Tommy pisze:Jestem tutaj nowy i pewnie mnie jeszcze nie za bardzo znacie, ale mam pytanie: ,,Czy mnie lubicie?"
Pytanie zadane w kierunku forumowiczów ,czy cię lubią jest trochę zaskakujące po zaledwie paru dniach przebywania na forum .Zauważ ,że na forum ostatnio były chyba ze 4 osoby ,więc opinii zabyt wielu nie uzyskasz .Jesli chodzi o moją osobę to ja nic do ciebie nie mam ,że tak powiem unikając odpowiedzi na zadane pytanie .
Sam nie wiem - jak już napisał Wolak kun, to nie powinieneś pisać tego po zaledwie kilku dniach na forum. Ja takiego pytania nie zadawałem i nie zadałbym, ale ja nie jestem Tobą. Dla mnie taki temat ma sens, ale w tym wypadku, gdy nikt za bardzo Cie nie zna będzie to tylko miejsce spamu...
A teraz napisze Ci coś od siebie. Łatwo zyskać Moją przychylność, jednak jeszcze łatwiej ją stracić, więc uważaj...
No tak ,pytanie bezsensowne...
Ja cię w ogóle nie znam =P
To ja mam pytanie: "Kto lubi mnie?" chyba mnie już bardzo długo znacie to możecie coś o tym powiedzieć =D
Ciekawy wąpetk =P . Troszkę po tym neciku surfuje, ale nigdy nie oceniałem osoby po piewszej chwili . To tak samo jak ocenianie po popierwszym geście, np. nowy wyzwie kogoś od czubów i już ci się nie podoba. Jednak ignorując ten wątek okazuje się super kolesiem. Nie da się kogoś tak szybko ocenić.
Życie stworzone jest z fragmentów,
o których tylko wiedzą Ci, którzy nas znają
Kenyan pisze:Ciekawy wąpetk =P . Troszkę po tym neciku surfuje, ale nigdy nie oceniałem osoby po piewszej chwili . To tak samo jak ocenianie po popierwszym geście, np. nowy wyzwie kogoś od czubów i już ci się nie podoba. Jednak ignorując ten wątek okazuje się super kolesiem. Nie da się kogoś tak szybko ocenić.
Wzór miłości od pierwszego spojrzenia w innym wydaniu XD
Jednak dobrze piszesz, nie powinno się oceniać kogoś odrazu - to się tyczy wszytkiego(wyglądu, sposobu mówienia, myślenia, bycia etc.)
Proponuje nie pisać nic w tym temacie do momentu lepszego poznania autora - tak będzie najlepiej