Opinia o Kakarottcie
Moderator: Moderatorzy
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Opinia o Kakarottcie
Tu opisujemy nasze opinie o tym śmieciu , lebiodze z DB Kakarotto (znanym również jako Songoku)
Wasza opinia o nim! Głosujcie
Dla mnie Kakaroto jest ZA dobry , tępy , i jest zbędny (w Z) ale ma fajnego ojca , brata i dziadka i podoba mi się jego fuzja z Vegetą za pomocą kolczyków : Vegetto a wy? Wasza opinia , Enjoy
Wasza opinia o nim! Głosujcie
Dla mnie Kakaroto jest ZA dobry , tępy , i jest zbędny (w Z) ale ma fajnego ojca , brata i dziadka i podoba mi się jego fuzja z Vegetą za pomocą kolczyków : Vegetto a wy? Wasza opinia , Enjoy
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
Już od początku Kakarott mnie denerwował swoimi zagraniami mięczaka : "Oszczędź go on jest bezbronny" albo "Jak mogłeś potworze to byli niewinni ludzie"....No comment... Toż to laluś a nie główny bohater
Bardzo chętnie bym obejżał DB gdyby Freezer nie zniszczył Plenety Vegeta... Fajnie by sie popatrzyło jak Kakarotto zabija niewinnych robali itp.
PoZdRo
Mam swoją dumę, zawsze sam a nie z tłumem.
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Lepiej by było gdyby powiedział takgutek pisze:"Oszczędź go on jest bezbronny" "Jak mogłeś potworze to byli niewinni ludzie"
"Oszczędź go on jest bezbronny" - "Heh zabij tego sku***syna , nie zasługuje za życie"
"Jak mogłeś potworze to byli niewinni ludzie" - "Mwa ha ha ha żałosne robale choćmy zabić ich więcej"
Ostatnio zmieniony pn sty 10, 2005 6:31 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 2 razy.
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
No co ty Kakarotto jest ok ale denerwuje mnie swoimi @#$% odzywkami ale przecież zawsze można robić klonyArti pisze:A dla mnie Kakarotto jest ok. Przynajmniej jest nad kim popłakaćI nich się który ze mną nie zgodzi
![]()
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Kkrt jest leszczem, bo niumi dobić nikogo, i przejmuje sie śmiercią kilku ludzi. Ale też umie sie przyznać że sam nieda rady pokonać kogoś.
Więc ogólny werdykt: Jest spox, ale zbyt miły
Więc ogólny werdykt: Jest spox, ale zbyt miły
ćwoki! jak ktoś żyje na tym forum, to niech pisze na mail barts10@gmail.com
- BH Daimaouji
- SSJ 5
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Ha ha ha pobiłem Kakarotta w Super Butoden 3 

Ma za swoje obraził sajanów i przymierzył się z tymi robakami ludźmi

Ma za swoje obraził sajanów i przymierzył się z tymi robakami ludźmi
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Fuck

Kurde

poniżanie ciąg dalszy
in conclusion?
KAROTTTTTTTTTTTOOOOOOOOOOO!!!
skąd mam te dwa zdjęcia?
Z stąd
BTW musicie obejrzeć fan mange "Vegeta's parents" , w roli pierwszoplanowej Mama Vegety
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
ej BH moze i go nie lubisz(ja za to go uwielbiam moj ulubiony) ale wiesz kto ropierdzielił BROLIEGO ^^.Cala rodzinka^^
Gohan]
Goku ]===============>BROLI
Goten ]
KAMEHAMEEEEEEEEHAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HEHE^^.Moze i doszczetnie go nie zniszczyli ale wygrali walke:)..BROLI pokazuje sie pozniej:) ponownie
Gohan]
Goku ]===============>BROLI
Goten ]
KAMEHAMEEEEEEEEHAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HEHE^^.Moze i doszczetnie go nie zniszczyli ale wygrali walke:)..BROLI pokazuje sie pozniej:) ponownie
[img]http://bla_bla_bla_bla_bla.w.interia.pl/goku.jpg[/img]