DidixBall

Jeśli stworzyłeś coś ciekawego i chcesz się tym podzielić, zamieść swoją pracę w tym dziale.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ

Czy podoba ci się DidixBall?

Tak
16
59%
Nie
7
26%
Obojętnie
4
15%

Liczba głosów: 27

Awatar użytkownika
Maciej
SSJ 5

DidixBall

Post autor: Maciej »

Od teraz wszystkie odcinki z mojej serii będą zamieszczane tutaj.Więc kamera AKCJA:

ODCINEK SZÓSTY:NA TROPIE AQUAMANA!!!!
Nasza trójka Super Saiyanów leci na spotkanie z Aquamanem.BH zastanawia się ,gdzie teraz przebywa Arti.Gdy bohaterowie dolatują do miejsca,gdzie było miasto,widzą tylko wielką dziurę,zamiast różnych budynków.Oblani zimnym potem Atom i Didix ruszają dalej ,gdyż wyczuli obecność Aquamana.Nawet nie spostrzegli się ,jak BH odltatuje w drugą stronę.Mianowicie BH wyczuł energię Artiego.W tym czasie Didix i Atom są już na wyspie,gdzie teraz przesiaduje Aquaman.Odnajdują go....
Co teraz .....czy Aquaman zostanie pokonany ,czy BH dorwie Artiego???
Tego dowiemy się w następnym odcinku.....

ODCINEK SIÓDMY:PLAN I USSJ
Atom i Didix odnajdują Aquamana.Didix jest lekko zdziwiony,bo wcześniej nie widział się z Aquamanem,a nie wyobrażał sobie gościa z samej wody.
Nasza dwójka od razu przemieniła się w SSJ i zaczęła walczyć.Nadaremnie....Aquaman nie przestraszył się ani na chwilę dwóch Super Sayianów.Po paru bombach Didix utracił poziom SSJ.Odmienił się i padł na kolana.Aquaman bez skrupółów postanowił dobić Didixa.Ten ,bezwładny nie ma szans.Dostaje łupnia,a jego energia spada. Wkurzony do czerwoności Atom urania łzy.Nagle zaczynają mu rosnąć mięśnie.Uzyskuje poziom USSJ.W tym czasie BH bez problemu odnajduje i daje łupnia Artiemu.Ten jednak przyciśnięty do muru wyznaje co zrobić ,by unicestwić Aquamana.Wyjaśnia ,iż trzeba polać go denaturatem.
BH zabiera Artiego i lecą w stronę wyspy ,gdzie walczą pozostali bohaterowie.......

ODCINEK ÓSMY:JESZCZE SILNIEJSZY WRÓG-NIE MA JUŻ ZIEMII
BH i Arti przylecieli z denaturatem na wyspę,gdzie toczy się walka.Pogoda była na korzyść Aquamana ,gdyż padał deszcz (Aquaman to sama woda).
BH był zdziwiony ,gdy zobaczył Atoma.Nie ma się co dziwić .Atom jest pierwszym z trzech Sayianów,którzy osiągneli SSJ.Jednak USSJ nie był do tej pory nikomu znany.Atom rzucił się na Aquamana i toczył równą walkę.Niestety....energia Atoma się wyczerpała ,gdyż w tym poziomie wojownik bardzo szybko traci energię.Atom nie dał rady .Gdy Aquaman zabił Atoma ,postanowił dobić Didixa.Gdy do niego podchodził ,Arti rzucił się na niego i rozlał na nim denaturat.Aquaman się rozpłynął.Arti poprosił BH,aby wybaczył mu i żeby razem odnaleźli smocze kule,a tym samym wskrzesili Krillana ,Atoma i Didixa.Gdy BH i Arti podawali sobię ręcę stała się rzecz niesamowita.Oto deszcz odrodził Aquamana i dodał mu więcej mocy.Aquaman niszczy ziemię,lecz przed tym BH i Arti teleportują się na planetę Kaio.Co dalej?????
Ostatnio zmieniony pt sty 06, 2006 7:05 pm przez Maciej, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Gutek
SSJ 3

Post autor: Gutek »

Ja bardzo chcę byś kontynuował swoją pracę, więc rób tak :P Jak możesz to w następnym ficku daj mi super rolę :twisted:
Mam swoją dumę, zawsze sam a nie z tłumem.
Awatar użytkownika
Atom
Golden Oozaru
Kontakt:

Post autor: Atom »

Wkleiłem wszystkie odcinki w jeden post. (estetyka na 1 miejscu)
---

A wracajac do odcinka 8. Byl super :D Tylko.....nie ma ziemi wiec co bedzie zemna..... :( koniec Atomowej passy? :cry:
Przyszedłem pomóc Blizowi w ciągnięciu tego koksu dalej !
Awatar użytkownika
Maciej
SSJ 5

ODCINEK DZIEWIĄTY : ZWYCIĘSTWO
Aquaman niszczy Ziemię.Jednak BH i Arti wychodzą cało ,teleportując się na planate Kaio.Tam też zjawia się Aquaman,lecz jest osłabiony ,bo na tej planecie są za gorące klimaty.Dzięki temu nie ma już obaw.Przynajmniej tak się wydawało.BH i Arti nie wiedzieli,że Aquaman podzielił się i jego części zaszły ich od tyłu.KLOOPS......Powstał BigArtiMan,który był całkiem bez skrupółów.Teraz tylko jedna osoba może pokonać tą maszynę.Jest to Piccolo ,który podczas wybuchu Ziemi był na Namek.Przeteleportował się on na planetę Kaio.Zaczęła się ostra walka.Piccolo miał dużo energii,gdyż wszyscy Nameczanie mu ją ofiarowali (tak jak Nail).Walczyli bardzo zarzarcie.Jednak BAM (BigArtiMan) zapomniał o jednej rzeczy.Wszyscy zabici na Ziemi wojownicy znajdowali się teraz w zaświatach. Krillan,Vegeta,KKRT,Didix i Atom szybko przylecieli pomóc Piccolo .Za pomocą kolczyków wszyscy się scalili i powstał Gwiezdny Wojownik ,który za pomocą Genki Damy rozwalił BAMa.Po tym wydarzeniu Piccolo odnalazł nameczańskie smocze kule . Orzywił nimi wojowników i Ziemię również.....A Arti ??? Arti za późniejszą pomoc zotał przyjęty do paczki.....
THE END
P.S. Koniec Sagi Evil Aquaman .Wybieram kandydatów do następnej Sagi.Do przeczytania....
Fight.
Awatar użytkownika
Atom
Golden Oozaru
Kontakt:

Brawo! fajny. Czekam na kolejny fan! mam nadzieje ze wystapie w nim!
Bliz
SSJ 5

Post autor: Bliz »

Dobre :) troche zle tytuly chociaz sie na tym nei znam jak nadawac idealne tytuly to bestsellerow;), troche krotko opisane wszystko malo akcji;) powinienes jeszcze bardziej rozbudowac to w nowej sadze. Ocena jednak "bdb-" :)
Awatar użytkownika
Maciej
SSJ 5

Spokojnie.Dzięki waszym radom wiem co robić.Wcześniej nic nie pisaliście,więc myślałem ,że się podoba.Teraz nowa saga będzie:
-długa
-rozbudowana
-dużo szczegółów
O 13:00 kończę zapisy ,więc można się jeszcze spokojnie zapisywać.
Równo o 14:00 ogłoszę .....sami wiecie co....
P.S.
Ponieważ teraz odc. będą dłuższe ,będą one zamieszczane jeden na dzień,
ale nie w tym tygodniu,bo jadę na narty i wracam w Piątek.Od piątku codziennie po jeden odcinek .OKI.......????
Fight.
Bliz
SSJ 5

Tylko dawaj odcinki w 1 poscie a nie bo bedziesz uznany za postownika;)
Awatar użytkownika
Maciej
SSJ 5

Nowa seria ruszyła ODCINEK PIERWSZY: IMPREZKA I NOWA ZNAJOMA ATOMA

Pięć lat po unicestwieniu Aquamana:
-Tak ,przylećcie wieczorem do Capsule Corporation .Szykuję niezłą imprezkę -tłumaczy Bulma Didixowi-mam nadzieję,że BH też się zjawi.
Pytanie te Bulma zadała Didixowi ,gdyż BH u niego ostatnio zamieszkiwał .-Niestety,BH dosyć dawno wyleciał w kosmos trenować-mówił Didix -i od tamtego czasu go nie widziałem-ciągnął.
-No trudno ,ale powiadom resztę i przylećcie.
Didix ubrał się w dżinsy ,koszulę i ruszył po Atoma.On również ubrał się szpanersko :P ,ale zabrał ze sobą na wszelki wypadek ciuchy do walki (czarne spodnie i niebieski podkoszulek).Przylecieli do Bulmy o zachodzie słońca.Wszyscy doskonale się bawili ,bo DJ Krillan puszczał świetną muzę. Pogoda była idealna.Słońce zachodziło, lecz wszyscy byli rozgrzani.Lekko pijani Sayiańscy wojownicy zaczęli się przemieniać, a reszta miała ich oceniać.Nie było konkurencji za dużej ,gdyż było tylko dwóch Sayian.
-AAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!-wykrzyczał ze śmiechem na twarzy Didix i przemienił się w SSJ .
-Och ,ach hahaha-rozległy się głosy. Jednak Atom wszystkich powalił na kolana ,przemieniając się w USSJ.
-I oto zwycięsca!!!!!!!-ogłosił DJ Krillan wskazując palcem na Atoma.
-Wracamy do zabawy-ogłosiła Bulma……………impra się skończyła,a wszyscy spali w Capsule Corporation.
O rany –mówili wszyscy do siebie ,gdy rano wstawali-ale mnie boli głowa.
Następne dwa dni wszyscy odpoczywali. Lecz po odpoczynku znów nastały ciężkie treningi.
-OOO hehe nieźle ci idzie –mówił Atom USSJ ,gdy Didix w SSJ z nim trenował i nie dawał rady.
-Zobaczymy .Też osiągnę ten poziom .Zobaczysz….-powtarzał zdyszany Didix. Tak trwały kolejne tygodnie. Jednak po czasie każdy wrócił do swego domu. Podczas powrotu Atoma stała się bardzo szczęśliwa w życiu Atoma rzecz.
-Ratunku!!!Pomocy!!!!-usłyszał krzyki Atom i zaczął szukać wołającej osoby.Znalazł ją .Była nią piękna dziewczyna, która wpadła Atomowi w oko :P. Ścigali ją jacyś dwaj goście ,którzy raczej nie mieli dobrych zamiarów.
-Zaraz cię uratuję –wykrzyczał Atom i podleciał do gości,którzy gnębili dziewczynę.
-Nie macie co robić???-powiedział do nich Atom i dał im niezłego łupnia.
-Nie bój się już .Nie ma czego-po tych słowach Atom wziął dziewczynę i pofrunął z nią do jego domu.
Fight.
Awatar użytkownika
Atom
Golden Oozaru
Kontakt:

A już myślałem ze tamtymi odcinkami osiągnołeś maxa. A tu widze ze jednak stać sie na wiecej! Kolejny odcinek tylko ze ten super superowy :)

btw Kolejne tez maja byc takie dluższe !! i tak rozbudowane.
Awatar użytkownika
Gutek
SSJ 3

Post autor: Gutek »

Atom pisze:A już myślałem ze tamtymi odcinkami osiągnołeś maxa. A tu widze ze jednak stać sie na wiecej! Kolejny odcinek tylko ze ten super superowy :)

btw Kolejne tez maja byc takie dluższe !! i tak rozbudowane.
Atom kun, z ust mi to wyjąłeś :P
Mam swoją dumę, zawsze sam a nie z tłumem.
Awatar użytkownika
Maciej
SSJ 5

Moja technologia robi cuda!!!!! :lol: Tera mam nadzieje ,że jest i popularność i pozytywna ocena.
Fight.
Bliz
SSJ 5

Moim zdaniem za duzo dialogu... ale ogolnie ladnie ale i tak krotko ... Didix wiem ze stac Cie na wiecej!!!
Awatar użytkownika
Maciej
SSJ 5

Po pierwsze:Jak mam robić z dialogami ,to będzie ich dużo.
Po drugie:Pisz sę więcej.Jestem tylko człowiekiem,a łatwo każdemu przeczytać.
Po trzecie:Stać mnie na więcej i to wykorzystam hehe.... 8)
Fight.
Awatar użytkownika
skibix
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: skibix »

Hmmm.Ciekawe są te fanficki
ODPOWIEDZ