Ostatnio na forum coś się działo. Co? wystarczy spojrzeć na odpowiedni topic. I nie tak jak Gutek "nie chce sie w to mieszać" gdyż sprawa dotyczy całej ekipy forum (trza dalej ciągnąć ten KOX [pzdr Bliz] ). Ostatnio na scenie głosy były o Buncie a na którym czele stał "Legendarny Znawca" BH. Oczywiście karę otrzymał zasłużoną (choć już po 2 wyzwisku Artiego powinien dostać urlop). Chcę coś powiedzieć i zaapelować do wszystkich usserów.
PAMIĘTAJCIE! ŻE TO DZIĘKI PRACY ADMINISTRACJI JEST TO FORUM! TO DZIĘKI IM MOŻECIE TERAZ WYMIENIAĆ SIĘ ZDANIAMI I POGLĄDAMI !! dlatego weźcie sobie do serca i przemyślcie wasze postępowanie ! Pamiętajcie że spokój to najcenniejszy nabytek jaki może Was spotkać! Więc czy warto go niszczyć? Pamiętajcie że Arti, Rav i Ja staramy się czuwać nad forum i dopilnować aby był tu spokój, jednakże do tego potrzebne są obie strony. Dlatego do waszego obowiązku także należy dbanie o czystość i równowagę klimatu jaki tu panuje.
Na koniec chciałbym przypomnieć że:
-Każdy usser jest tak samo traktowany !
- Pamiętajcie że jest tu ktoś kto was stale obserwuje !
- Nie szukajcie spokoju u ludzi jeżeli nie możecie go znaleźć u siebie !
- Każde spięcie powinno być wyjaśnione ! Więc czy warto ciągnąć kłótnie ?
- Ostrzeżenie.... to nie kop w du** od Artiego! To poprostu uwaga i sprostowanie! Dlatego nie bierzcie tego aż tak bardzo do serca i nie ustawiajcie się na "anty" od czegoś takiego !
- „Szacunek” liczcie się z tym !
Czy aż tak wiele wymagamy ?
Sprawy o których nie wolno wam zapominać !!
Sprawy o których nie wolno wam zapominać !!
Przyszedłem pomóc Blizowi w ciągnięciu tego koksu dalej !
Ale ja wiem i nie chce o tym mówić.Postanowiłem zmienić swój stosunek do moderatorów i adminów forum (oprucz ssjcenter
). 
Ostatnio zmieniony czw lut 10, 2005 6:17 pm przez skibix, łącznie zmieniany 1 raz.