Jakiego sportu najbardziej nie lubicie

Tylko tu można offtopicować i zamieszczać ogłoszenia. Posty z tego forum nie są liczone.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
skibix
SSJ 5
Kontakt:

Jakiego sportu najbardziej nie lubicie

Post autor: skibix »

Skoro jest waż ulubiony to też trzeba powiedzieć którego nie lubicie :P . Ja najbardziej nie lubie gry w kosza :/ . Jest to troche głupie :| .
Awatar użytkownika
Arti
Admin PBCH
Kontakt:

Post autor: Arti »

Ja nie lubię biegania (o ile można to nazwać sportem).
Strona o serii GTA!

Będę brał Cię! (Gdzie?) Na SSJPower.net !
Awatar użytkownika
skibix
SSJ 5
Kontakt:

Tak :!: Bieganiu suck :!: .
Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

Post autor: Dae »

Ja nie lubie piłki nożnej, choć czasem tak sobie pokopać z nudów ide. Dlaczego nie lubie piłki nożnej? Bo mnie coorfa zawsze na bramke dają i mówią: "Stanij na bramce, bo najlepiej bronisz". I hu* z tego! Każdemu należy się możliwość gry w polu :evil: Oprócz tego mam takich ułomów, pijaków kolegów, którzy się popisują i wkurzają o byle co(kolegów się nie wybiera, kolegów się ma, a szkoda...). Poza tym mam takich faularzy na osiedlu, że szok, ja jeszcze nikogo nie zfaulowałem podczas całej gry w piłke nożną, a mnie to już ze 100 razy, i to jest problem, bo nie odbieram piłek zawodnikom, bo nie chce zfaulować :evil: Do reprezentacji Polski mnie nie wezmą :twisted:
Obrazek

Obrazek
Dołącz do gry! Naruto-Arena.com

Obrazek

http://www.daegurth.blog.onet.pl

Słowo "siła" ma wiele znaczeń.
Awatar użytkownika
redKai
Golden Oozaru
Kontakt:

Post autor: redKai »

dae pisze:Ja nie lubie piłki nożnej, choć czasem tak sobie pokopać z nudów ide. Dlaczego nie lubie piłki nożnej? Bo mnie coorfa zawsze na bramke dają i mówią: "Stanij na bramce, bo najlepiej bronisz". I hu* z tego! Każdemu należy się możliwość gry w polu :evil: Oprócz tego mam takich ułomów, pijaków kolegów, którzy się popisują i wkurzają o byle co(kolegów się nie wybiera, kolegów się ma, a szkoda...). Poza tym mam takich faularzy na osiedlu, że szok, ja jeszcze nikogo nie zfaulowałem podczas całej gry w piłke nożną, a mnie to już ze 100 razy, i to jest problem, bo nie odbieram piłek zawodnikom, bo nie chce zfaulować :evil: Do reprezentacji Polski mnie nie wezmą :twisted:
Rozumiem dlaczego nie lubisz piłki nożnej :o
Ja nie mam nie lubiebionego sportu,chociaż jak powyśleć to.....
nie wiem :roll:
Jak sobie przypomne to napisze :wink:
Awatar użytkownika
Thales
Oozaru

Post autor: Thales »

dae pisze:Ja nie lubie piłki nożnej, choć czasem tak sobie pokopać z nudów ide. Dlaczego nie lubie piłki nożnej? Bo mnie coorfa zawsze na bramke dają i mówią: "Stanij na bramce, bo najlepiej bronisz". I hu* z tego! Każdemu należy się możliwość gry w polu :evil: Oprócz tego mam takich ułomów, pijaków kolegów, którzy się popisują i wkurzają o byle co(kolegów się nie wybiera, kolegów się ma, a szkoda...). Poza tym mam takich faularzy na osiedlu, że szok, ja jeszcze nikogo nie zfaulowałem podczas całej gry w piłke nożną, a mnie to już ze 100 razy, i to jest problem, bo nie odbieram piłek zawodnikom, bo nie chce zfaulować :evil: Do reprezentacji Polski mnie nie wezmą :twisted:
U mnie tak samo mowia pisty jedne...
ja nie lubie niczego :)
Awatar użytkownika
Arti
Admin PBCH
Kontakt:

Post autor: Arti »

Heh, a mi na bramce idzie najlepiej ;) Tylko bramka musi być normalna, a nie jakaś halowa. Mam to wyczucie piłki ;)
Strona o serii GTA!

Będę brał Cię! (Gdzie?) Na SSJPower.net !
Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

Post autor: Dae »

Ta, ja miałem wyczucie piłki ok. rok temu, jak grałem prawie codzień, a tak serio, to obroniłbym najmocniejsze, najlepsze, mega strzały, ale wystarczy puścić pierwszą lepszą "szmate", a ja nie obronie :twisted: To jest styl :twisted:
Obrazek

Obrazek
Dołącz do gry! Naruto-Arena.com

Obrazek

http://www.daegurth.blog.onet.pl

Słowo "siła" ma wiele znaczeń.
Awatar użytkownika
Master Robin
SSJ 3
Kontakt:

Post autor: Master Robin »

Nie lubię sportów w których sędziowie mają bardzo duży wpływ na wynik - np łyżwiarstwo figurowe.
Awatar użytkownika
redKai
Golden Oozaru
Kontakt:

Ja najbardziej nie lubie skoku z wysz(czy jak to tam się nazywa) :o
Awatar użytkownika
skibix
SSJ 5
Kontakt:

Skok wzwyż jest ok . Ale w dal jest głupi . Mam prawie zawsze najgorsze wyniki :/ .
Awatar użytkownika
redKai
Golden Oozaru
Kontakt:

macix pisze:Skok wzwyż jest ok . Ale w dal jest głupi . Mam prawie zawsze najgorsze wyniki :/ .
Chodzici,że w dal do piasku :?: :| :?:
Awatar użytkownika
Wolak
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Wolak »

Nie weim ilu z was wie że to sport ,ale cóż nienawidze wrecz potwornie Brydza , gra nudna ze cholera ,ale kase mozna niezla zarobic ostatnio zwyciezca turnieju w USA zgarnal 4 000 000 $$$ .
Ostatnio zmieniony czw sty 05, 2006 6:03 pm przez Wolak, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwertura...

Obrazek
Awatar użytkownika
redKai
Golden Oozaru
Kontakt:

Wolak pisze:Nie weim ilu z was wie ze to sport ,ale coz nienawidze wrezc potwornie Brydza , gra nudna ze cholera ,ale kase mozna niezla zarobic ostatnio zwyciezca turnieju w USA zgarnal 4 000 000 $$$ .
Ja w Brydza nie umiem(jeszcze)grać,ale wg mnie to niazła.
Naprawde Brydz to sport,Brydz sportowy to wiem :wink: :o
Awatar użytkownika
Wolak
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Wolak »

Tak to juz jest z tymi sportami dla mnie sport to cos gdzie mozna sie wysilic fizycznie niedlugo na olimpiadzie beda w pokera grac .
Uwertura...

Obrazek
ODPOWIEDZ