Freeza , cykor?!

Sprawy nie dotyczące strony, ale na temat DB.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Freeza , cykor?!

Post autor: BH Daimaouji »

Podczas przylotu Tronka , Frezer bal sie gdy ten zmienil sie w ssj. Czyzby Frezer byl bardziej Cykorem niz Tyranem? :lol:

Juz widze jego mine gdy broli zminia sie w DSSJ , ucieka gdzie raki zimuja :lol:

wypowiadajcie sie prosze :)
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Bart
SSJ 5

Post autor: Bart »

Zgadza sie frezer był bardziej cykorem niż tyranem :lol: Na planecie namek też sie bał gdy Kakarotto zmienił się w SSJ, a gdyby Brolly sie zmienił w DSSJ to frezera odrazu by niebyło i to nie dlatego że by uciekł :wink:
ćwoki! jak ktoś żyje na tym forum, to niech pisze na mail barts10@gmail.com
Awatar użytkownika
ozak_ssj
Oozaru

Post autor: ozak_ssj »

powiem krótko :
-bał się sayianów
-bał się małego gohana
-bał się goku kiedy puścił gendidame (mugł zamiast się gapić szybko uciec z pola ataku)
-no i jak już BH wspomniał bał się przylotu Trunksa...

Ale byki walisz... - Szpaner
wyobrażam sobie jego minę gdy spotyka Brollego :D :P pewnie nie zdążył by jej zrobić(hahahahahahahhahahahhahahaaa...) :P

pozdro
http://www.cash-4you.org/site/index.php?refid=377
zarabiaj na czytaniu maili od 5grdo 1zł za jednego maila!!!zarabiaj na poleconych oraz na płatne zapisy i kliki w banerry i linki :D
tego nie możesz przeoczyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

ozak_ssj pisze:wyobrażam sobie jego minę gdy spotyka brollego :D :P pewnie nie zdążył by jej zrobić(hahahahahahahhahahahhahahaaa...) :P
Ha ha ha ciekawe teoria , Changelingi doprawdy przypominaja ludzi , sa to bojazliwe i slabe stwory :twisted:

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

Post autor: Dae »

Hej i zauważcie, że na początku bał się legendy(czyli SSJ) i zniszczył planete Vegeta :twisted: Cykor jak nic, tylko by się bał! Ja bym na jego miejscu Trenował, a nie niszczył planety, może tak jak brat znalazłby nową forme, kto wie...
Obrazek

Obrazek
Dołącz do gry! Naruto-Arena.com

Obrazek

http://www.daegurth.blog.onet.pl

Słowo "siła" ma wiele znaczeń.
Awatar użytkownika
Wolak
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Wolak »

Freezer ,nie dziwie sie mu ze byl ciezko wystarszony na widok ssj ,powiedzmy ze ktorys z was bije dzieci z przedszkola ,i jestescie super odwazni kozacy ,a tu przychodzi Pudzianowski i macie cykora ,wiec reakcja Freezera jak dla mnie jest normalna.
Uwertura...

Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Krzyś pisze:Freezer ,nie dziwie sie mu ze byl ciezko wystarszony na widok ssj ,powiedzmy ze ktorys z was bije dzieci z przedszkola ,i jestescie super odwazni kozacy ,a tu przychodzi Pudzianowski i macie cykora ,wiec reakcja Freezera jak dla mnie jest normalna.
Ta , wg ciebie Krzysiu Freeza ma cos z ludzi tak? Nie rozumiem Frezera , mogl byc dobry dla sajanow a skonczyl tak zalosnie :lol: (E nie koniecznie , zostal zabity przez ksiecia , ksiaze zabija ksiecia LOL)

Jak już używasz tego określenia narządu rozrodczego, to chociaż pisz go poprawienie... No i swoją drogą to nie załadnie przezywać takiego wojownika (bądź co bądź był potężny :P )- Szpaner

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Arti
Admin PBCH
Kontakt:

Post autor: Arti »

A dziwicie się :?: Przecież Kakarotto w SSJ pokonał Freeze więc nic dziwnego, że tamten się ich boi.
Strona o serii GTA!

Będę brał Cię! (Gdzie?) Na SSJPower.net !
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Arti pisze:A dziwicie się :?: Przecież Kakarotto w SSJ pokonał Freeze więc nic dziwnego, że tamten się ich boi.
No , ale skoro Frezer mial celnosc zabic nieutraszona rase , to mogl tego nie robic przeciez , Frezer to h*j (glupia cenzura :evil:) i tyle , zapewne temu Kakarotto zabil Baby'ego w GT , nie ze poniewaz byl zly , tylko dlatego ze byl tsufulem , a tsufule sucks :twisted:

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
dare_devil
Przeciętny wojownik

Post autor: dare_devil »

Tsuful chciał zabić sayan dlatego, że ich 5rasa zabiła kiedyś rase tsufuli. :evil: I beyby chciał się zemścić na dwóch ostatnich czystych
sayan
uwielbiam DBZ
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

dare_devil pisze:Tsuful chciał zabić sayan dlatego, że ich rasa zabiła kiedyś rase tsufuli. :evil: I beyby chciał się zemścić na dwóch ostatnich czystych sayan
No i co z tego? Zalosnych glupcow trzeba niszczyc , Baby byl chorym umyslowy glupcem :lol: :twisted: Jak pisalem , juz widze ostatniego czlowieka msciacego sie za to ze sajanowie zabili ich zalosna rase :lol:

A w skrocie
Vegettoex pisze:Podpowiedz : nikogo to nie obchodzi
:wink:

Oczywiscie bym wpolczul obydwom ale

Frezer zabil Vegete , Bardoka , ponizal Vegete , Radima itp.

Baby byl tsufulem i opetal Vegete , a tsufule sucks :twisted:

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
dare_devil
Przeciętny wojownik

Post autor: dare_devil »

nie dziwie się że Vegata nie nawidził Freeza. Przecież on znoszczył jego planete i zabił jego ojca. Coś mi mówi że Freeza nie będzie chciał zabijać sayan a ni żaden inny członek jego rodziny :lol: :D
uwielbiam DBZ
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

dare_devil pisze:nie dziwie się że Vegata nie nawidził Freeza. Przecież on znoszczył jego planete i zabił jego ojca. Coś mi mówi że Freeza nie będzie chciał zabijać sayan a ni żaden inny członek jego rodziny :lol: :D
Heh , ale i tak nie moj juz nikogo , poza Kuriza , ale oni byli szczytowymi "tyranami" kosmosu , choc dla mnie byli "tyranami" na stopniu ludzi (czyli amatorami :lol:)

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

Post autor: Dae »

Arti pisze:A dziwicie się :?: Przecież Kakarotto w SSJ pokonał Freeze więc nic dziwnego, że tamten się ich boi.
Przecież Freeza pokonał też KKRT jak był na SSJ, ale został ożywiony przez kule...(tak jak Vegeta i cała reszta planety Namek)
Obrazek

Obrazek
Dołącz do gry! Naruto-Arena.com

Obrazek

http://www.daegurth.blog.onet.pl

Słowo "siła" ma wiele znaczeń.
Awatar użytkownika
Mr.Atom
Vegeta SSJ 7

Post autor: Mr.Atom »

Eh...... Dae. Na twoim przykładzie. Jesteś w szkole. I podchodzi do Ceibie typ, i Ci naje***. POznałeś więc jego siłe.I wiesz ze jest silny. 2 dni poźniej idesz po szkole i tu nagle znowu przy wszystkich podchodzi do Ciebie ten gościu. Nie bał byś się troche ?
Obrazek
ODPOWIEDZ