Naruto na Jetix

Wszystko, co nie dotyczy DB, ale ma związek z Anime.

Moderator: Moderatorzy

Tommy
SSJ 4+

Naruto na Jetix

Post autor: Tommy »

Może niektórzy widzieli reklamę w Jetix, informującą o tym, że wkrótce na Jetix Max będzie leciało Naruto. Dzisiaj sprawdziłem program do 26 stycznia, lecz nigdzie nie było tego anime. Jeżeli ktoś się dowie od kiedy i o której godzinie będzie emitowane, niech napisze to w tym temacie.

EDIT: Sprawdziłem program do 9 lutego, też nie ma w ramówce.
Ostatnio zmieniony śr sty 17, 2007 7:19 pm przez Tommy, łącznie zmieniany 1 raz.
Beniu
SSJ 4

Post autor: Beniu »

Słyszałem, że podobno od lutego. Ale jak mam oglądać na Jetix to wole ściągać. Dubbing będzie pewnie nie do zniesienia a cenzura gorsza niż DB na rtl7.

EDIT: Prawdopodobnie 12 lutego.
Ostatnio zmieniony czw sty 18, 2007 8:36 pm przez Beniu, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

Post autor: Dae »

Możesz poszukać na stronie internetowej Jetix - napewno mają, ja nie szukam, bo szczerze mówiąc mi się nie chce - poza tym nie mam Jetix'a, więc po co?

Ale skoro WY macie, to cieszę się, bo zbiór fanów naruto może się powiększyć ^^
Obrazek

Obrazek
Dołącz do gry! Naruto-Arena.com

Obrazek

http://www.daegurth.blog.onet.pl

Słowo "siła" ma wiele znaczeń.
Tommy
SSJ 4+

http://info.jetix.pl/biblioteka/seriale ... 2c118.html

Oficjalne potwierdzenie. Możemy tylko czekać na premierę.
Awatar użytkownika
Kris
Avanger

Post autor: Kris »

Dae :D powiem ci tak ja juz bede znow zaczynal ogladac Naruto xD:d a na Jetix nie polecam znowu fajne akcje wytna
Obrazek

Obrazek
1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Wszak to Fox Kids/Jetix to zapewne darza Amerykanski dubbing
Miejmy nadzieje ze DB nie bedzie tez na Fox kids , wtedy to zapewne bedzie na podstawie amerykanskiego dubbingu tez :shock:
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

Bartek, masz racje, zapewne dadzą amerykański dubbing, który jest GORZEJ NIŻ ZŁY!!! Osoby, które oglądały chociaż jeden odcinek amerykański i jeden odcinek japoński(z napisami), to zrozumieją o co chodzi. Głosy postaci robią się beznadziejnie głupie... Po prostu - co oryginalne to lepsze ^^

A więc czekam, aż powiększy się grono Naruto-fanów. Ale radze się nie zniechęcać, bo akcja dopiero jest fajna po 20 odcinkach, a super w ok. 40-stym odcinku, jakoś tak XD
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Beniu
SSJ 4

Dokładnie Dae, Naruto bardzo spodobało mi się dopiero po 20-stym odcinku. A co do fanów to myśle, że to będą 7-latkowie Jetix zrbi z tego bajeczke dla dzieci :/
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Watpie , ogladajac DBGT w ameryce mysle ze oni chyba zrobyli te serie dla jakis nastolatkow , brak emocji , tylko jakas dziwna muzyka i glupkowate txty (np. Tronka : Wybacz Smokom wstep wzrobionony)

Dobrze ze Oban Star Racers nie popsuli BTW nie chcialbym widziec Sailor Moon na podstawie dubbingu z USA :shock:
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Kris
Avanger

Dae mi sie naruto spodobało już od pierwszego odcinka jak zadne inne anime xD :d Albo jak serial Cena Marzeń i Rubi xD dobra do rzeczy .. Naruto zawsze mozna tez sciagnac
Obrazek

Obrazek
1. Kris ma ZAWSZE racje
Tommy
SSJ 4+

Uwaga: Nieoficjalna data premiery to 12 lutego. Jeżeli znajdę inne, oficjalne informacje, to napiszę.
Beniu
SSJ 4

O niee :/ co oni zrobili z głosem Naruto i innych. Cenzura jest i to mocna przy sexi no jutsu nie ma krwi z nosa, Iruka nie miał w ogóle tego wielkiego shurikena wbitego w plecy. Wioska ukryta w liściach (powinno być wioska ukrytego liścia), Cieniste klon jutsu (zamiast kage bunshin no jutsu) i wiele innych głupot. Nie radze oglądać Naruto na Jetix komuś kto nie oglądał oryginalnej wersji. Popsujecie sobie tylko opinie o tym anime.

zobaczcie chociażby to: http://www.youtube.com/watch?v=ORk6EyLg-Ds
Awatar użytkownika
Kris
Avanger

Jezu chryste co oni odpierdo ... Naruto brzmi bardziej debilsko niz powinien xD Sakura zlekka z glosem jak "dziwka" a Hinata xD tragedia Iruka jeszcze gorzej Sasuke nie slyszale bo bym dostal zawalu jak skopali najlepszego kolesia xD
Obrazek

Obrazek
1. Kris ma ZAWSZE racje
Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

Powiem jednym słowem: Żenada.

Jeżeli ktoś chce sobie zepsuć opinię na temat Naruto, to włączcie sobie Jetix. Koniec, kropka...

Jest inne wyjście, jeżeli ktoś chce wiedzieć jak jest w oryginalnej wersji to proszę:
http://www.youtube.com/watch?v=1dCtzl6bGa8

No, i posłuchajcie tych głosów! Bo qrcze nie mogę!
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Dyakou
SSJ 3

Post autor: Dyakou »

Ja nie wiem jak Jetix kogoś przekona taką reklamą. To żenujące... tego sie nei da oglądać. Pozatym znając umiejętnośći tego kanału do tworzenia dubbingu to będzie to powiem jasno - wielkie gówno. Żal na coś takiego patrzeć, nigdy nie włączam tego kanału ;/
Obrazek
ODPOWIEDZ