Film
Film
Podobno ma powstać film kinowy o DBZ. Film będzie miał 4 części: Sayian Saga, Nameck Saga, Cell Saga i Buu Saga. SonGoku ma grać Brad Pitt. Film powstanie w wytwórni 20th Century. Termin premiery to czerwiec 2005 roku. Chcieli byście taki film czy nie??
- Kakarotto
- Golden Oozaru
- Kontakt:
właśnie...
Shindrak ma rację fanów DB jest ogromna ilość... Jednak niektórzy zapomnieli juz o tym serialu, i gdyby leciał w TV to wielu fanów by sobie przypomniało o DB... wiec błędnym stwierdzeniem jest że fanów DB jest mało....

Kakarotto
tyle wystarczy.
tyle wystarczy.
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Na stronie www.daizex.com pisze że nie ma danych na temat tego filmu kto wie być może niedługo powstanie toRav pisze:Oczywiście, że taki film bym chciał obejrzeć.
Niestety, ta plotka została zdementowana, o czym można poczytać w artykule "Film fabularny DBZ" na stronie.
Re: Film
xD fajny pomysł, ale bardzo śmieszny ^_^ Brad Pitt jako Goku xD Niesety czerwiec 2005 minął i ja nic nie wiem o takim filmie. Nie sądze żeby kiedyś powstał, choć może......Bart pisze:Podobno ma powstać film kinowy o DBZ. Film będzie miał 4 części: Sayian Saga, Nameck Saga, Cell Saga i Buu Saga. SonGoku ma grać Brad Pitt. Film powstanie w wytwórni 20th Century. Termin premiery to czerwiec 2005 roku. Chcieli byście taki film czy nie??

Zrobić film, a zrobić dobry film to różnica. Do tego nikt nie podejmie się zrobienia filmu Dragon Ball z następujących powodów:
Za duże koszty!(scenografia + efekty specjalne)
Za duże koszty(aktorzy + charakteryzacja)
Za duże koszty(Kilometry zużytej taśmy filmowej/tysiące nieudanych godzin)
Peter Jackson jest zajęty, więc raczej nie zrobi...
Do tego synchronizacja wszystkiego i zgoda pana Akiry na robienie takiego filmu... Bardzo mało prawdopodobne, ale cóż, mam nadzieję, że powstanie film, jak i saga AF...
Do tego synchronizacja wszystkiego i zgoda pana Akiry na robienie takiego filmu... Bardzo mało prawdopodobne, ale cóż, mam nadzieję, że powstanie film, jak i saga AF...
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Saga DBAF juz jest w formie mangi , ale zrobionej przez fanaDae pisze:saga AF...
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019