2 edycja(+) (-)
2 edycja(+) (-)
Stworzyłem drugą edycje jakże popularnej zabawy

1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
Oczywiście i tym razem rozrosła się liczba ludzi do plusa ,ale plusa dam w stylu Baru ,czyli jednej osobie ,a minusa również jednej :
+ dla Didixa (za to że oglądał Matrixa ) -oglądałeś ?
- dla TVP za to ,że jako jedyny kraj i telewizja na ziemii Polska nie wykupiła praw do transmisji MŚ Niemcy 2006 ,bo jak mówią nie mają tyle kasy ,a nawet Angola wykupiła prawa (a są naprawdę biednym krajem )
+ dla Didixa (za to że oglądał Matrixa ) -oglądałeś ?
- dla TVP za to ,że jako jedyny kraj i telewizja na ziemii Polska nie wykupiła praw do transmisji MŚ Niemcy 2006 ,bo jak mówią nie mają tyle kasy ,a nawet Angola wykupiła prawa (a są naprawdę biednym krajem )
Ostatnio zmieniony wt sty 03, 2006 2:50 pm przez Wolak, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwertura...

- BH Daimaouji
- SSJ 5
+
Dae kun lub Dragon Fist kun
-
Kg Daro - za (maly) poziom inteligencji
BTW ta , ja zaznaczylem - !
Dae kun lub Dragon Fist kun
-
Kg Daro - za (maly) poziom inteligencji
BTW ta , ja zaznaczylem - !
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
(+)
Dae (za to ,że został modem i go lubię )
BH
DF
Didix
Bart
Kris
(-)
Dla podłych i nieuczciwych
Dae (za to ,że został modem i go lubię )
BH
DF
Didix
Bart
Kris
(-)
Dla podłych i nieuczciwych
Ostatnio zmieniony ndz sty 08, 2006 3:46 pm przez Wolak, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwertura...

- Dragon Fist
- A True Dragon
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Dragon Fist i Kris - o tak? Wiecie jakie sa tam drastyczne sceny? Ale ta niech pokaza polski dubbing na bazie francuskiego 
Update
+
Dragon Fist kun
Dae kun
Thales kun
Vegetto kun
i reszta mniej waznych postaci
-
Kg Daro - on wie za co
Wolski (:twisted:) - on tez wie za co
(i nie , nie mowie o wirusach!)
Update
+
Dragon Fist kun
Dae kun
Thales kun
Vegetto kun
i reszta mniej waznych postaci
-
Kg Daro - on wie za co
Wolski (:twisted:) - on tez wie za co
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
+
DF kun
Vexeta kun
Didix kun
Reaven12 kun
i reszta
-
Pan BH ostatnio stracił u mnie ostatnie resztki szczcunku(mniej więcej, mniej mocne slow mi chodzi)za obrażanie np. w tym temacie http://ssjpower.net/forum/viewtopic.php?t=245&start=0 oraz innych. wiem, że Bh bedzie zara się rzucać, ale mnie takie teksty nie bolą. Szczególnie od forumowych tzw."prowokatorow". Najpierw zaczyna, perfidnie i chamsko tyra a potem, że ktos inny zaczął brechtać. Pierwsza i mam nadzieje ostatnia taka osoba jaką spotkałem na forumach. Jedyne pozytywne u niego to znajomość DB. Nie wiem czemu Arti nie daje mu banów?? Możliwe, że jest zbyt łaskawy.Czekam na tyry Księciulka, z których bede mógł się pobrechtać-z ich żałosnego poziomu 10 latka(na robaka z uśmiechem na twarzy wyczekuje), który myśli, że na forum może się kozaczyć. Poniżać osobe, ktora tyle zrobiła dal forum. Atom ma racje. Są ludzie, ktorzy brechtają innych ale to normalne brechtanie(może oprucz ziomstera), a nie robienie jakis nalotów. kiedy Ziomster się zmienił(lub próbował), ale ty musiałes zacząłeś go wyzywać na PW. Tak, chcial sprawdzić czy się zmienił. Ciekawe jak ty byś zareagował było by zara jakis robaku, ale jak on ci odpowiedział to już zły. Brechtać lubisz i to perfidnie ale jak któs cie lekko ztyra to go próbujesz zniszczyć. Wiem większośc forum po twojej stronie będzie.Przykro mi, ale okoliczności zmusily mnie do napisania tego postu.
Pozdro
DF kun
Vexeta kun
Didix kun
Reaven12 kun
i reszta
-
Pan BH ostatnio stracił u mnie ostatnie resztki szczcunku(mniej więcej, mniej mocne slow mi chodzi)za obrażanie np. w tym temacie http://ssjpower.net/forum/viewtopic.php?t=245&start=0 oraz innych. wiem, że Bh bedzie zara się rzucać, ale mnie takie teksty nie bolą. Szczególnie od forumowych tzw."prowokatorow". Najpierw zaczyna, perfidnie i chamsko tyra a potem, że ktos inny zaczął brechtać. Pierwsza i mam nadzieje ostatnia taka osoba jaką spotkałem na forumach. Jedyne pozytywne u niego to znajomość DB. Nie wiem czemu Arti nie daje mu banów?? Możliwe, że jest zbyt łaskawy.Czekam na tyry Księciulka, z których bede mógł się pobrechtać-z ich żałosnego poziomu 10 latka(na robaka z uśmiechem na twarzy wyczekuje), który myśli, że na forum może się kozaczyć. Poniżać osobe, ktora tyle zrobiła dal forum. Atom ma racje. Są ludzie, ktorzy brechtają innych ale to normalne brechtanie(może oprucz ziomstera), a nie robienie jakis nalotów. kiedy Ziomster się zmienił(lub próbował), ale ty musiałes zacząłeś go wyzywać na PW. Tak, chcial sprawdzić czy się zmienił. Ciekawe jak ty byś zareagował było by zara jakis robaku, ale jak on ci odpowiedział to już zły. Brechtać lubisz i to perfidnie ale jak któs cie lekko ztyra to go próbujesz zniszczyć. Wiem większośc forum po twojej stronie będzie.Przykro mi, ale okoliczności zmusily mnie do napisania tego postu.
Pozdro
Ostatnio zmieniony śr lut 01, 2006 10:09 pm przez pp3088, łącznie zmieniany 2 razy.
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.pp3088 - jeszcze raz nazwiesz mnie pan a pozalujesz! 
Update
TY PODLY MALY SZCZU...KOCIE , ARTI MNIE ZBANOWAL JUZ RAZ I NA DLUUUUUUUGO A TY JESZCZE DALES MI ZE MAM INTELIGENCJE 10 LATKA , NO WYBACZ MI PANIE PP3088 , ALE TYM POSTEM ZASLUGUJESZ NA -
2.Hominidow w sensie ludzi czy Chominidow czy moja rase?
Update
+
Dragon Fist kun
Krzyś , za to http://ssjpower.net/forum/viewtopic.php ... highlight= dzieki
-
DLA TEGO PP3088
Heh a okolicznosci twojej osoby zmusily mnie do napisanie tego postu
Dzieki za nic!!!!
- (C. D.)
Dla tych co mnie obrazaja!!!
Dalem cenzure
Update
TY PODLY MALY SZCZU...KOCIE , ARTI MNIE ZBANOWAL JUZ RAZ I NA DLUUUUUUUGO A TY JESZCZE DALES MI ZE MAM INTELIGENCJE 10 LATKA , NO WYBACZ MI PANIE PP3088 , ALE TYM POSTEM ZASLUGUJESZ NA -
2.Hominidow w sensie ludzi czy Chominidow czy moja rase?
Update
+
Dragon Fist kun
Krzyś , za to http://ssjpower.net/forum/viewtopic.php ... highlight= dzieki
-
DLA TEGO PP3088
Heh a okolicznosci twojej osoby zmusily mnie do napisanie tego postu
Dzieki za nic!!!!
- (C. D.)
Dla tych co mnie obrazaja!!!
Dalem cenzure
Ostatnio zmieniony czw lut 02, 2006 1:32 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 1 raz.
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019