BH Saga FAQ

Sprawy nie dotyczące strony, ale na temat DB.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

BH Saga FAQ

Post autor: BH Daimaouji »

Tu mozecie zadawac pytania , o sadze gdzie jestem bossem , o postaciach itp.

Postanowilem napisać to zeby dac wam roznice miedzy mna a miedzy mna z mojej fantazji Smile

Oto roznice i podobiestwa

Rasa : Anty-czlowiek (Oryginal) Chominid (Fantazja i nie, to nie bledna nazwa slowa "Hominid")
Kolor wlosow : Blond (Oryginal i Fantazja)
Kolor oczu : Niebiesko-zielone (Oryginal) Niebieskie (Fantazja)
Pizama : Mila i podobajaca mi sie (Oryginal i Fantazja)
Podkoszulka : Z rekawami (Obie wersje)
Bielizna : Majtki (nie lubie bokserek) (Obie wersje)
Sila : Normalna , choc tajeminicza (Oryginal) , Jedna z najpotezniejszych istot we wszechswiecie (Fantazja)

Rodzina

Mamy :

I. Jadwiga (oryginal , dziwne imie wole do niej mowic mama) , ??? (brak opisu jej , Fantazja)
II.Ewa (Oryginal (kszestna))

Ojcowie :

I. Roman (Oryginal , choc do niego nie mowie "tata" bardziej Roman Twisted Evil) , Zly Bardock (Przybrany tata , Fantazja)
II.Jurek (Oryginal (kszestny) gruby jak moja mama Smile) , Bageta (Fantazja (Kszestny)

Wujkowie :

(Oryginal)

Mirek , Karol (po nim mam 2 imie Smile) , Marek , Zbyszek (wyglada jak Entei , z tymi wasami Smile) , Jurek (Konwalik kuzyn wujka Jurka aka mojego kszestnego taty) , Czesiu (Pies mojego brata (z domu jego dziewczyny) , lubi (ciocie) Punie i pasuje mu tytul "wujka") , ??? (Kochanek Punii ktory zaplodnil ja , nie widziano go , ale na podstawie dzieci (Cleo i Papi) mozna wnioskowac ze jest bialy)

(Fantazja)

Vegedock , Entei (poza tym sluga) , Bardock (info w dziale kuzynkowie z fantazji) Taremis , Raikou (?)

Ciocie :

(Oryginal)

Ryta , Zosia , Grazyna (czesto na mnie mowi "Bartosz" czego nie lubie) , Jola , Danka , Punia (moja przybrana psia ciocia , mimo iz tak do nie mowie nie czuje ze to moja ciocia BTW wychowala ja moja mama i brat wiec powstaje dziura)

(Fantazja)

Jolteon , Vaporeon , Flareon , Umbreon , Espeon (wszystkie dziewczyny)

Kuzynkowie :

(Oryginal)

Strona mamy : Tomek , Zimek , Michal (czesto nazywany przezemnie Kakarotto gdyz kiedys wybral te postac jako siebie) , Mateusz
Strona taty : Marcin
Psia rodzina : Papi (synek Punii bialy i gruby w zachowaniu chyba najmlodszy z dzieci (z tego ze zawsze pij od mamy mleko i to najwiecej) , mimo iz wszytkie 3 urodzily sie w tym samym momencie)

(Fantazja)

Narazie to Dragon Fist i Kris moze ktos jeszcze potem , no moze tez Kakarotto gdyz Zly Bardock to klon Bardocka a Kakarotto to jego syn

Kuzynki :

(Oryginal)

Strona mamy : Lidka , Agata , Amelka
Strona taty : Marta , Kasia (starsza ode mnie o rok , czesto mylona ze ona jest mlodsza ode mnie BTW skoro ona jest ode mnie starsza to ja jestem najmlodszym wnuczkiem mamy Romana czyli babci Heleny (chora na chorobe) i dziadka Jozka (nie zyje Sad) Smile)

Psia Rodzina : Cleo (Biala corka Punii przypominajaca piratke za sprawa czarnej latki nad lewym okiem , mieszka aktualnie na wsi co czyni ja "wiesniaczka") , Dusia "Punia jr" (Mala kopia Punii (skad imie przeze mnie Punia jr) , mieszka u cioci Zosii aktualnie , co jest nie daleko i moge ja odwiedzac Smile)

Ciekawostka : wszak to siostry , rzadko sie spotykaja , ponadto Cleo jest wieksza od Punii jr co jest "przyczyna" genow ojca jej (co po Cleo i Papim dowodzi ze jest nieco wiekszy od Punii i Punii jr , skoro Punia jr jako psie dziecko (nie niemowle bardziej porownaie do 5-8 latka) jest troche mniejsza od mamy)

(Fantazja)

Brak

Spanie z rodzina

(Oryginal)

Czasami przychodze NA lozko mamy lezec na niej

(Fantazja)

Czasami przychodze NA lozko rodzicow lezec na nich

hmmmmm reszte tam potem , pomoglo to wam? Smile
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Dragon Fist
A True Dragon

Post autor: Dragon Fist »

A więc pytanie do ciebie BH(kun, sama... ważne że przyjaciel =])
Pytanie: Co teraz zamierasz zrobić i jak zamierzasz potraktować tych nOObów, którzy cię denerwują, bo w końcu możesz ich jakoś tutaj wykorzystać =]
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Wiec

Odpowiedz : Dam im trzy wyjscia , potratuje ich jak tarcze strzelnicze , lub przegramuje ich na swoja strone , lub dam na pozarcie mojemu wujkowi :twisted:

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Dragon Fist
A True Dragon

A jak mówisz tutaj twój wujek to masz na myśli mojewgo tatę Taremisa :?: :twisted:
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Dragon Fist pisze:A jak mówisz tutaj twój wujek to masz na myśli mojewgo tatę Taremisa :?: :twisted:
Nie , oto on

http://img504.imageshack.us/img504/6871 ... lm32ih.jpg

Dobar daj inne pytanie ok? :)

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Dragon Fist
A True Dragon

A więc, co teraz planujemy, może txt dowalimy tym glupim nOObom, którzy nas wkurzali, a szczególnie też tego Vegetę...?
Awatar użytkownika
Dragon Fist
A True Dragon

A więc leci:
Czy planujesz, żeby dużo osób umarło w sumie, tych dobrych i tych złych :?: :twisted:
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Odpowiedz : chyba tak , wszak zabilem 1 czleka co gniebil pieska w fanfiku

Hmmmmmmmm a moze dasz pytania o wygladzie postaci tam itp. ok?

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
adrian
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: adrian »

jakie rasy występują
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Odpowiedz : Wiec sa:

Chominid (1) - Ja
Pieski (7 lub wiecej) - Entei , Jolteon* , Vaporeon* , Flareon* , Espeon* . Umbreon* (dziewczyny) , i piesek ktorego gniebyl czlowiek
Sajanowie (20) - Zly Bardock* , Bardock , Zly Thales , Thales , Broli (Dobry , ale potem bedzie znowu zly) , Radim (jak u Broliego) , Zly Kakarotto* , Kakarotto , Tronk z przyszlosci , Gohan z Przyszlosci , Terazniejszy Gohan , Keepi , Keeli , Kakarotta* , Bio Vegetto , Paragas , Dragon Fist* , Taremis* , Vegedock* , Bageta*
Changelingi (2) - Cooler , Freeza
Inne (6) - Kaito , Chi Chi , Czlowiek , Wielki Enma , Dabla (bez zla , z nieba , dalem mu role ze bedzie z C 16 chronil przyrode :)) , C 16*

To chyba wszyscy

Legenda

* - Te postacie nie pojawily sie jeszcze w fanfikach moich , ale planuje ich dodac

:)

No to bylo fajne

Ayla Mioduńska 2003-2019
ODPOWIEDZ