Bledy w DBZ MOVIE 6 - Cooler Revenge
Bledy w DBZ MOVIE 6 - Cooler Revenge
Z tym filmem jest cos nie tak. A mianowicie jest tam Vegeta SSJ i gohan jako dziecko
. Przeciez Vegeta osiagnol SSJ kiedy gohan byl juz nastolatkiem a do tego jeszcze jest tam Goku SSJ przeciez jak Vegeta osiagnol SSJ to Goku byl w zaswiatach po Cell Saga.
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Heh Gohan byl 10 latkiem gdy osiagnal ssj a nastolatkiem byl dopiero w Buu sadze ponadto
(Sama seria budokai sama mowi , mlody Gohan nie nastolatek Gohan!)
(Sparwdzam www.dragonballz.de w poszukiwaniu zdjec)
http://www.dragonballz.de/media/picture ... %2FMovie_6
Wszystko mi pasuje , Gohan nie moze stac sie ssj , Tronka nie ma. Poza 1 rzecza , Dende jest wszechmogacym a jak wiemy , Tronk BYL gdy Dende byl wszechmogacych wiec to dziura!
BTW skad ten pomysl ze Kakarotto byl w zaswiatach gdy Vegeta osiagnal ssj? GO NIE BYLO na Ziemi a nie byl w zaswiatach!
(Sama seria budokai sama mowi , mlody Gohan nie nastolatek Gohan!)
(Sparwdzam www.dragonballz.de w poszukiwaniu zdjec)
http://www.dragonballz.de/media/picture ... %2FMovie_6
Wszystko mi pasuje , Gohan nie moze stac sie ssj , Tronka nie ma. Poza 1 rzecza , Dende jest wszechmogacym a jak wiemy , Tronk BYL gdy Dende byl wszechmogacych wiec to dziura!
BTW skad ten pomysl ze Kakarotto byl w zaswiatach gdy Vegeta osiagnal ssj? GO NIE BYLO na Ziemi a nie byl w zaswiatach!
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
e Vegeta osiagnal SSJ PRZED saga sztucznych ludzi wiec nie widze tu bleduVexeta pisze:Vegeta osiagnol SSJ w Cell Saga a porzeciez Kakarotto zginal w Cell Saga wiec nie mogl poleciec z nimi na Namek kiedy Vegeta byl SSJ bo Kakarotto wtedy nie zyl.
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
PRZED Cell game ale ta (reszta go widziala gdy ruszyl na C 19 , a Kakarotto to nie wiem) , Vegeta osiagnal ssj , a innych to nie zdziwiwlo , mimo iz potem wyrusza w kosmos zamiast wrocic na ZiemieVexeta pisze:Ale Kakarotto i inni zobaczyli go jako SSJ DOPIERO W CELL SADZE.
BTW skad ten pomysl ze PO? Gohan nie umie ssj2 (w filmach 7 i 8 tez tego nie umie) nie moze to byc po , ponadto jego ubranie jest z poczatka cyborg sagi nie gdy osiagnal ssj
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Vejita osiągnął SSJ nie w Cell saga tylko chwile przed android sagaVexeta pisze:Ale Kakarotto i inni zobaczyli go jako SSJ DOPIERO W CELL SADZE.
A po tej sadze Kakarotto juz nie zyl wiec nie mogl z nimi leciec na Namek.
ćwoki! jak ktoś żyje na tym forum, to niech pisze na mail barts10@gmail.com
- BH Daimaouji
- SSJ 5
No to mu wlasnie mowie , a ON nicBart pisze:Vejita osiągnął SSJ nie w Cell saga tylko chwile przed android sagaVexeta pisze:Ale Kakarotto i inni zobaczyli go jako SSJ DOPIERO W CELL SADZE.
A po tej sadze Kakarotto juz nie zyl wiec nie mogl z nimi leciec na Namek.
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
To jest niewazny szczegol chodzi o to ze Kakarotto i Vegeta nie mogli leciec na Namek kiedu obydwaj mieli tylko SSJ bo:
1) Vegeta osiagnol SSJ przed Android Saga ale reszta Z Team dowiedziala sie o tym w Android Saga
2) Kakarotto w Cell Saga umarl wiec nie mogl leciec wtedy
3) A kiedy zostal wskrzeszony to umial jush SSJ3 osiagnoac
Wiec nie jest mozliwe aby Vegeta SSJ i Kakarotto SSJ polecieli w tym filmie na namek ( i to jest ten blad)
Czlowieku, skumaj czas akcji...to są te 3 lata, gdy Goku wraz z przyjaciółmi trenuje w oczekiwaniu na cyborgii! Już po pierwszej wyzycie F. Trunksa, lecz przed pojawinieniem się Gero.
A to że Vegeta pokazał SSJ to podobnie było z filmem 1. Dopiero przy pojawieniu się Radiza Kuririn dowiedział się że Goku ma dziecko. A jednak widział Gohana już podczas walki z Garlickiem. To są szczegóły
- Szpaner
1) Vegeta osiagnol SSJ przed Android Saga ale reszta Z Team dowiedziala sie o tym w Android Saga
2) Kakarotto w Cell Saga umarl wiec nie mogl leciec wtedy
3) A kiedy zostal wskrzeszony to umial jush SSJ3 osiagnoac
Wiec nie jest mozliwe aby Vegeta SSJ i Kakarotto SSJ polecieli w tym filmie na namek ( i to jest ten blad)
Czlowieku, skumaj czas akcji...to są te 3 lata, gdy Goku wraz z przyjaciółmi trenuje w oczekiwaniu na cyborgii! Już po pierwszej wyzycie F. Trunksa, lecz przed pojawinieniem się Gero.
A to że Vegeta pokazał SSJ to podobnie było z filmem 1. Dopiero przy pojawieniu się Radiza Kuririn dowiedział się że Goku ma dziecko. A jednak widział Gohana już podczas walki z Garlickiem. To są szczegóły
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Vexeta - hmmmmmmm wiec czas akcji filmu to przed Cell game a nie po tym , tak smao jak w grze LoK2!
Adrian - Jesli mowisz o filmie 5 to jest blad! Gohan ma inna fryzure , a Kakarotto nie zmienil sie w ssj odrazu (an pocztaku (po przecyztaniu) myslalem ze to przez jego dume ale potem widac ze nie umial sie zmienic) ponadto wg daty nadania , dzieje sie to PRZED tym jak Kakarotto wraca na Ziemie wiec niestety film 5 nie dzieje sie podczas treningu do walki z Cyborgami!
Adrian - Jesli mowisz o filmie 5 to jest blad! Gohan ma inna fryzure , a Kakarotto nie zmienil sie w ssj odrazu (an pocztaku (po przecyztaniu) myslalem ze to przez jego dume ale potem widac ze nie umial sie zmienic) ponadto wg daty nadania , dzieje sie to PRZED tym jak Kakarotto wraca na Ziemie wiec niestety film 5 nie dzieje sie podczas treningu do walki z Cyborgami!
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Tak , podobnie w filmie 8 , Komroczak oglasza 10 dniowy odpoczynek , a wszyscy w tym czasie sie raduja i zapomnieli o "straszliwym" KomorczakuVexeta pisze:Ta i co Cell sobie latal bo ziemi i robil co chcial a Z team polecial sobie odwiedzic ziomkow na Namek tak? Ej no super pomysl zostawic Cella i leciec sie pobawic na NamekBH Daimaouji pisze:Vexeta - hmmmmmmm wiec czas akcji filmu to przed Cell game a nie po tym , tak smao jak w grze LoK2!
BTW od kiedy Druzyna Z to on?!
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019