BH saga FAQ (Reaktywacja)
Moderator: Moderatorzy
- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.Te pytanie juz zadal Piotrek nie dawno , zobacz ta odpowiedzadrian pisze:1.kto jest najsilniejszy z twojej rodziny oprucz ciebie
2.masz jakiś wrogów z kturymi walczysz bez przerwy
2.Nie , nikt nie jest taki glupi przeciez zeby "isc na rzez jak czlowiek"
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Dokladniej (wg Freezy w BT2) to isc jak Bydlo na rzez , ale ja zmienilem to zeby obrazalo ludzi podobnie jak :
Swiat zchodzi na ludzi
Dziwne myslalem , ze zadasz jakies pytania mi (brzydkie znajac ciebie) , ale nie wazne
Swiat zchodzi na ludzi
Dziwne myslalem , ze zadasz jakies pytania mi (brzydkie znajac ciebie) , ale nie wazne
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
1. Ja też będę miał królestwo. Czy jak powstanie nasze "królestwa" się zaprzyjaźnią?
2. Fajne masz sługi. Może jak ja zdobęde więcej będziemy się wymieniac? Chciałbym Frezera!
3. Ciekawe jak zareaguje Jess przy spotkaniu z moim wojownikiem Massuo?
4. Może użądzimy turniej w którym nasi wojownicy będą z sobą walczyc?
2. Fajne masz sługi. Może jak ja zdobęde więcej będziemy się wymieniac? Chciałbym Frezera!
3. Ciekawe jak zareaguje Jess przy spotkaniu z moim wojownikiem Massuo?
4. Może użądzimy turniej w którym nasi wojownicy będą z sobą walczyc?
- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.Tak , skoro jestesmy kolegami tutaj i w fanfiku , czemu nie
2.Ta , ja wezme Burte a ty Freeze udana wymiana ale tyamczasowa ok?
3.Zapewne cos takiego
Burta : "Czesc Jess jak sluzba u panicza Bartusia?"
Jess : "Fajna czesto kaze mi wykonywac poze moja , czy twoj tez tak ci kaze? Mi to nie przeszkadza , nawet to lubie , chociaz ktos jest , ze lubi jak ja to robie"
Burta : "Jeszcze nie wiem , dam mu ten pomysl"
4.I tak przegrasz
2.Ta , ja wezme Burte a ty Freeze udana wymiana ale tyamczasowa ok?
3.Zapewne cos takiego
Burta : "Czesc Jess jak sluzba u panicza Bartusia?"
Jess : "Fajna czesto kaze mi wykonywac poze moja , czy twoj tez tak ci kaze? Mi to nie przeszkadza , nawet to lubie , chociaz ktos jest , ze lubi jak ja to robie"
Burta : "Jeszcze nie wiem , dam mu ten pomysl"
4.I tak przegrasz
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
-
- Przeciętny wojownik
- BH Daimaouji
- SSJ 5
- BH Daimaouji
- SSJ 5
OK wiec
1.Daje wiec
Tata : Zbroja Bardocka bez ochraniaczy na nogi , granatowe spodnie , zielone buty i czerwone naremniki (inaczej zmiana palety stroju Kakarotta)
Mama : Nie wiem narazie , pewnie jakas zbroja sajanska
Starszy brat Zly Thales : Zbroja KKRTa z odcinka 20
Zly Kakarotto : Czerwona bluza i rozowe spodnie lub zbroja KKRTa z odcinka 20
Wujek Bageta : Arabski stroj stworow z tancu fuzyjnego
Wujek Vegedock : Polaczenie ubran Bardocka i Krola Vegety
2.Nie , jedna dz...a myslala o tym , ale kazalem Jessowi ja zabic , zamieniala sie w golema
3.Dzisiaj (E wyglada na to ze jednak jutro)
4.Wiec , nie wiem na 100% , ale chyba tate lub mame albo wujka Entei'ego
5.Ta , dam kiedys odcinek gdzie jeden pajaczek chce byc moim sluga
1.Daje wiec
Tata : Zbroja Bardocka bez ochraniaczy na nogi , granatowe spodnie , zielone buty i czerwone naremniki (inaczej zmiana palety stroju Kakarotta)
Mama : Nie wiem narazie , pewnie jakas zbroja sajanska
Starszy brat Zly Thales : Zbroja KKRTa z odcinka 20
Zly Kakarotto : Czerwona bluza i rozowe spodnie lub zbroja KKRTa z odcinka 20
Wujek Bageta : Arabski stroj stworow z tancu fuzyjnego
Wujek Vegedock : Polaczenie ubran Bardocka i Krola Vegety
2.Nie , jedna dz...a myslala o tym , ale kazalem Jessowi ja zabic , zamieniala sie w golema
3.Dzisiaj (E wyglada na to ze jednak jutro)
4.Wiec , nie wiem na 100% , ale chyba tate lub mame albo wujka Entei'ego
5.Ta , dam kiedys odcinek gdzie jeden pajaczek chce byc moim sluga
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.Hmmmmmmm Tomek to moj kuzynek tam , wiec wychodzi ze Piotrek
2.Heh sam zadales te pytanie i otrzymales odpowiedz
3.Tu mozesz glosowac , jakby co planuje zeby Kakarotto (Dobry) przybyl wyzwal Kakarotta (Zlego) do walki a potem przybyl Broli i zabil ubydwu raz na zawsze
4.
a)Clover , Alex i Sam beda sie mna opiekowac , bedzie udane LOL
b)Zolwie ninja przybeda do mojego zamku szukac Shreddera , pomyla Coolera w 5 formie z Shredderem
c)Bedzie konkurs wyboru starszego brata
d)Beda moje urodziny i wujkowie Bageta i Vegedock beda sie klocic ze soba o to kogo bardziej lubie
e)Taki glupek mnie porwie i bedzie mial nauczke od mojej mamy
f)Cofne sie w czasie i zabije Hitlera
A reszte to pomysle (oczywiscie nie dalem dokladnie jakie beda odcinki , dalem tylko szczegoly)
Hmmm jak mowilem , tu sie daje pytania o mnie w swiecie DB , NIE o swiat rzeczywisty wiec jesli 2 to bylo o swiat rzeczywisty , to nie ten temat
2.Heh sam zadales te pytanie i otrzymales odpowiedz
3.Tu mozesz glosowac , jakby co planuje zeby Kakarotto (Dobry) przybyl wyzwal Kakarotta (Zlego) do walki a potem przybyl Broli i zabil ubydwu raz na zawsze
4.
a)Clover , Alex i Sam beda sie mna opiekowac , bedzie udane LOL
b)Zolwie ninja przybeda do mojego zamku szukac Shreddera , pomyla Coolera w 5 formie z Shredderem
c)Bedzie konkurs wyboru starszego brata
d)Beda moje urodziny i wujkowie Bageta i Vegedock beda sie klocic ze soba o to kogo bardziej lubie
e)Taki glupek mnie porwie i bedzie mial nauczke od mojej mamy
f)Cofne sie w czasie i zabije Hitlera
A reszte to pomysle (oczywiscie nie dalem dokladnie jakie beda odcinki , dalem tylko szczegoly)
Hmmm jak mowilem , tu sie daje pytania o mnie w swiecie DB , NIE o swiat rzeczywisty wiec jesli 2 to bylo o swiat rzeczywisty , to nie ten temat
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Co to znaczy Etymologia? Pochodzenie/znaczenie?krova pisze:tak wiec pozwol mi (i innym ) poznac etymologie twojego nicku
BTW mozesz nie mowic w jezyku naukowym? Bo to pierwsze pytanie w ktorym nie znam slowa o co komu chodzi?
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019