Do tych z DBF co wchodza nasze dbforum nie sadzicie ze osiagnelismy sukces? Mamy prawie taka sama liczbe uzytkownikow a i postow nie duzo brakuje a DBForum dziala troche dluzej;) To jak sukcesik czy nie?
Musimy wygrać.Ale jeszcze troche trzeba poczekać aby dogonić ssjcenter.(widziałem typa który ma ponad 2000 postów )ale trzeba wziąć pod uwage że to forum ma już ponad 4 lata
Co to dla nas:P Macix juz ma troche:P BH ma banana i nie bedzie robil ot;P Za 4 lata to tu najmniej bedzie 2000 postow:P a nawet 3000:D Ale nie robmy z tego powodu nabijania postow:P bez przesady na tym to nei polega... poprostu dalej cieszmy sie naszym forum i postujmy sobie powoli i bedzie git:) z czasem przyjda nowe dusze tez cos napisza;)
Zgadza sie. 10% waszych postów jest kasowane a 5% tematów jest blokowane. Dlatego starajcie sie "dalej ciągnąć ten KoX *pozdrawia bliza*" żebyśmy też osiągneli te 2000 postów
Przyszedłem pomóc Blizowi w ciągnięciu tego koksu dalej !
No już 2000 postów zostało przekroczone dochodzimy do 3000 ale co się stało teraz gdy odszedł ATOM forum jakoś zaspało i ssjcenter (forum z którego zostałem wywalony (tak można powiedzieć (3 ostrzeżenia))) uciekło nam co teraz będzie ?
rudi92 pisze:No już 2000 postów zostało przekroczone dochodzimy do 3000 ale co się stało teraz gdy odszedł ATOM forum jakoś zaspało i ssjcenter (forum z którego zostałem wywalony (tak można powiedzieć (3 ostrzeżenia))) uciekło nam co teraz będzie ?
Źle zrozumiałeś Rudi . Jeden typ ma ponad 2000 postów a nie całe forum
Nie chodziło mi o tego kolesia tylko o to że forum zaspało i ssjcenter wzrosło w siłe. Więc mósimy się ostro wziąść do roboty i roskręcic to forum bez pomocy ATOMA.