Największym spamerem jest oczywiście osoba ,która ... nie podam bo nie chcę jej urazić ,ale każdy go zna .
PS.Ogromna częśc postów HB ijuoamiaD to jeden wielki spam i nabijalnia postów .Wiadomści pokroju : heh ,hahha to raczej nie są wnoszące coś do tematu posty .
Ostatnio zmieniony śr lut 01, 2006 7:20 pm przez Wolak, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja spamerem? Ja pisze posty . ale nie tak duzo jak na pocztaku , wg mnie Kris i Adrian sa spamerami (ledwo dolaczyli a juz maja ponad 100 postow) , ale ja?! Jestes czlowiekiem (czytaj ydiota) czy co?!
Wolski pisze:Ogromna częśc postów HB ijuoamiaD
Niezle to ujeles iksloW , ale blednie
Ostatnio zmieniony śr lut 01, 2006 7:24 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 1 raz.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
BH Daimaouji pisze:Ja spamerem? Ja pisze posty . ale nie tak duzo jak na pocztaku , wg mnie Kris i Adrian sa spamerami (ledwo dolaczyli a juz maja ponad 100 postow) , ale ja?! Jestes czlowiekiem (czytaj ydiota) czy co?!
Przepraszam ,ale do kogo zaadresowałeś ten post ,bo za bardzo nie wiem ?
BH Daimaouji pisze:Ja spamerem? Ja pisze posty . ale nie tak duzo jak na pocztaku , wg mnie Kris i Adrian sa spamerami (ledwo dolaczyli a juz maja ponad 100 postow) , ale ja?! Jestes czlowiekiem (czytaj ydiota) czy co?!
Przepraszam ,ale do kogo zaadresowałeś ten post ,bo za bardzo nie wiem ?
Hmmmmmmmm do kreatora posta przeciez , moj drogi krzyszku
Hyhy nieźle Wolak
HB ijuoamiaD
Niezle nevaeR , ale wiesz ze to byl pierwszy stopien do piekla nie robaku?
Update
Rav spamerem , LOL
Update2
OK wybieram Adriana , nie pisanie polskich u mnie to nic w jego ortografi
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee teraz BH to przegiełeś żeby MIII jechać od SPAMA
1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
Kris pisze:ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee teraz BH to przegiełeś żeby MIII jechać od SPAMA
patrz ile miales postow na poczatku , ale ta , ciesz sie ze ciebie nie wybralem