIC NIE ZROBILI BY CIĘ WPIENIĆ.
[ Dodano: Sro Sie 06, 2008 6:23 pm ]
Przypomniałem sobie to spokojne życie zanim chciałem gadać z BH i poprosiłem go by mnie na GG odblokował, teraz tego żałuję bo cały czas głowę mi zawracał o coś i Fanficka nie mogę napisać, dobrze że znów mnie zablokował.
2.Masz tych userów co wyżej napisałeś w poście na liście ignorowanych, nie widzisz ich postów. A CZY NIE PRZYSZŁO CI DO GŁOWY ŻE TO TY ICH BARDZIEJ WPIENIASZ? ONI NAWET NIC NIE ZROBILI BY CIĘ WPIENIĆ.
[ Dodano: Sro Sie 06, 2008 6:23 pm ]
Przypomniałem sobie to spokojne życie zanim chciałem gadać z BH i poprosiłem go by mnie na GG odblokował, teraz tego żałuję bo cały czas głowę mi zawracał o coś i Fanficka nie mogę napisać, dobrze że znów mnie zablokował.
- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.O_o, nie, teraz przestańcie nabijać sie z mojego nazwiska (i tak wole panienskie mojej mamy)1.Czy Twoje nazwisko kojarzy się z Tatrami?
2.Kto ma się zamknąć i nie dzwonić?
3.Lubisz siebie i swojego ficka?
2.???
3.Tak
Do offtopicujących w tym temacie : wy doprawdy lepiej zadajcie pytania a nie offtopicujecie
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019