Teraz ja
Era poczatkow SSJ Power - Pamietam to , Rafal jest adminem a Arek i Kakarotto modami
Era Trio zlych (Inaczej Era BGM) - Czyli Gutek , Bart i Macix , moi (zli) koledzy , po pewnym czasie Gutka juz nie bylo a Bart calkowicie przeszedl na strone zla i mnie obrazal bez powodu. I tak sie rozpadlo Trio po ktorej zostal Macix , ktory jako jedyny nadal sie ze mna zgadza
Era Sotysa - Czyli pierwszej czarnej owcy forum , jak to twierdzi Arti jego pisownia jest okropna
Era Ziomstera - Czyli pierwszy zimny kawalek drania na tym forum , oczywiscie potem sie zmienil (zalosny typek

tylko glupcy przechodza na strone "swiatla")
Era Vegetyssj2 i Kakarottassj2 - Dwaj spamerzy gorsi od Ziomstera , byli czystym zlem i zostali usuneci z forum (choc mozna zobaczyc cytowane ich posty)
Era ponizania mnie - Glupia era stworzona przez niektorych uzytkownikow , wsrod obleg sa takie (glupie) txty jak "byhy" i takie tam "rzeczy" (BTW nie chodzi mi ze jestem tzw. "Swieta Krowa" i macie mnie nie ponizac , poprostu nie rozumiem sensu ponizania mnie jakbym byl jakams czarna owca forum

) [trwa , ale czesciowo]
Era Tomka (Dragon Fist) i Piotrka (Dae) - Ich poczatki jako modow tego forum
Era Spamerow - Czyli Gogeta i inni spamerzy [tymczasowo skonczona]
Era Astarota - Kolejne zlo i moj "rywal" na tym forum. Czyzby spadkobierca Ziomstera? [skonczona , Astarota nie widze ostatnio , fajnie]
Era Pomidora [trwa nadal]
[o mnie to juz wszyscy zapomnieli

]
A czemu ktos by mial pamietac takiego drania jak ty? (Choc widze ze sie zmieniles , nie obrazasz mnie ostatnio , ale nadal czuje do ciebie wstret)
a .:Sasuke:., jako brollyssj zrobił bardzo fajne forum o DB
Nie chodzi ci o to? "a Brollyssj (teraz Sasuke) zrobił bardzo fajne forum o DB"