Ulala...16 Mb/s to 2 MB/s czyli 1024MB/512s czyli około 90,5GB/12 godzin. Pięknie
krovo...wprawdzie ja nie mam takiego łącza, jak DF, ale moje też jest super 6 Mb/s
Czyli ja bym miał 34 godziny ściągania - noc 8 godzin, czyli 4 noce z hakiem
_________________ ...::: Keep Calm & Follow your Joy :::...
Ja mam internet u prywatnego dostawcy u nas w mieście, który ciągnie światłowody. Oczywiście Nigdy nie da się wyciągnąć maksymalnej prędkości swojego łącza na torrentach, bo prędkość zależy od ilości seedów i peerów i prędkości ich łącz. ;]
Niezłe te japońskie odcinki z dvd-ripa. Zastanawiam się kto robił napisy, bo są dość dobre co nie jest podobne do fuc*imation. IIRC są dostępne DVD Pioneera i Funishit. Ponadto polecam wersję wydaną przez AnimeHQ (fanowski sub), b. dobra jakość i tłumaczenie za wyjątkiem imion (Tien zamiast Ten, Kakarrot zamiast Kakarotto itd.)
A ja sobie pobieram z torrentów dbz remastered w hq 1-2 gb sezon ale napisy są do kitu Yamcha nazywa Jamsza i połowa tekstów bez tłumaczenia a ja w i musze oglądać w wersji amerykańskiej z jap audio. Sorry ale się pochwale mam Triple Feature o Brolym w HD orginał .
[ Dodano: Nie Lis 08, 2009 3:05 pm ]
Elo a gt dużą ma cenzure?