potrzebuje udostepnienia znacznikow html w topicu z turniejem db... chce wstawic <object> z animacja flash...
czekam
Niestety nie moge Ci pomóc, tutaj coś zdziałać może chyba tylko Rafał(Rav), względnie Arti... Tylko admini mają takie uprawnienia, więc czakaj na nich.
Ja myśle, że udostępnienie HTML może być ciekawe, tylko domyślnie dajcie, aby było "HTML: Nie", ale możliwość włączenia, by nie każdy musiał pisać znaczniki HTML...
Dae :p Różnimy się od siebie tylko kolorem nicków i tym, że ja mam dostęp do zaledwie kilku marnych opcji, których i tak zapewne nigdy nie użyje, ponieważ nie ma takiej potrzeby. Mam nadzieję, że Rav się zlituje i mnie przywróci do dawnego stanowiska.
Arti pisze:Dae :p Różnimy się od siebie tylko kolorem nicków i tym, że ja mam dostęp do zaledwie kilku marnych opcji, których i tak zapewne nigdy nie użyje, ponieważ nie ma takiej potrzeby. Mam nadzieję, że Rav się zlituje i mnie przywróci do dawnego stanowiska.
No jak rozruszasz forum na tyle, że sam nie będę w stanie nad tym wszystkim zapanować, to nie będę miał wyjścia :>