DBZ Buu's Furry maly problem
-
Buuu
DBZ Buu's Furry maly problem
Mam maly problem z ta gra mianowiecie taki ze jestem na trzecim poziomie statku Babidiego znalazlem juz dwa przełączniki bedace za zamknietymi drzwiami ale za trzecimi drzwiami nie było przełacznika dokladnie to za tymi które sie otwiera drugim wlacznikiem.Jesli wiecie gdzie znajde trzeci przełacznik napiscie prosze.
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Re: DBZ Buu's Furry maly problem
Masz złą wersje emulatoraBuuu pisze:Mam maly problem z ta gra mianowiecie taki ze jestem na trzecim poziomie statku Babidiego znalazlem juz dwa przełączniki bedace za zamknietymi drzwiami ale za trzecimi drzwiami nie było przełacznika dokladnie to za tymi które sie otwiera drugim wlacznikiem.Jesli wiecie gdzie znajde trzeci przełacznik napiscie prosze.
http://members.lycos.co.uk/logfforum/vi ... .php?t=115 tu masz odpowiedź
Ja jakoś tego błędu nie miałem , znalazłem wszystkie 3 przełączniki bez problemu
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
-
Buuu
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Możliwe , ale jak dla mnie to ja nie wiem , więc się nie pytajBuuu pisze:to przez emulator za drugimi drzwiami moze nie byc widoczny przełacznik???Bo wszystkie przełaczniki powinny byc za tymi zamknietymi drzwiami??
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
-
Buuu