Swietny temat...Ubiegles mnie chcialem podobny zalozyc
Filmy Mafijne
Ojciec Chrzestny Trylogia Poprostu swietny film...Przebija wszystkie. Klasyk
Czlowiek z Blizna Film opowiada o kryminaliscie z Kuby Tonym Montanie, ktory trafia do Stanow, gdzie pnie sie w gore w mafijnym swiecie, az dociera na sam szczyt. Jednak kokaina doprowadza do jego calkowitej porazki pod kazdym wzgledem. Wiele motywow z tego filmu zostalo wykorzysane w wielu grach, piosenkach oraz filmach...
Chlopaki z Ferajny Film opowiada o kolesiu, ktory w mlodzienczym wieku zaczal swoja przygode z gangsterka i osiognal w tym fachu naprawde durzo. Ale jak to w zyciu bywa, narkotyki doprowadzily do jego porazki. Dodam, ze film na faktach i koles, o ktorym to jest nadal zyje.
Komedie
American Pie Wszyscy chyba znaja te serie, wiec nie ma co opisywac...

Polecam wszystkie oprocz 5 i 6 czesci...
Super Ziolo Super komedia opowiadajaca o dwuch mlodych ludziach studiujacych na Harwardzie (nie wiem czy tak sie pisze

) Jeden z nich studiuje zieloarstwo, a konkretnie zajmuje sie marihuana i jej zastosowaniem w medycynie xDD
Akcja
Matrix Trylogia Chyba wszyscy wiedza co to za film

Jak to zwykle bywa pierwsza czesc najlepsza, ale pozostale tez niczemu sobie.
Hooligans 1 i 2 Film opowiadajacy o huliganach meczowych
Football Factory Kolejny film o Kibolach, przedstawiony w troche ciemniejszych barwach niz hooligans i zarazem bardziej realny
Undispunted 2 Film opowiada o bokserze mistrzu swiata wagi ciezkiej, ktory trafil do wiezienia o zaostrzonym rygorze...Traf chcial ze byly tyam organizowane walki

Fabula moze nie jest zachwycajaca, ale walki przedstawione na bardzo wysokim poziomie.
Resident Evil Degeneracja Swietna kontynuacja konsolowej gry Resident evil 2...
Underworld TrylogiaFilm opowiada o wojnie wilkolakow i wampirow trwajacej od niepamietnych czasow...Trzecia czesc troche za bardzo podrasowana moim zdaniem. Jezeli ktos nie ogladal zadnej czesci a ma zamiar to proponowal bym zaczac od trzeciej, nastepnie pierwsza i druga.
Ong BakCiekawy film opowiadajacy o Tajlandczyku, ktory jest nalepszy i klepie wszystkich xD Bardzo realistycznie przedstawione walki
Jak jeszcze przyjdzie mi cos na mysl to dopisze...Jezeli chodzi o filmy mafijne to napewno w niedlugim czasie dopisze kilka tytulow

Filmy w kolejnosci od naj.