Moj nowy projekt
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Ehhh, jest więcej postaci, ale główną jest oczywiście Borys(aka Tomek/Dragon Fist). I prosze o nie spamowanie w tym temacie, bo niestety będe musiał albo usuwać wszystkie posty spamerskie, albo zablokować temat, co by było niezbyt miłe dla Borysa... Mam nadzieję, że do tego nie dojdzie.
I prosze nie komentować Mojego posta! Dziękuję
Gra się fajnie zapowiada... Ale i tak liczyłem na coś więcej XD
- Dragon Fist
- A True Dragon
Ja też liczę na coś więcej od siebie...Dae pisze:Ehhh, jest więcej postaci, ale główną jest oczywiście Borys(aka Tomek/Dragon Fist). I prosze o nie spamowanie w tym temacie, bo niestety będe musiał albo usuwać wszystkie posty spamerskie, albo zablokować temat, co by było niezbyt miłe dla Borysa... Mam nadzieję, że do tego nie dojdzie.
- filip_3521
- SSJ 2
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Gre robil Tomek i MOZE ma jeszcze te gre i zauktalizuje linka (bo przeciez chcialem zeby Tomek dal charsety/facety ala DB a nie jakies co nie przypominaja DB)
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
- Dragon Fist
- A True Dragon