Rownolegle wymiary

Sprawy nie dotyczące strony, ale na temat DB.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Rownolegle wymiary

Post autor: BH Daimaouji »

w kazdym serialu animowanym jest takie cos , a DB mogly by byc tak w wymairze Y Kakarotto jest legendarnym super sajanem i ma chec zniszczyc Broliego za to ze za duzo beczal :evil: natomiast w wymiarze Z Kakarotto nie uderza sie w glowe , "oproznia" Ziemie (hmmm choc to dziwne bo Gen. Zolw by go zabil) i wyglada jak wtedy w tym odcinku gdzie Kaito odpowiada historie o sajanach.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Groku
SSJ 4+

Post autor: Groku »

Niezabardzo rozumiem oco chodzi w tym temacie :shock:
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

rudi92 pisze:Niezabardzo rozumiem oco chodzi w tym temacie :shock:
Chodzi mi oto , ze jest wiele wymiarow (patrz na Spidermana , gdzie bylo 5 Spidermanow , to sa inne wymiary) Tak samo reakcja Kakarotta Z na Kakarotta X

Kakarotto Z - Co ty wyrabiarz Kakarotto? Zniszcz ludzi jak ja to zrobilem w swoim wymiarze.
Kakarotto X - Nie jestem Kakarotto! Jestem Son Goku!

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Groku
SSJ 4+

Post autor: Groku »

To rozumiem, ale nie rozumiem co ktoś inny ma odpisywac :shock:
np. Masz racje :lol:
Obrazek
Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

Post autor: Dae »

Takie coś tworzy niezłą mieszanke, dzięki tamu byśmy nie mieli ziemi w jednym wymiarze, w innym KKRT byłby jak Vejita, w innym znowu miałby większą moc :twisted: Odnosi to się też do innych postaci, np.: Bardock mógłby wygrać z Freezą, Dabura mógłby nie być demonem, Buu mógłby nie istanieć, Brolly byłby dobry i wiele innych przykłądów. Tak samo różnie by było z alt. przyszłością, gdzie Trunks się wrócił w pszeszłość, tam mógłby nigdy nie istnieć
Obrazek

Obrazek
Dołącz do gry! Naruto-Arena.com

Obrazek

http://www.daegurth.blog.onet.pl

Słowo "siła" ma wiele znaczeń.
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Ostanio widzialem gif o Zlym KKRT (aka cos podobnego do KKRTa Z) Vegeta zebral kule i poprosil smoka zeby dal Zlego KKRT i dal go z innego wymiaru gdzie KKRT nie uderzyl sie w glowe , e niestety brakowalo animatorowi sprit'ow i zly KKRT wygladal jak prawdziwy (a powinien wygladac jak z odcinka 20 :|)

I nie to nie byl ten Zly KKRT z czerwonymi wlosami , Kaioshin wytlumaczyl mu tam ze w tym wymiarze KKRT nie uderzyl sie w glowe

Ayla Mioduńska 2003-2019
ODPOWIEDZ