SSJ Center .(opinia)

Tylko tu można offtopicować i zamieszczać ogłoszenia. Posty z tego forum nie są liczone.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ

Co sądzisz o forum ssjcenter ?

Fenomenalne
1
9%
Świetne
2
18%
Dobre
4
36%
Żałosne
4
36%

Liczba głosów: 11

Awatar użytkownika
Wolak
SSJ 5
Kontakt:

SSJ Center .(opinia)

Post autor: Wolak »

Zarejestrowałem się na ssjcenter i powiem szczerze ,że tamto forum może ma większy ruch ,ale tu jest za to więcej ciekawszych informacji z różnych dziedzin .Forum jest ładne i kolorowe (w skrócie )i pod względem technicznym zostawia daleko w tyle ssjpower.Strona główna ssjcenter za to przegrywa na całej linii z ssjpower .Wygląd i strona techniczna z tamtego forum ,gdyby znalazła się tutaj to byłoby świetnie .Podsumowująć ssjcenter jest o wiele bardziej rozbudowane (posiada dział download itp),ma ogromny ruch ,shoutbox(o który się ubiegam na ssjpower) i wiele innych czynników ,które sprawiają że tamto forum jest najlepsze w Polsce .Zachęcam do rejestracji wszystkich zainteresowanych .Naprawdę warto .
Uwertura...

Obrazek
Awatar użytkownika
adrian
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: adrian »

a byłem na tamtej stronie kilka razy ale ssjpower jest lepsze
Awatar użytkownika
Maciej
SSJ 5

Post autor: Maciej »

adrian91 pisze:a byłem na tamtej stronie kilka razy ale ssjpower jest lepsze
Dokładnie...jak dla mnie na SSJCenter jest za dużo ludzi...jestem na SSJPOWER od dość dawna i stronka się rozwija,jej popularność jest coraz zwiększa.SSJCenter ma już <jak dla mnie>za dużo popularność...
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

SSJCenter omg co za zlom , te p.i.z.d.y. nazywali mnie chomiczek i mnie ponizali w ten sposob (i w inny typu "nabijanie postow" i takie inne bla bla bla) , co za banda zalosnych ludzkich debili :evil:

SSJPower jest znaaaaaaaaaaaaaacznie lepsza od tego zlomu ludzkiego :twisted:
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Wolak
SSJ 5
Kontakt:

Tutaj jest absolutnie lepszy klimat ze względu na mniejszą liczbę osób ,a nie tłok .Ja jak mówiłem jestem zachwycony stroną techniczną forum i stabilnym serwerem jak również i shoutboxem .Znajduje się tam przegromna liczba tematów itp. SSJPower jest jednak o wiele młodsze od tamtego forum .
Uwertura...

Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Hehe , tu sie z toba zgadzam Krzysiu :)
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Wolak
SSJ 5
Kontakt:

Najgorszą rzeczą na razie na forum SSJCenter są głupie wymiary avatara (400 szerokości ,a zaledwie 50 wysokości ).Takiego zmutowanego avatara nie posiadam .Niektórzy jednak użytkownicy mają większe wymiary niż ja posiadam (czy to od czegoś zależy wielkość ).
Uwertura...

Obrazek
Awatar użytkownika
Dragon Fist
A True Dragon

Post autor: Dragon Fist »

Pisanie zacząłem na SSJC, najpierw było w porządku, potem zaczęli za dużo sapać, w sumie okazało się, że nie idzie nawet nadążyć z pisaniem postów i czytaniem.... Zdecydowałem się przejżeć neta i w końcu zarejestrowałem się na dawno mi już znane SSJPower i jest z tego bardzo rad, to moje ulubione forum i tu zostanę, cokolwiek by nie było =] A to zasługa atmosfery, wszystkich kolegów wśród userów i dobrych tematów =]
Awatar użytkownika
Wolak
SSJ 5
Kontakt:

Z tymi postami to prawda .Wczoraj się zarejestrowałem o 21 00 (powiedzmy),a dziś o godzinie 15 41 jest już 120 nowych postów .Tutaj jednak można się wykazać ''artyzmem'' i zostać zauważonym .Na tamtym forum jesteś jednym z wielu ,a tu każdy cię zna .Niech żyje SSJPOWER .

PS.Mimo ,że jestem na urodzinach u kuzyna to wbiłem się na jego ''PieCa'',żeby napisać tego posta .Znikam ,bo mnie już glanują .
Uwertura...

Obrazek
Awatar użytkownika
Bart
SSJ 5

Post autor: Bart »

Co do strony to niemam prawie żadnego zarzutu, ale forum zostawia wiele do życzenia :? Ogólnie atmosfera jest złą gdyż jest tam grupa złożona z kilku osób które niedopuszczają do siebie żadnych nowych, a początkujących użytkowników forum traktują jak śmieci, co ich zniechcęca pisania na forum. A tutaj to niema takiej grupy kilku osobowej tylko jest całe forum, i każdy kto zaczyna pisać niezostanie wyśmiany, lub obrażony w jakiś sposób.
ćwoki! jak ktoś żyje na tym forum, to niech pisze na mail barts10@gmail.com
Awatar użytkownika
Kris
Avanger

Post autor: Kris »

niewiem jak wam się tam podoba ale mi tam nawet bardzo
Obrazek

Obrazek
1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
ODPOWIEDZ