Jakiego sportu najbardziej nie lubicie
Moderator: Moderatorzy
Jakiego sportu najbardziej nie lubicie
Skoro jest waż ulubiony to też trzeba powiedzieć którego nie lubicie
. Ja najbardziej nie lubie gry w kosza :/ . Jest to troche głupie
.
Ja nie lubie piłki nożnej, choć czasem tak sobie pokopać z nudów ide. Dlaczego nie lubie piłki nożnej? Bo mnie coorfa zawsze na bramke dają i mówią: "Stanij na bramce, bo najlepiej bronisz". I hu* z tego! Każdemu należy się możliwość gry w polu
Oprócz tego mam takich ułomów, pijaków kolegów, którzy się popisują i wkurzają o byle co(kolegów się nie wybiera, kolegów się ma, a szkoda...). Poza tym mam takich faularzy na osiedlu, że szok, ja jeszcze nikogo nie zfaulowałem podczas całej gry w piłke nożną, a mnie to już ze 100 razy, i to jest problem, bo nie odbieram piłek zawodnikom, bo nie chce zfaulować
Do reprezentacji Polski mnie nie wezmą 
Rozumiem dlaczego nie lubisz piłki nożnejdae pisze:Ja nie lubie piłki nożnej, choć czasem tak sobie pokopać z nudów ide. Dlaczego nie lubie piłki nożnej? Bo mnie coorfa zawsze na bramke dają i mówią: "Stanij na bramce, bo najlepiej bronisz". I hu* z tego! Każdemu należy się możliwość gry w poluOprócz tego mam takich ułomów, pijaków kolegów, którzy się popisują i wkurzają o byle co(kolegów się nie wybiera, kolegów się ma, a szkoda...). Poza tym mam takich faularzy na osiedlu, że szok, ja jeszcze nikogo nie zfaulowałem podczas całej gry w piłke nożną, a mnie to już ze 100 razy, i to jest problem, bo nie odbieram piłek zawodnikom, bo nie chce zfaulować
Ja nie mam nie lubiebionego sportu,chociaż jak powyśleć to.....
nie wiem
Jak sobie przypomne to napisze
U mnie tak samo mowia pisty jedne...dae pisze:Ja nie lubie piłki nożnej, choć czasem tak sobie pokopać z nudów ide. Dlaczego nie lubie piłki nożnej? Bo mnie coorfa zawsze na bramke dają i mówią: "Stanij na bramce, bo najlepiej bronisz". I hu* z tego! Każdemu należy się możliwość gry w poluOprócz tego mam takich ułomów, pijaków kolegów, którzy się popisują i wkurzają o byle co(kolegów się nie wybiera, kolegów się ma, a szkoda...). Poza tym mam takich faularzy na osiedlu, że szok, ja jeszcze nikogo nie zfaulowałem podczas całej gry w piłke nożną, a mnie to już ze 100 razy, i to jest problem, bo nie odbieram piłek zawodnikom, bo nie chce zfaulować
ja nie lubie niczego
- Master Robin
- SSJ 3
- Kontakt:
Nie weim ilu z was wie że to sport ,ale cóż nienawidze wrecz potwornie Brydza , gra nudna ze cholera ,ale kase mozna niezla zarobic ostatnio zwyciezca turnieju w USA zgarnal 4 000 000 $$$ .
Ostatnio zmieniony czw sty 05, 2006 6:03 pm przez Wolak, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwertura...

Ja w Brydza nie umiem(jeszcze)grać,ale wg mnie to niazła.Wolak pisze:Nie weim ilu z was wie ze to sport ,ale coz nienawidze wrezc potwornie Brydza , gra nudna ze cholera ,ale kase mozna niezla zarobic ostatnio zwyciezca turnieju w USA zgarnal 4 000 000 $$$ .
Naprawde Brydz to sport,Brydz sportowy to wiem