Ciesz się BH, ciesz...

Tematy od dłuższego czasu zamknięte. Jeżeli czegoś szukasz, być może tutaj to znajdziesz :)
Awatar użytkownika
pp3088
SSJ 5

Ciesz się BH, ciesz...

Post autor: pp3088 »

Armia zbawienia byhego powrócila na forum...jak miło...ide po mleko i ciasteczka. Ale zaraz znowu robie offtopic, nie należy przestać, zostałem nawrócony Δ !

Tak bez pieprzenia farmazonów, to jak zwykle sprawiedliwość dosięgneła wszystkich. Nie, żebym podważał nad wyraz obiektywną i uczciwą opinię modów, ba nigdy bym się nie odważył. Bo oni są nieomylni, bo oni są, bo są oni. Mimo to cienka czerwona linia w naszym profilu( moim i Barta) widnieje nad wyraz solidnie, to nie mogę zrozumieć czemu u BH jest na granicy wymaracia. I czemu do cholery Byhy zawsze wychodzi cało z opresji. Czy żeby dostał ostał musi zabić matkę prezydenta? A może to zamało, w końcu matka mogłabyć żle nastawiona do naszego Bartusia. Po prostu brak słów. Po prostu Byhy jest traktowany jak jakaś święta krowa. Jakby było za co :???: Poziom jaki on reprezntuje to rynsztok i kilka metrów mułu, wiedza znikoma, zasady pisowni zarówno z nazwy jak i z użycia to wielkie zero. Przychodząc na forum liczę na inteligentne dyskusje, a nie napieprz*** o jakiś kuzynach, pokemonach, zmyślonych pedałach i tym podobnym chłamie, któryh przewija się w niemal 80% postów Legendarnego. Kolejna sprawą jest ranga Legendarnego, niby za co, znajdę na tym forum kilk osób o wiedzy przekraczającej go i to niekoniecznie ja. Chociażby taki Dae wie dużo więcej. Ale to byhy musi mieć range, bo jest świetą krową.
Nie tylko na tym biednym forum jest pośmiewiskiem, ba większośc słyszała o Legendarnej już głupocie ów decydenta. Nie wiem po co trzymacie to durne dziecko Neostrady, które nie dośc, że robi antyreklamę, to i odstrasza użytkowników. Tak drodzy koledzy jesteście pośmiewiskiem, chociażby z powodu tego, że tą durne gówno ma range Legendarnego. Wstyd i hańba. Jedyne co na forum godne uwagi to kilka użytkowników. Ale niektórzy znich zarazili się miłościa do tego czegoś.

Ch*j jak dostane bana, gówno mnie to obchodzi. Mam dosyć ukrywania prawdy, z powodu którego cierpią inni użytkownicy.

P.S. Test Byhy na "przyjacielstwo": :lol:

1 . czy lubisz pieski
2. twoja ulubiona postac z db
3. czy lubisz pan dbgt
4. jak masz na imie

Durniejszych pytań dziecko z podstawówki nie wymyśli. Człowieku jak można zadawać tak idiotyczne pytania. Jesteś cenzura, czy jak, za kogo się uważasz, myslisz, że masz możliwośc oceniać innych sam będać przykładem durnej ameby? Nie mój dorgi, od oceniania jest Bóg, ty jesteś od przerzucania cenzura. Żygam tobą i twoją głupotą. Kto by chcial być przyjacielem takiego gówna???.
Ostatnio zmieniony śr sty 31, 2007 12:29 pm przez pp3088, łącznie zmieniany 2 razy.
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*

Kocham Cię Patrycjo :*
Awatar użytkownika
Kris
Avanger

Re: Ciesz się Byhy, ciesz...

Post autor: Kris »

pp3088 pisze:Armia zbawienia byhego powrócila na forum...jak miło...ide po mleko i ciasteczka. Ale zaraz znowu robie offtopic, nie należy przestać, zostałem nawrócony Δ !

Tak bez pieprzenia farmazonów, to jak zwykle sprawiedliwość dosięgneła wszystkich. Nie, żebym podważał nad wyraz obiektywną i uczciwą opinię modów, ba nigdy bym się nie odważył. Bo oni są nieomylni, bo oni są, bo są oni. Mimo to cienka czerwona linia w naszym profilu( moim i Barta) widnieje nad wyraz solidnie, to nie mogę zrozumieć czemu u BH jest na granicy wymaracia. I czemu do cholery Byhy zawsze wychodzi cało z opresji. Czy żeby dostał ostał musi zabić matkę prezydenta? A może to zamało, w końcu matka mogłabyć żle nastawiona do naszego Bartusia. Po prostu brak słów. Po prostu Byhy jest traktowany jak jakaś święta krowa. Jakby było za co :???: Poziom jaki on reprezntuje to rynsztok i kilka metrów mułu, wiedza znikoma, zasady pisowni zarówno z nazwy jak i z użycia to wielkie zero. Przychodząc na forum liczę na inteligentne dyskusje, a nie napieprz*** o jakiś kuzynach, pokemonach, zmyślonych pedałach i tym podobnym chłamie, któryh przewija się w niemal 80% postów Legendarnego. Kolejna sprawą jest ranga Legendarnego, niby za co, znajdę na tym forum kilk osób o wiedzy przekraczającej go i to niekoniecznie ja. Chociażby taki Dae wie dużo więcej. Ale to byhy musi mieć range, bo jest świetą krową.
Nie tylko na tym biednym forum jest pośmiewiskiem, ba większośc słyszała o Legendarnej już głupocie ów decydenta. Nie wiem po co trzymacie to durne dziecko Neostrady, które nie dośc, że robi antyreklamę, to i odstrasza użytkowników. Tak drodzy koledzy jesteście pośmiewiskiem, chociażby z powodu tego, że tą durne gówno ma range Legendarnego. Wstyd i hańba. Jedyne co na forum godne uwagi to kilka użytkowników. Ale niektórzy znich zarazili się miłościa do tego czegoś.

Ch*j jak dostane bana, gówno mnie to obchodzi. Mam dosyć ukrywania prawdy, z powodu którego cierpią inni użytkownicy.
xD Szczerze to dobrze że ktoś przynajmniej umie wyrazić to co myśli i się z tym nie kryje , a gdyby nie to że bh mi nic niezrobil ( jeszcze i chyba xD ) to bym sie z tobą zgodził , ale z tą "krową" masz troche racji czasem się też tak czuje jakby bh był jakąś świętą figurką
Obrazek

Obrazek
1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Ty Pp 3088!!! Chciałem ci tylko napisać, że twoja znajomość zasad prawidłowej pisownii języka polskiego pozostawia również wiele do życzenia. Nie wspominając już o interpunkcji. Ja tu nie wchodzę, aby zastanawiać się nad polską ortografią, ale dlatego, że mi to sprawia przyjemność. Jeśli zaś tobie coś nie odpowiada, to po prostu zmień forum :evil:
A może po prostu zazdrościsz mi mojej wiedzy na temat DB???!!! No cóż na to trzeba dużo pracy i własnego wysiłku, a ty jak widać jesteś na to zbyt leniwy :???:
.......aaaaaaaaaaa świadomie używając w stosunku do Twojej osoby zaimków napisałem je małą literą, żebyś wiedział, że cię nie szanuję
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
AnimKing
SSJ 5

Post autor: AnimKing »

pp3088 pisze: 1 . czy lubisz pieski
3. czy lubisz pan dbgt
4. jak masz na imie
Powiem CI Jedno BH Pytał się mnie Tylko Punkt
2
4
Więcej się mnie nie pytał to nie Bredz Głupot jakie są pytanie jak nie wiesz
Awatar użytkownika
Dyakou
SSJ 3

Post autor: Dyakou »

Wczoraj, z ciekawości zajrzałem na forum, pod moim avkiem zawidniał interesujący wskaźnik z numerkami ...mimo wszystko nie zależy mi na tym czy pod emblematem mam kawałek czerwonego koloru czy piękno matematyki, przeciwnie- wygląda to dosyć estetycznie.
Natomiast uwaga typu
Otrzymujesz dwa ostrzeżenia za wyśmiewanie i poniżanie użytkownika BH Daimaouji oraz za pisanie postu nie na temat, ponad to sprzecznego z regulaminem.
dobiła mnie całkowicie. Za to Człowiek, który obniża jakość poziomu ludzkiego, jest powiem krótko- DEBILEM- nosi rangę "Legendarnego Znawcy". Tym bardziej... obraz, którego jestem autorem był przedstawiony humorystycznie i napewno nie obraził nawet BH.
Byłem zaciekawiony jego hipotezą pochodzenia z Chominida, przeszkując wszelakie encyklopedie i mapy nie doszukałem się takiego miasta czy państwa... rozwinąłem to zagadnienie za pomocą grafiki...
raczej przyjąłem, że to planeta

Kurde musiałem dodać ten cytat:
A może po prostu zazdrościsz mi mojej wiedzy na temat DB???!!!
On mnie rozbraja xP
Ostatnio zmieniony śr sty 31, 2007 2:45 pm przez Dyakou, łącznie zmieniany 2 razy.
Obrazek
Awatar użytkownika
Arti
Admin PBCH
Kontakt:

Post autor: Arti »

Hahaha! :D pp3088 normalnie lubię Cię za to :D
Strona o serii GTA!

Będę brał Cię! (Gdzie?) Na SSJPower.net !
Awatar użytkownika
pp3088
SSJ 5

BH Daimaouji pisze:Ty Pp 3088!!! Chciałem ci tylko napisać, że twoja znajomość zasad prawidłowej pisownii języka polskiego pozostawia również wiele do życzenia. Nie wspominając już o interpunkcji. Ja tu nie wchodzę, aby zastanawiać się nad polską ortografią, ale dlatego, że mi to sprawia przyjemność. Jeśli zaś tobie coś nie odpowiada, to po prostu zmień forum :evil:
A może po prostu zazdrościsz mi mojej wiedzy na temat DB???!!! No cóż na to trzeba dużo pracy i własnego wysiłku, a ty jak widać jesteś na to zbyt leniwy :???:
.......aaaaaaaaaaa świadomie używając w stosunku do Twojej osoby zaimków napisałem je małą literą, żebyś wiedział, że cię nie szanuję
Jeśli czepiasz się mnie za interpunkcje to sam spójrz na siebie. Zdanie kończymy kropką, a nie emotą bądz niczym.
Zazdrościć ci nie mam czego, moja wiedza mi wystarcza i wali mnie czy wiesz jak nazywaly sie gacie noszone przez jakiegoś tam pedała w 120 odcinku.
DebilKing pisze:Więcej się mnie nie pytał to nie Bredz Głupot jakie są pytanie jak nie wiesz
Wiesz co, porównujac nasze posty, zawartą w nich elokwencje, treśc i publikacja, z nieukrywaną przyjemnościa powiadam Cię iż są to ogromne brednie.

Chyba otworze zakłady:
1.Czy uczeń przerośnie mistrza-AnimKing głupszy niż byhy

Awatar użytkownika
AnimKing
SSJ 5

Post autor: AnimKing »

pp3088 pisze:DebilKing napisał/a:
Więcej się mnie nie pytał to nie Bredz Głupot jakie są pytanie jak nie wiesz

Wiesz co, porównujac nasze posty, zawartą w nich elokwencje, treśc i publikacja, z nieukrywaną przyjemnościa powiadam Cię iż są to ogromne brednie.

Chyba otworze zakłady:
1.Czy uczeń przerośnie mistrza-AnimKing głupszy niż byhy
Hmmm Na To DebilKing Powiem Jedno Może masz Racje Może jestem Debilem i Co ci do tego Zazdrościć ??
A Do Tego Ucznia To POwiem Jedno Nie Jestem Uczniem BH Odkąd Tu jestem TO nie widziałem nigdy Jak BH Kogoś Uraził Tylko (Ty I Bart) Go Przezywacie (Bart To Robi jeszcze śmiesznie a ty...Szkoda Gadać)
Awatar użytkownika
pp3088
SSJ 5

http://ssjpower.net/forum/viewtopic.php?t=527&start=0

Poczytaj. To jest i tak namiastka.

Popatrz na posty twojego byhy. Sam zobaczysz kto przez dłuższy czas był osobą obrażająca. I to nie tylko mnie. Mam dosyć przyzwalania na takie coś.

Ale swój do swego lgnie, co nie?

Awatar użytkownika
Bart
SSJ 5

Re: Ciesz się Byhy, ciesz...

Post autor: Bart »

pp3088 pisze:Armia zbawienia byhego powrócila na forum...jak miło...ide po mleko i ciasteczka. Ale zaraz znowu robie offtopic, nie należy przestać, zostałem nawrócony Δ !

P.S. Test Byhy na "przyjacielstwo": :lol:

1 . czy lubisz pieski
3. czy lubisz pan dbgt
4. jak masz na imie

Durniejszych pytań dziecko z podstawówki nie wymyśli. Człowieku jak można zadawać tak idiotyczne pytania. Jesteś A JA UMIEM BLUZGAĆ!!!, czy jak, za kogo się uważasz, myslisz, że masz możliwośc oceniać innych sam będać przykładem durnej ameby? Nie mój dorgi, od oceniania jest Bóg, ty jesteś od przerzucania A JA UMIEM BLUZGAĆ!!!. Żygam tobą i twoją głupotą. Kto by chcial być przyjacielem takiego gówna???.
No bardzo dobrze że to napisałeś w końcu this is all true true ;) nic nie musze dodwać, ani nic uciąć i nie skrytykuje Cie za tego posta. Ale jesl izauważe że przybyło Ci ostrzeżenie, albo dostaniesz bana to będe baaaardzo zły, ponieważ ktośkto w końcu powiedział całą prace dostał osta, lub bana.

głupiutki chomiś pisze:Ty Pp 3088!!! Chciałem ci tylko napisać, że twoja znajomość zasad prawidłowej pisownii języka polskiego pozostawia również wiele do życzenia. Nie wspominając już o interpunkcji. Ja tu nie wchodzę, aby zastanawiać się nad polską ortografią, ale dlatego, że mi to sprawia przyjemność. Jeśli zaś tobie coś nie odpowiada, to po prostu zmień forum :evil:
kto Ci pisał tego posta :shock: bo napewno nie Ty :mrgreen: zbyt inteligentny jak na twój poziom :mrgreen:

głupiutki chomiś pisze: .......aaaaaaaaaaa świadomie używając w stosunku do Twojej osoby zaimków napisałem je małą literą, żebyś wiedział, że cię nie szanuję
no patrzcie chomiś naśladuj mnie :mrgreen: zbyt mały rozumek lub jego brak żeby wymysleć coś samemu :mrgreen:
Arti pisze:Hahaha! :D pp3088 normalnie lubię Cię za to :D
to czemu sam tego nie napisałeś :mrgreen: toż nie przystoi Ci bać sie tego ze Cie zblugają na tym forum albo warny Ci dadzą :mrgreen: w końcu jesteś jeden z większych tego forum ;)

DF sorka, ale musiałem ;) nie moge stać obojętnie gdy ktoś dobrze prawi
Awatar użytkownika
Dragon Fist
A True Dragon

Post autor: Dragon Fist »

Miałem wczoraj wlepić BH dwa ostrzeżenia za wdawanie się w kłótnie i offtopic na forum, ale nie zdążyłem... Było już późno gdy wszedłem na forum i nie miałem zbyt wiele czasu... Zdążyłem tylko Bartowi i PP wymierzyć karę...

Dyakou- nie dostałeś swoich zasłużonych ostrzeżeń za to że wyśmiewałeś się akurat z BH, tylko za wyśmiewanie się z niego jako innego użytkownika forum. Poczytaj sobie regulamin! Jeszcze jedno: nie wolno Ci przytaczać wypowiedzi które były do Ciebie skierowane w rubryce "powody" przy Twoim ostrzeżeniu, ponieważ do informacja dla Ciebie, a nie publiczna!
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

Dragon Fist pisze:Miałem wczoraj wlepić BH dwa ostrzeżenia za wdawanie się w kłótnie i offtopic na forum, ale nie zdążyłem... Było już późno gdy wszedłem na forum i nie miałem zbyt wiele czasu... Zdążyłem tylko Bartowi i PP wymierzyć karę...
Zawsze czasu na BH nie starczy...mniejsza. Może ja się wypowiem xD

pp3088 i Bart zrobili źle że przezywali BH, ale bądźmy szczerzy BH nie jest lepszy...ta sytuacja jest niepotrzebna i głupia ale przynajmniej znów na forum coś się dzieje xD
Obrazek
Awatar użytkownika
Bart
SSJ 5

Post autor: Bart »

bobercik pisze:pp3088 i Bart zrobili źle że przezywali BH
czy wyznawanie komuś miłości jest wyzywaniem :> :mrgreen: bo Ja nie sądze :P
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

Bart pisze:
bobercik pisze:pp3088 i Bart zrobili źle że przezywali BH
czy wyznawanie komuś miłości jest wyzywaniem :> :mrgreen: bo Ja nie sądze :P
xDDDDDD Dobra już nic nie mówię. Ale myślę że kara jednego warna za spam jest dobra. Choc gdyby dawac za spam wanry każdym userom kilku juz by tu nie było :roll:
Obrazek
Awatar użytkownika
Dragon Fist
A True Dragon

Post autor: Dragon Fist »

Wszyscy zostali ukarani według swoich przewinień... Zdecydowałem że gdy zachowanie BH nie ulegnie trwałej poprawie w ciągu następnych tygodni napiszę do Rav'a petycję o zbanowanie BH. Inni moderatorzy z pewnością ją podpiszą... Narazie mam nadzieję że takiej potrzeby nie będzie, bo osobiście BH lubię.
Zablokowany