1.Wolak - Zawsze sie z nim dogadam, pomaga mi kiedy potrzebuje pomocy, i ogólnie bardzo wporządku z niego kumpel![]()
2. Dragon Fist - Z tym to mozna gadać godzinami o wszystkim i o wszystkichjestem za tym żeby stać sie baćmi
![]()
3. Dae - Można powiedzieć że to mój brat bliźniakMamy podobne charaktery, z tym że Dae jest bardziej oczytany
![]()
4. BH - Ostatnio straciłem Tobą kontakt, wogóle niegadamy ze sobą, ale ciągle czuje do ciebie respect za to, ze pokazałeś mi Brolly'ego w całkiem nowym świetle dzięki czemu stał sie On moją ulubioną postacią z DB![]()
Opisałem tutaj tych których lubie najbardziej, reszte też polubiłem, ale nie tak bardzo jak tą czwórke
Ulubieni wojownicy z forum SSJ POWER
Moderator: Moderatorzy
upek listy, bo już długo niebyło 
ćwoki! jak ktoś żyje na tym forum, to niech pisze na mail barts10@gmail.com
Czy ja wiem, jest kilka ciekawych osobistośći, odznaczaującymi się od innych.
-Kana-jedyna(?) dziewczyna na forum. O dziwo ma też świerze spojrzenie na świat, brechtająć B27 i TH.
-Kenyan-forumowy nauczyciel osobnik dość ciekawy potrafiący zaintrygować. Dość kreatywny user.
-Dae chyba najbardziej "dojrzały użztkownik na tzm forum. Z jego postów bije duża mądrość życiowa i doświadzczenie.
Deser
-BH miewamy sprzeczki jednak forum bez niego byłoby o wiele nudniejsze. Osobnik mający dużą wiedze i ciekawy pogląd na świat. Jego ff`y są wyjotkowe przesiątknięte złem:P i dosyć trzymający w napięciu. Ich ogromnym plusem jest ich odmienność od innych. Można z nim prowadzić ciekawą dyskusję, rzekłbym nieobliczalną wymiane zdań.
Reszta też jest good, ale nie jest tak niezwykle wóryżniającą się.
Forum ostatnio zrobiło się wyjątkowe takżę fanficki na wysokim poziomie
Kurde jaka rozprawka mi wyszła^^. Zostało po teście:P^^
-Kana-jedyna(?) dziewczyna na forum. O dziwo ma też świerze spojrzenie na świat, brechtająć B27 i TH.
-Kenyan-forumowy nauczyciel osobnik dość ciekawy potrafiący zaintrygować. Dość kreatywny user.
-Dae chyba najbardziej "dojrzały użztkownik na tzm forum. Z jego postów bije duża mądrość życiowa i doświadzczenie.
Deser
-BH miewamy sprzeczki jednak forum bez niego byłoby o wiele nudniejsze. Osobnik mający dużą wiedze i ciekawy pogląd na świat. Jego ff`y są wyjotkowe przesiątknięte złem:P i dosyć trzymający w napięciu. Ich ogromnym plusem jest ich odmienność od innych. Można z nim prowadzić ciekawą dyskusję, rzekłbym nieobliczalną wymiane zdań.
Reszta też jest good, ale nie jest tak niezwykle wóryżniającą się.
Forum ostatnio zrobiło się wyjątkowe takżę fanficki na wysokim poziomie
Kurde jaka rozprawka mi wyszła^^. Zostało po teście:P^^
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
Do mojej listy dołączają Kenyan, pp3088 i Kana. Można śmiało czytać też ulepszone wpisy innych.
BH Daimaouji - Dużo powodów, ale między innymi ten, że wprowadził mnie na takie forum jak SSJPOWER. Lubie go za to, jaki jest i to, że jak ktoś go nazwał "Troll" to nawet on może mieć kumpli^^ Nie każdy wie jak być po jego stronie, a zapewniam - ciekawie i czasem bardzo dobrze ^^
Rav - Główny admin strony i forum, bez niego by nic nie było. Poza tym Wykazuje się inteligencją i wyrozumiałością
Dragon Fist - Mało go znam, jednak pisze ciekawe posty, nie urażając nimi opini innych
Didix - Pisze ciekawe opowiadania, a rozmowa z nim to czysta przyjemność
Bart - Często udziela się na forum i ciekawie rozwija tematy rozmów. Jak to napisał BH kun: " jeden z trio". Do tego mamyt bardzo podobne charaktery - jesteśmy przybranymi braćmi ^^
Macix - Jak to napisał BH kun: " jeden z trio". Swego czasu często rozmawialiśmy
Wolak - Jest to osoba, jako ostatni z dodanych, zdobywająca największe Me uznanie. Jego posty są składne i zrozumiałe. Głównie podoba mi się wysiłek jaki wkłada w kategorie forum "Anime". Tam opisuje wiele anime, załączając obrazki.
Kris - Zaczął pisać opowiadania. Ma dosyć dobre pomysły i potrafi zabawić publike
Adrian - Czasem udziela trafnych uwag
Reaven - Chociaż nie znam go zbyt dobrze, to wydaje mi sie, że czuje do mnie respekt. Jego nieczęste uwagi, choć niekiedy krótkie, są bardzo cenne
Kenyan - Bardzo ciekawy użytkownik. Po pierwsze jest bardzo inteligentny(no w końcu jest nauczycielem), a z drugiej strony jest bardzo towarzyski, pisze ciewakwe posty i udziela trafnych uwag
pp3088 - Swego czasu często sprzeczał się z BH, jednak już tak nie jest. Mimo swej niewielkiej ilości postów pokazuje w nich wszystko to, co wie - a jest tego nie mało
Kana - Nie będe pisał jak idiota, że dostaje to wyróżnienie, bo jest jedyną aktywną dziewczyną na forum... Dostaje moje uznanie za to, że pisze ciekawe posty - nie widziałem spamu.
Legenda:
- Wpisy ze starej listy
- Ulepszone wpisy
- Nowi na liście
- Wykreśleni z listy. Schemat: Stary opis[powód wykreślenia]
Kolory uznania:
Czerwony - Zły do szpiku kości
Niebieski - Neutralny
Czarny - Charakter nie został określony
Pomarańczowy - Nie jest dobry, ani zły. Często wykonuje niezrozumiałe rzeczy, przechylając się na jedną ze stron
Zielony - Wszechdobry
Inne:
Pogrubienie - Moje uznanie
Podkreślenie - Wielka wdzięczność
Kursywa - Wacham się, co do niego
Legenda:
Kolory uznania:
Niebieski - Neutralny
Pomarańczowy - Nie jest dobry, ani zły. Często wykonuje niezrozumiałe rzeczy, przechylając się na jedną ze stron
Zielony - Wszechdobry
Inne:
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Teraz moj(a) update listy (kolejnosc dobrana)
Dae
Krzyś
Bardock
Bobercik (?)
Brolly(?)
Reszte bedzie miec miejsce , jak wroca
A do tej listy naleza:
Macix , Tomek , Filip i Wego
Dae
Krzyś
Bardock
Bobercik (?)
Brolly(?)
Reszte bedzie miec miejsce , jak wroca
A do tej listy naleza:
Macix , Tomek , Filip i Wego
Ostatnio zmieniony wt maja 09, 2006 11:57 am przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 3 razy.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- .:Sasuke:.
- SSJ 2
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Update listy
Robert/Bobercik - Bardzo mnie lubi i temu mam jeszcze nadzieje ze ktos mnie tu lubi
Piotrek (?)/Dae - Moj kolega , mimo iz jest tutaj modem a ja nie , nie boje sie go
Adam/Bardock - Sam nick mowi za siebie
Tomek/Dragon Fist - Teskni za mna kiedy sie nie widzimy , jestesmy jak kuzynkowie , bardzo go lubie
I to wszyscy...niestety
Lubie tez Kane i Broliego (Brolly ssj) ale ich TAK bardzo nie lubie
Robert/Bobercik - Bardzo mnie lubi i temu mam jeszcze nadzieje ze ktos mnie tu lubi
Piotrek (?)/Dae - Moj kolega , mimo iz jest tutaj modem a ja nie , nie boje sie go
Adam/Bardock - Sam nick mowi za siebie
Tomek/Dragon Fist - Teskni za mna kiedy sie nie widzimy , jestesmy jak kuzynkowie , bardzo go lubie
I to wszyscy...niestety
Lubie tez Kane i Broliego (Brolly ssj) ale ich TAK bardzo nie lubie
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Możemy rozmawiać dalej :] Powróciłem ale jeszcze nie jako macix . Jako Skibix (mniej straszna lae bardziej pyskata formadae pisze:Do mojej listy dołączają Kenyan, pp3088 i Kana. Można śmiało czytać też ulepszone wpisy innych.
BH Daimaouji - Dużo powodów, ale między innymi ten, że wprowadził mnie na takie forum jak SSJPOWER. Lubie go za to, jaki jest i to, że jak ktoś go nazwał "Troll" to nawet on może mieć kumpli^^ Nie każdy wie jak być po jego stronie, a zapewniam - ciekawie i czasem bardzo dobrze ^^
Rav - Główny admin strony i forum, bez niego by nic nie było. Poza tym Wykazuje się inteligencją i wyrozumiałością
Dragon Fist - Mało go znam, jednak pisze ciekawe posty, nie urażając nimi opini innych
Bart - Często udziela się na forum i ciekawie rozwija tematy rozmów. Jak to napisał BH kun: " jeden z trio". Do tego mamyt bardzo podobne charaktery - jesteśmy przybranymi braćmi ^^
Macix - Jak to napisał BH kun: " jeden z trio". Swego czasu często rozmawialiśmy
Wolak - Jest to osoba, jako ostatni z dodanych, zdobywająca największe Me uznanie. Jego posty są składne i zrozumiałe. Głównie podoba mi się wysiłek jaki wkłada w kategorie forum "Anime". Tam opisuje wiele anime, załączając obrazki.
Kris - Zaczął pisać opowiadania. Ma dosyć dobre pomysły i potrafi zabawić publike
Adrian - Czasem udziela trafnych uwag
Reaven - Chociaż nie znam go zbyt dobrze, to wydaje mi sie, że czuje do mnie respekt. Jego nieczęste uwagi, choć niekiedy krótkie, są bardzo cenne
Kenyan - Bardzo ciekawy użytkownik. Po pierwsze jest bardzo inteligentny(no w końcu jest nauczycielem), a z drugiej strony jest bardzo towarzyski, pisze ciewakwe posty i udziela trafnych uwag
pp3088 - Swego czasu często sprzeczał się z BH, jednak już tak nie jest. Mimo swej niewielkiej ilości postów pokazuje w nich wszystko to, co wie - a jest tego nie mało
Kana - Nie będe pisał jak idiota, że dostaje to wyróżnienie, bo jest jedyną aktywną dziewczyną na forum... Dostaje moje uznanie za to, że pisze ciekawe posty - nie widziałem spamu.
Legenda:
- Wpisy ze starej listy
- Ulepszone wpisy
- Nowi na liście
Kolory uznania:
Niebieski - Neutralny
Zielony - Wszechdobry
Inne:
- Dragon Fist
- A True Dragon
Zdaje mi sie ze mimo mojej wyjatkowo dlugiej nieobecnosci na forum nadal moge sie wypowiedziec w tym temacie, poniewaz bardzo dobrze znam starych kumpli i czytajac posty tych co nowszych dla mnie forumowiczow staram sie ich takze poznac. Wiem ze moze z jakis powodow nie uwzglednie tutaj wszystkich, ale wiem kto to bedzie napewno:
kursywa- przyjaciel od dlugiego czasu
pogrubiony- moze i go nie znam, ale napewno wiem czym sie zasluzyl na forum
zwykly- osoba ktora zdobyla moje uznanie, ale nie znam a tyle dobrze, aby wystawic jej dokladniejsza opinie
***- za znajmosc internetowa na forum i poza nim, za pomoc w zyciu mojego wlasnego, czasowo zamkietego forum
KOLEJNOSC NIECHRONOLOGICZNA, PRZYPADKOWA:
-Bartus kun(BH) *** -za to ze byl prawie od poczatku i zawsze jest na forum, pisze posty, jestesmy jak kuzyni... Bardzo tesknie za calym forum i za nim rowniez
- Krzysiek kun(Wolak) ***
- Bart ***
- Kris ***
- Dae[i/]
- RAV- drukowanymi literami, bo bez jego zgody nie moge go nazwac blizszym kumplem i tez go dokladnie nie znam, mimo tego ze jestem na tym forum stosunkowo dlugo...
-Didix
-Kenyan- widze ze pisze dobre posty i z pewnoscia sie stara o swoj wizerunek na forum
-Macix- moze nie znamy sie za dobrze, ale czekam na jego WIELKI i KOMPLETNY powrot ze zniecierpliwieniem...
-Szpaner- wlasciwie to poznalismy sie na ssjcenter i z tego co pamietam, zarejestrowal sie na ssjpower za moja prosba ;]
btw. Przepraszam wszystkich czytelnikow ze brak polkishc liter, ale jestem na MAC'u na informatyce i tak to bywa
kursywa- przyjaciel od dlugiego czasu
pogrubiony- moze i go nie znam, ale napewno wiem czym sie zasluzyl na forum
zwykly- osoba ktora zdobyla moje uznanie, ale nie znam a tyle dobrze, aby wystawic jej dokladniejsza opinie
***- za znajmosc internetowa na forum i poza nim, za pomoc w zyciu mojego wlasnego, czasowo zamkietego forum
KOLEJNOSC NIECHRONOLOGICZNA, PRZYPADKOWA:
-Bartus kun(BH) *** -za to ze byl prawie od poczatku i zawsze jest na forum, pisze posty, jestesmy jak kuzyni... Bardzo tesknie za calym forum i za nim rowniez
- Krzysiek kun(Wolak) ***
- Bart ***
- Kris ***
- Dae[i/]
- RAV- drukowanymi literami, bo bez jego zgody nie moge go nazwac blizszym kumplem i tez go dokladnie nie znam, mimo tego ze jestem na tym forum stosunkowo dlugo...
-Didix
-Kenyan- widze ze pisze dobre posty i z pewnoscia sie stara o swoj wizerunek na forum
-Macix- moze nie znamy sie za dobrze, ale czekam na jego WIELKI i KOMPLETNY powrot ze zniecierpliwieniem...
-Szpaner- wlasciwie to poznalismy sie na ssjcenter i z tego co pamietam, zarejestrowal sie na ssjpower za moja prosba ;]
btw. Przepraszam wszystkich czytelnikow ze brak polkishc liter, ale jestem na MAC'u na informatyce i tak to bywa
to chyba tyle, jak kogoś sobie przypomnę to dam znać

Czuję się zaszczycony nominacją od kogoś tak niezwykłego jak Bobercik kun. Dziękujebobercik pisze:BH - pierwsza osoba na tym forum z którą się zakumplowałem
Wolak - teraz wspólnik
![]()
Roksia10 - siostra
![]()
Kenyan - fajny gość
Dae - super mod
Szpaner - pomaga mi, super mod
Kana - fajna jak brat
kgdaro - spoko gość
Reaven - ciekawe poglądy
Didix - po BH pierwszy z którym się zapoznałem
Rav - admin
![]()
Bardock - fajny, ciekawe poglądy
brollyssj - nie wiem czy dobrze napisałem jego nick, fajny gość
to chyba tyle, jak kogoś sobie przypomnę to dam znać
aha jeszcze pp3088, fajny gość
Kris (18-07-2008 22:04)
Stan listy ulubionych wojowników lekko się zmienił
Bobercik - bardzo fajny forumowy kolega. Pisze dużo ciekawych postów i potrafi zaskoczyć ciekawą akcją w swoich opowiadaniach.
Szpaner - na liście niebyło go wcześniej, bo nie często whcodził na forum. Teraz zaczął je jednak regularnie znów odwiedzać i wszyscy są happy^^ Jest świetnym modem, wie co i gdzie pisać. Zaskakuje też swoimi pomysłami i postami między innymi mnie
Tommy - pisze często informacje na różne tematy. Wydaje mi się, że ostatnio coś niezbyt dobrze się czuje, sam nie wiem dlaczego.
Adrian - (nie widuje go często na forum...)
Legenda:
- Wpisy ze starej listy
- Ulepszone wpisy
- Nowi na liście
Kolory uznania:
Niebieski - Neutralny
Zielony - Wszechdobry
Inne:
Legenda:
Kolory uznania:
Niebieski - Neutralny
Zielony - Wszechdobry
Inne:
Ostatnio zmieniony ndz maja 28, 2006 3:08 pm przez Dae, łącznie zmieniany 1 raz.
//Edit:
No i jesli poznam innych
//Edit 2:
Ostatnio zmieniony pt maja 26, 2006 12:01 pm przez Shuzamo, łącznie zmieniany 1 raz.

Dae, czemu uważasz, że źle się czuję. Czasami jak mnie wkurzą to piszę bzdury, ale ostatnio nikt mnie aż tak nie wkurzył
lubię - zielony
obojętny - niebieski
nie lubię- czerwony
Rav - dobry admin, szkoda, że rzadko jest na forum,
BH - znam go dobrze, lubię go, czasami się denerwuje
Kenyan - też go dobrze znam i lubię
bobercik - nic dodać, nic ująć - lubię go
Wolak - niezbyt dobrze go znam, ale on mądrze pisze
Arti - nie znam go, ale za to, że jest redaktorem GTA Site to go szanuję
dae - nie znam go, nie mogę nic więcej o nim powiedzieć
Shuzamo - nowa osoba, nic więcej nie powiem
Didix - jeden z Vip`ów, nigdy go jeszcze nie spotkałem na forum