Świadectwa
Moderator: Moderatorzy
To zalezy do jakiej szkoly, profilu, klasy, nauczycieli trafisz. Ja mam srednia 3.375 nie chce mi sie pisac ocen, powiem tylko ze mam dwojke z fizy i z biologi a reszta trojki i czworki, do nauki sie nie przykladam za bardzo bo nie widze powodu, jestem pod wrazeniem ocen PePka, gratki. Pozatym Barni jest w gimnazjum, ja tam sie wcale nie uczylem prawie i srednia 4.6, strach pomyslec co by bylo jakbym sie uczyl/bardziej przykladal, srednia powyzej 5 lajtem. OWNED a moze PP nie zdal i jest w gim albo podst? XDDDDDDDDD. Z lekcji zapamietuje tyle co nic, bo pamieci zaglebistej nie mam szczegolnie do lekcji durnych bez sensu moim zdaniem dla debili przez debili wymyslone i prowadzone... Napisalbym cos madrego na koniec, ale ze jestem glupi to mi ciezko troche, jeszcze powiem co do sredniej, ani nie jestem wkurzony ze zla ani zadowolony jakos za bardzo, biologia lajt myslalem ze poprawie bo sie miecha uczylem i to tak na powaznie jak na mnie to w ogole kosmos i nie zaliczylem XD, a hista koszmar, prawie sie nie uczylem i zaliczylem XD, tu akurat jestem dumny z histori ;p. Na koniec roku zamierzam miec srednia powyzej 3.5 i mysle ze dam rade, czasem sie poprzykladam i bedzie, teraz tylko do feri dotrwac bo juz nie moge w tej szkole siedziec xD.
Na koniec przedstawie Wam po prostu swietna sytuacje ze szkoly. Razem z paroma kumplami nie poszlismy na matme powiedzielismy ze nie mamy identyfikatorow (ona jako jedyna z naszych wszystkich nauczycieli sprawdza je przy wejsciu) juz z trzeci raz oczywiscie lajcik, lach byl powazny, ale nie wazne... na nastepnej matmie tj. dzis wstawila nam nagany bo stwierdzila, ze ja oklamalismy żal. Jak dostalem I nagane na chemi to podziekowalem za Nia, ale za ta dziekowac nie bede, powiedzialem jej ze spotkamy sie w sadzie xD. 1 uwaga i dwie nagany
bede zyc 
Na koniec przedstawie Wam po prostu swietna sytuacje ze szkoly. Razem z paroma kumplami nie poszlismy na matme powiedzielismy ze nie mamy identyfikatorow (ona jako jedyna z naszych wszystkich nauczycieli sprawdza je przy wejsciu) juz z trzeci raz oczywiscie lajcik, lach byl powazny, ale nie wazne... na nastepnej matmie tj. dzis wstawila nam nagany bo stwierdzila, ze ja oklamalismy żal. Jak dostalem I nagane na chemi to podziekowalem za Nia, ale za ta dziekowac nie bede, powiedzialem jej ze spotkamy sie w sadzie xD. 1 uwaga i dwie nagany

I'll become The King of Pirates!
A co tam, pochwalę sie moimi beznadziejnymi ocenami na semestr 
Matematyka: 4
Historia: 4
Język Polski: 3
Geografia: 2
Język Angielski: 4
PO: 4
WF: 4
WOS: 3
PP: 4
Religia: 5
Przypominam, że to 3 LO, a orłem na lekcjach nigdy nie byłem (może takim maluteńkim na historii i matmie). I apeluję do Rav'a, aby się nie chwalił swoimi, bo będę miał problemy emocjonalne potem.
Matematyka: 4
Historia: 4
Język Polski: 3
Geografia: 2
Język Angielski: 4
PO: 4
WF: 4
WOS: 3
PP: 4
Przypominam, że to 3 LO, a orłem na lekcjach nigdy nie byłem (może takim maluteńkim na historii i matmie). I apeluję do Rav'a, aby się nie chwalił swoimi, bo będę miał problemy emocjonalne potem.
Arti masz, pociesze cie:
polski 2
angielski 5
niemiecki 2
matematyka 3
fizyka 4
historia 3
wos 3
biola 2
infa 3
wok 3
Jakos mnie to nie rusza, ze mam slabe oceny. I nie, nie chce byc fajny, z beznadziejna srednia. Wiem, ze powinienem miec lepsza, tylko po co mi ona wlasciwie...
polski 2
angielski 5
niemiecki 2
matematyka 3
fizyka 4
historia 3
wos 3
biola 2
infa 3
wok 3
Jakos mnie to nie rusza, ze mam slabe oceny. I nie, nie chce byc fajny, z beznadziejna srednia. Wiem, ze powinienem miec lepsza, tylko po co mi ona wlasciwie...

-Jest jakaś miara szczęścia?
-Tak, promile.

Nie będę się chwalił, bo nie ma czym:Arti pisze:I apeluję do Rav'a, aby się nie chwalił swoimi, bo będę miał problemy emocjonalne potem.
Zachowanie: wzorowe
J. polski: 4
J. angielski: 4
Historia: 3
Matematyka: 5
Geografia: 3
Fizyka: 4
W-F: 5
PO: 5
Przedsiębiorczość: 5
...::: Keep Calm & Follow your Joy :::...