DB TG Final Bout

W tym dziale dyskutujemy na temat różnych gier, niekoniecznie o tematyce DB.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
VeGeT
Przeciętny wojownik

DB TG Final Bout

Post autor: VeGeT »

Siema Wiem ze juz jest pare takich tematow ale musialem zrobic kolejny... Prosze o pomoc poniewaz nie umiem Wlaczyc tej Gry... mam emulator z tej strony oraz pliki z tej strony wiec prosze aby ktos mi pomogl i wytlumaczyl pokolei co trzeba zrobic aby wlaczyc ta gre... Prosze bardzo Pilne Bo Kocham Ta Gre.... :D
Awatar użytkownika
Pitti
SSJ 5

Post autor: Pitti »

Konfiguracja ePSXe 160 (emulatora PSX)

http://ssjpower.net/forum/viewtopic.php?t=1282
Obrazek

I'll become The King of Pirates!
VeGeT
Przeciętny wojownik

ok fajnie ale nie moge zrobic jednego Pluginow bo je sciagnelem ale w Configuracji nie ma okienka z nimi ... nie moge ich wlaczyc poprostu... :/
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Pitti
SSJ 5

Moze do zlego folderu dales te pluginy ja pamietam ze scaignelemsam te pluginy itp ale sie zacinal komp jak chcialem FB wlaczyc :D
Obrazek

VeGeT
Przeciętny wojownik

juz mam te pluginy ale teraz jezeli chodzi o gre... toja te pliki gry mam nagrac na plyte ??? tylko teraz to mnie interesuje...
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Pitti
SSJ 5

Tam mozesz wybrac czy ma odcytac z plyty czy jak. Dajesz load i tam jest chyba cd-rom i jakies inne jeszcze poproboj wiem ze jak masz dobre pliki to nie musisz na plytke zgrywac.
Obrazek

VeGeT
Przeciętny wojownik

ja juz wiem doszedlem do tego sam :P ale cos slaba grafika jest nie wime dlaczego na PSX mialem lepsza... i nie ma wszystkich odglosow co na PSX ehh szkoda :/ ale da sie grac :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Pitti
SSJ 5

Mozesz mi powiedziec jakiego masz kompa miejwiecej i jakie pluginy sciagneles? Bo ja nie wiem czy ja kompa mam za slabego(pewnie tak) czy zle pluginy. I skad te pluginy sciagales z tej strony co wyskakuje w tym programie?
Obrazek

VeGeT
Przeciętny wojownik

nie pamietam jakie to pluginy ale chyba to byly "Pete's OpenGL Driver" a kompa mam zwyklego 256 ram karta graficzna Gforce FX5200 Amd Athlon 2600+ i tyle... (nie wiem czy dobrze napisalem te nazwy :P ) :shock:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
ODPOWIEDZ