Problemz log2.Proszę pomużcie

W tym dziale dyskutujemy na temat różnych gier, niekoniecznie o tematyce DB.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
kuba7120
Przeciętny wojownik

Problemz log2.Proszę pomużcie

Post autor: kuba7120 »

Ostatnio zacząłem grać w log2 i doszedłem do momentu walki piccolo z cellem ale nie umiem go pokonać proszę czy mógłby mi ktoś dać save'a tuż po pokonaniu cella picollem.Bardzo prosze. Z góry dzięki
Awatar użytkownika
Pitti
SSJ 5

Post autor: Pitti »

Lol ty sie grac naucz najpierw :neutral: . Wez se pocwicz na jakims eeee wolnym polu rolniczym lub cos w tym stylu :roll:
Obrazek

I'll become The King of Pirates!
kuba7120
Przeciętny wojownik

wiesz ja gram po raz pierwszy i oczekuje pomocy.Jeśli nie chcesz mi pomóc to sie lepiej w ogóle nie odzywaj
Awatar użytkownika
krova
SSJ 5

Post autor: krova »

kuba7120 pisze:wiesz ja gram po raz pierwszy i oczekuje pomocy.Jeśli nie chcesz mi pomóc to sie lepiej w ogóle nie odzywaj
Jacy ci wszyscy nowi sa mili... Poprostu wzor netykiety do nasladowania. Kuba, a myslales moze czasami, ze nie kazdemu chce sie tracic czas na zachcianki nieznajomych? Albo wogole nie chce sie pomagac ze wzgledu na twoj poziom kultury?

Pozatym rada Pittiego byla najlepsza jaka mogles otrzymac: pocwicz.
Obrazek

-Jest jakaś miara szczęścia?
-Tak, promile.

Obrazek
kuba7120
Przeciętny wojownik

widze że tutaj użytkownicy są bardzo pomocni.Ja poprosiłem bo niewiem jak go przejść a wy mnie od razu krytykujecie :mad:
Awatar użytkownika
Barni
SSJ 5

Post autor: Barni »

Lol no jak to "nie wiesz jak przejść".. Nic prostszego- wystarczy go pokonać miszczu ; )

Czujesz się uszczęśliwiony mą pomocą?
Obrazek

.
Awatar użytkownika
Tapion
SSJ 4

Post autor: Tapion »

google.pl i wpisz jak przejsc legacy of goku 2

PROSTE ???!!!
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

kuba7120 pisze:Ostatnio zacząłem grać w log2 i doszedłem do momentu walki piccolo z cellem ale nie umiem go pokonać , proszę czy mógłby mi ktoś dać save'a tuż po pokonaniu cella picollem.Bardzo prosze.
1.Co to "picollo"?
2.Stan sie Super Nameczaninem i bij Komorczaka proste , po co ci save? Save by byl uzyteczny gdybys chcial grac jako Herkules w LoK2 lub w Buu's fury mial Gogete odblokowanego , po co save to takiego czegos jak wygranie walki z Komorczakiem jako Piccolo jr?
widze że tutaj użytkownicy są bardzo pomocni.Ja poprosiłem bo niewiem jak go przejść a wy mnie od razu krytykujecie
Widac ja nie jestem taki jak oni
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Beniu
SSJ 4

Post autor: Beniu »

Save to najgorsze rozwiązanie moim zdaniem. Wole sam do czegoś dojś tym bardziej jeśli jest to osiągalne. Pocwicz, znajdź na niego jakiś sposób a nie od razu save .
Awatar użytkownika
Pitti
SSJ 5

Post autor: Pitti »

Jak tak bardzo chcesz to daj ten save. Cale SSJP zrobi nocke zeby ci przejsc ta walke i wrzuci ja gdzies i da ci link i bedzie git :wink:
Obrazek

I'll become The King of Pirates!
Awatar użytkownika
Tapion
SSJ 4

Post autor: Tapion »

Jak tak bardzo chcesz to daj ten save. Cale SSJP zrobi nocke zeby ci przejsc ta walke i wrzuci ja gdzies i da ci link i bedzie git :wink:
Właśnie

Założyłeś temat , nie uzyskałeś save'a , uzyskałeś jakąś tam pomoc od SSJP więc powinieneś się cieszyć że wogóle sie ktoś tym tematem zainteresował i dał ci jakąś podpowiedź

Aha i jeszcze jedno pisze sie pomóżcie a nie pomużcie :razz:
ODPOWIEDZ