Bird Studio i Akira się nie liczą, bo oni to zaczeli i są professjonalistami.
Tak a samoloty podczas latania sie nie liczą bo przecież ptaki były pierwsze ! o.O !
Jrx pisze:Japończyków co rysują mange, też nie wliczać bo w Japonii jak to w Japonii. znają doskonałą obsługę flasha, różnych programów i mają talent.
Japonia kraj o wysokim poziomie technologi tak... ale czym sie różnią fanowie z innych krajów tego nie rozumiem.. a flash, jak ktoś chce może sie tego nauczc...
Maja talent sory ale tym mnie rozwaliłeś, faktycznie nikt oprocz japończyków nie ma talentu a znasz słowa "Każdy z nas ma talenty tylko trzeba je szlifować" ?
Jrx pisze:chodzi mi dajmy na to ktoś z Polski, czy jest ktoś co mnie pobije dajmy na to.
Chociaż by Krova... ? ew. Polski animator z Planet render. W najgorszym wypadku jakbym ja sie miał wziąźć do czegoś takiego to i ja ;p
Jrx pisze:przecież jak mogę wliczać tych, przez których powstało "Prawdziwe" DB ?
Normalnie poprostu to jest działem motywacyjnym i ich trzeba zawsze postawić na 1 miejscu.
Jrx pisze:Dragon fist, chyba przesadzasz że mi tutaj porównujesz całe studio i do tego Akire że są lepsi. przecież są, ale to nie oznacza że masz ich tutaj wymieniać.
A słonko świeci.
Jrx pisze:ja mówie że ze prac fanów to nikt mi nie da rady.
Przypomniały mi się moje słowa "lasce możesz zaimponować pewnością siebie, ale nie samouwielbieniem" mam nadzieje że rozumesz aluzję.
Jrx pisze: Są niektórzy na flashu, link podał bodajże krova, ale te prace nie wyglądają za dobrze. bo dajmy na to prace:
Pierwsze 5 sekund bardziej mi odpowiadają niż calość twoich...
Jrx pisze:z USSJ3 Brollym, nie przypadło mi to do gustu jakoś, tak jakoś dziwnie wyglądają, i nie pochwalam. (jedyne co tam pochwalam to umiejętność obsługiwania się flashem)
Akurat to zdanie było nie potrzebne, bo ty chyba nie zauważasz tego progu miedzy tobą a tymi osobami.
I na koniec dodam to co Krova, miałeś wybór do każdego programu, Photoshop, Gimp, Flash, Paint czy nawet Blender... Wybrałeś Painta to imo zły wybór ale tylko IMO. No i oczywiście masz do każego programu wciąż dostęp, ofc Paint nie jest taki jak Flash, wkońcu flash to przedewszystkim grafika wektorowa i tam naprawde lepiej "Wyjśc na ludzi" ale rób jak chcesz. A krytyke i tak zawsze dostaniesz ;p