Turniej Użytkowników SSJPower IX?
Moderatorzy: Bobercik, Moderatorzy
Olej ich Pepe. I tak jesteś najpiękniejszy.
Ćwierćfinały:
Barni vs Pitti
Rav/AnimKing vs Kris
Bob vs Hellion
Krova vs Rav/AnimKing
Na jedne dzień ustawiamy dogrywkę AnimKing vs Rav. O pierwsze miejsce w grupie. Pamiętajcie. Nie głosujecie na tego, kogo bardziej lubicie. Głosujecie na tego kto ma być pierwszy! Np. lubisz bardziej Rava, ale coś Ci mówi, że to Anim ma być pierwszy! Więc głosujesz na Anima!
Ćwierćfinały:
Barni vs Pitti
Rav/AnimKing vs Kris
Bob vs Hellion
Krova vs Rav/AnimKing
Na jedne dzień ustawiamy dogrywkę AnimKing vs Rav. O pierwsze miejsce w grupie. Pamiętajcie. Nie głosujecie na tego, kogo bardziej lubicie. Głosujecie na tego kto ma być pierwszy! Np. lubisz bardziej Rava, ale coś Ci mówi, że to Anim ma być pierwszy! Więc głosujesz na Anima!

Ogólnie to mam przewalone i tak ! ; dd
Ale chłopak dobrze mówi "Coś Ci mówi głosuj na anima"
Wole to niż być życiowym nieudacznikiem : )Pitti pisze:przegral z wirexem! przegral z wirexem! <pokazuje palcem>
Nie znam Cie.krova pisze:PP Przepraszam.
Dzięki :dBobercik pisze:Olej ich Pepe. I tak jesteś najpiękniejszy.
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
Czekam.Barni pisze:Cytat:
Wole to niż być życiowym nieudacznikiem : )
Powiedzieć mu?
Ah, nawet skłądną riposte napisałes, coś zrozumiałego. Brawo : )Pitti pisze:Szkoda, ze taka kiepska ta twoja wola. Cale zycie robic z siebie ofiare losu zeby inni pocieszali . Twoje zycie jest naprawde smutne nieudaczniku. Napisz do mnie posmiejemy sie z krisa hihihi, jedna z twoich dumnych cech osiole. :*
Primo Twoja opinia opiera się na dawnych danych.
Secundo Nie moge do Ciebie napisać, gdyż jak z powodu braku argumentów w dyskusji mnie zablokowałeś.
Dritte Oj, oj. Ofiarę losu. By inni mnie pocieszali, oh oh : ) Opierasz to zapewne na moich tygodniowych rozmowach z Barneyem, to smutne jakże daleko sięga Twoja inkorporacja faktów.
Quatre Pozdro i Poćwicz.
Pozdrawiam "osiole". Ha-ha.
Wybacz. Za niski poziom mojej odpowiedzi, dawno nie klóciłem się z kimś na Twoim poziomie intelektualnym. Mam nadzieje, że pozwolisz załatawić sprawę odpowiedz Barniemu, w końcu razem występujecie. Mimo, że typa nie trawie, to on chociaż potrafi dyskutować.
Kris (18-07-2008 22:04)