Opinia o Dragon Ball: MUGEN
Moderator: Moderatorzy
Opinia o Dragon Ball: MUGEN
Co sądzicie o MUGENIE?? Chodzi mi o wszystkie części. A tak apropo to kto ma linka (działającego
) do Mugena 2 lub 3?! Plis bo miałem wirka i mi skasowało a miałem pełno posatci poprostu super tuniga miałem...
Pozdro
Mam swoją dumę, zawsze sam a nie z tłumem.
Mugena CHYBA można ściągnąć z www.e.db.glt.pl ale nie jestem pewien. Zagłosowałem na "Przeciętny", ponieważ gra razi pewnymi błędami. Chociaż kiedyś to grałem w to z Rav'em. Nie powiem
. Ale zawsze (prawie) wygrywał 
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Powiem wam że : boje już sie grać w mugena ale w mam juz tych prymitypów typu mugen 1-3
Tylko mam:
Mugen SB2 , SB3 , Mugen UB22/27 , Mugen nes wars , Mugen fusion war , Mugen HD , Mugen GT , Mugen FB , Mugen SB (spakowane to: FB , UB 22/27 , GT , SB)
Tylko mam:
Mugen SB2 , SB3 , Mugen UB22/27 , Mugen nes wars , Mugen fusion war , Mugen HD , Mugen GT , Mugen FB , Mugen SB (spakowane to: FB , UB 22/27 , GT , SB)
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Mugen SB to mugen Super Butoden z posatciami z SBBliz pisze:Duzo mi to nei mowi 0_o mozesz mnie wtajemniczyc kazda gre opisujac po kolei?
Mugen SB2 to mugen Super Butoden 2 z posatciami z SB2
Mugen SB3 to mugen Super Butoden 3 z posatciami z SB3
Fusion war to mugen gdzie walczysz fuzjami np. Vegetto vs Gogeta lub Vegetto & Gogeta vs Gotenks
Mugen GT to mugen z postaciami z GT
Mugen UB22/27 to mugen Ultimate battle 22/27 chyba najlepszy ze wszystkich mugenów
Mugen NES wars to zbiór posatci ze wszytkich serii o grach db an pegazusa są też edycje jak np. Vegetto który nie pojawia się w żadnej grze
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Sorki, ale nie ma czegoś takiego jak "Mugen 2"!!! Mugen to system, gra się może nazywać "Dragon Ball 2 mugen edition", lub "Mugen Dragon Ball 2 edition", czy coś takiego
Poza tym lubie Mugena, miałem wszystkie części edycji Dragon balla, kilka Street Fighter i innych anime(jak KoF - King's of Fighter's), ok. 800 postaci, ale format dysku...
Poza tym lubie Mugena, miałem wszystkie części edycji Dragon balla, kilka Street Fighter i innych anime(jak KoF - King's of Fighter's), ok. 800 postaci, ale format dysku...
No tak wiemy ale chodzi o edycje DB.
MUGEN 1 - dobry
MUGEN 2 -b.dobry
MUGEN 3 -
Gralem w to 4 minuty i odrazu wylaczylem. Myslalem ze to jakis HIT ale okazalo sie ze to zadna rewelacja, wiec zostalem przy MUGEN'ie 2
BTW>teraz jednak nie gram w zadnego mugena
MUGEN 1 - dobry
MUGEN 2 -b.dobry
MUGEN 3 -
BTW>teraz jednak nie gram w zadnego mugena
Przyszedłem pomóc Blizowi w ciągnięciu tego koksu dalej !
- jackoz
- Wojownik z Kaioukenem
- Kontakt:
Mugen2 jest na ww.ssjpower.net albo na www.dbvictory.prv.pl jest mugen1,
-------------------------------------------------------------------------------------
Czy można tu przeklinać ??
ale oczywiscie z umiarem:P 
-------------------------------------------------------------------------------------
Czy można tu przeklinać ??
Pusto?? buhahhaha, co dopiero na mojim forum.Gutek pisze: PS : piszcie posty bo pusto na tym foroom
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Sam go stworzyłem , szukaj w internecie postacie z UB22/27 , i areny potem sciągnij addon pack i pustą wersje mugena i tyle , czy wy nie umiecie myśleć jak dzieci tylko jak dorośli egoiści?jackoz pisze:Skąd go zassac? (UB 22/27)BH pisze:Mugen UB22/27 to mugen Ultimate battle 22/27 chyba najlepszy ze wszystkich mugenówBliz pisze:Duzo mi to nei mowi 0_o mozesz mnie w grze
oto postacie jakie dotyczasowo znalazlem
vegetaub,random,order=1,MUSIC=sound\mvub22.mp3
-Vegeta- Ub 22,random,order=1,MUSIC=sound\mvub22.mp3
picco,STAGES\jaguardome.def,order=1;
Ftrunks,random,order=1,MUSIC=sound\FTrunks.mp3
Trunkssj3Ub22,random,order=1,MUSIC=sound\FTrunks.mp3
zarbom,random,order=1;
vegeth,random,order=1,MUSIC=sound\Vegetto-Gogeta.mp3
c18,STAGES\road.def,order=1;
Perfect Cell,STAGES\cell2.def,order=1;
SSJGogetaub22,random,order=1,MUSIC=sound\Vegetto-Gogeta.mp3
ssjgotenks,random,order=1,MUSIC=sound\gotenks.mp3
sayinman,random,order=1,MUSIC=sound\Saiyaman.mp3
Chibigoku,random,order=1,MUSIC=sound\KakarottoDB.mp3
kame,random,order=1,MUSIC=sound\KakarottoDB.mp3
krillin,random,order=1;
Herkules,random,order=1;
Sbuu,random,order=1;
Gohan,random,order=1,MUSIC=sound\Gohanssj2.mp3
goku,random,order=1,MUSIC=sound\KakarottoDBZ.mp3
gokualpha,random,order=1,MUSIC=sound\KakarottoDBZ.mp3
Super sayan 3,random,order=1,MUSIC=sound\Kakarottossj3.mp3
Piosenki jak już mowiłem można sciągnąć z jednej strony i pamiątajcie egoiści "MUGEN TEN JEST DO UŻYTKU WŁASNEGO , NIE UMIESZAĆ GO NA STRONACH!"
BTW pomysł na mugena ub22/27 nie jest mój zainspirował mnie ten pomysł od jednej strony więc podziękowanie dla autora za pomysl , ja go tylko dalem (Mugena) żeby mieć go dla własnej zabawy.
In conclusion?
Pusty mugen + postacie z UB 22/27 + UB22 Addon pack + muzyki z stąd http://www.vgmuseum.com/music/psx/ = Mugen UB 22/27
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019