BTW jak go znacie to mozecie tu pisac o nim
Nadchodzi Filip
Moderator: Moderatorzy
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Nadchodzi Filip
OK , zapewne znacie go z forum Thalesa (i wiec tak , moze tu dojsc) wiec musimy czekac na niego 
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
Re: Nadchodzi Filip
Ekhem ,co ma oznaczać to w nawiasie '' i więc tak '' -jak coś to a ,więc żeby to brzmiało ,ale nie mam zamiaru tu spamować i bredzić od rzeczy .BH Daimaouji pisze:OK , zapewne znacie go z forum Thalesa (i wiec tak , moze tu dojsc) wiec musimy czekac na niego
Jaki Filip i co on kogo obchodzi ,żeby od razu pisać o nim tematy ,ja mogę pisać ,ale o ks.Rydzyku :/
Uwertura...

- BH Daimaouji
- SSJ 5
Re: :)
Jeśli nie masz nic ciekawego do powiedzenia to lepiej nic nie mów inteligencie .Ty na tym forum prędzej ode mnie ,właśnie widzę ''miszczu'' .Przydałoby się też ,żebyś się przedstawił .Fifka pisze:niom pewno to ja BH to zapewne Bartuś
a ty Wolak jesteś wielką ciotą ponieważ byłem na tym forum predzej od ciebie i jak cie to nie obchodzi to na posta nabijasz??
Jestes ciotą wolak
Ostatnio zmieniony wt kwie 11, 2006 4:36 pm przez Wolak, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwertura...

- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.O czesc Filip kun , zadzwon do mnie kiedy sie umowimy
Potem moze dam na forum ten "wasz" teledysk 
2.Krzyś kun , Filip (Sexfilg) kun nie klocie sie , zaczynacie sie zachowywac jak 2 pieski ktore znalem - Dzeki i Rocky , ktorych lubilem a Rocky klocil sie z Dzekim zamiast byc przyjaciolmi jak planowalem

2.Krzyś kun , Filip (Sexfilg) kun nie klocie sie , zaczynacie sie zachowywac jak 2 pieski ktore znalem - Dzeki i Rocky , ktorych lubilem a Rocky klocil sie z Dzekim zamiast byc przyjaciolmi jak planowalem
E Filip , Krzyś ma 20 lat , wiec jest rok ode mnie mlodszy (lub nawet 2) a nadal lubi DBSexfilg pisze:a ty Wolak jesteś wielką ciotą ponieważ byłem na tym forum predzej od ciebie i jak cie to nie obchodzi to na posta nabijasz??
Jestes ciotą wolak
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- Dragon Fist
- A True Dragon
Fifka pisze:niom pewno to ja BH to zapewne Bartuś
a ty Wolak jesteś wielką ciotą ponieważ byłem na tym forum predzej od ciebie i jak cie to nie obchodzi to na posta nabijasz??
Jestes ciotą wolak
Hmmm... możesz nie przezywać Krzyśka?? Przecież chyba nic do ciebie nie ma... Hmmm... skoro jesteś z forum Thalesa to musisz być spoko gościem
więc witam cię na tym forum...
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Nawet nie wiesz kim dla siebie jestesmy Tomek kunDragon Fist pisze:Fifka pisze:niom pewno to ja BH to zapewne Bartuś
Jestes ciotą wolak
Hmmm... możesz nie przezywać Krzyśka?? Przecież chyba nic do ciebie nie ma... Hmmm... skoro jesteś z forum Thalesa to musisz być spoko gościem
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- Dragon Fist
- A True Dragon
BH Daimaouji pisze:Nawet nie wiesz kim dla siebie jestesmy Tomek kunDragon Fist pisze:Fifka pisze:niom pewno to ja BH to zapewne Bartuś
Jestes ciotą wolak
Więc może mi powiesz Bartuś? Muszę się poznać z Filipem (bez skojarzeń), skoro mówisz o nim tak dobrze