BOBERCIK BALL

Jeśli stworzyłeś coś ciekawego i chcesz się tym podzielić, zamieść swoją pracę w tym dziale.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ

Czy podoba wam się Bobercik Ball???

Tak
10
53%
Nie
2
11%
Nie mam zdania
7
37%

Liczba głosów: 19

Awatar użytkownika
Kana
Wojownik z Kaioukenem

Post autor: Kana »

Nie ujęła bym tego dokładnie jak ty :) . Widzisz, Jacek jest trochę "inny". Kiedy trzeba jest poważny, ale z resztą czasu po co ma się fatgować? Po zatym jakim on tam dorosły ^^. 20 lat to jeszcze nic
Obrazek
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

Jeśli to jest temat Bobercik Ball to nie gadajcie o takich sprawach
Obrazek
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Odcinek 8"Ostateczna walka"
Bobercik przygotował się do walki z Enteiem. - Jesteś wujkiem tego dupka, heh łatwo cię rozwalę.
I Bobercik zmienił się w SHB2. Tymczasem Dae rozmawiał z BH. - Słyszałem że jesteś potężny -
zaczął Dae - ale ze mną nie pójdzie ci tak łatwo. Dae zmienił się w SSJ. - Ooooo, widzę że jesteś
SSJ. Myślisz że Ci to pomoże. - Nie, ale myślę że to tak. Dae osiągnął SSJ2. - Ocho, może być
ciekawie. Dae zaatakował BH. Używali różnych nieznanych ciosów dla Bobercika. BH szybko
zdobył przewagę. - Kurde - pomyślał Dae - sam sobie nie poradzę. Nagle w głowie Dae zaświtał
pomysł. Podleciał do Bobercika i powiedział. - Znam człowieka który może nam pomóc. Leć
na Nameck i poproś go o zebranie smoczych kul. - Dobra, ale przecież oni Cię zabiją. - Nie martw
się o mnie. LEĆ!!! I Bobercik poleciał. Osiągnął ogromną prędkość i gdy dotarł na Nameck nie mógł
swobodnie funkcjonować w postacie SHB2. Nagle zobaczył kilku miszkańców tej planety. - Cześć -
zagadał Bobercik - muszę porozmawiać z waszym mędrcem. Bobercik wiedział gdzie jest Nameck i
znał Nameczan, ponieważ kiedyś przyleciał na tą planetę(nudziło mu się). Nameczanie zaprowadzili
go do mędrca. - Dzień dobry. Daj pan smoczy kul, bo chcemy pokonać BH. - A kto prosi?
- Kumpel Dae. - Mogłeś tak mówić od razu. Mędrzec zebrał smocze kule. Z nich wyszedł wielki smok.
- Mogę spełnić wasze trzy życzenia. - Ok, zrób mnie SHB1000. - On nie rozumie twojego języka.
A mocy Ci nie zwiększy. - Kurde, dobra poproś go żeby ożywił wszystkich dziś zabitych. I stało się.
- Teraz niech sprowadzi tutaj jakiegoś silnego wojownika. Pojawił się BH. - Nie BH!!!!!!! Kogoś
innego!!!!!! BH zniknął a pojawił się jakiś nieznajomy. - Cześć jestem Singman. Czego chcecie?
- Leć za mną to Ci powiem. W drodze Bobercik wytłumaczył wszystko Singmanowi. Dotarli do
pałacu BH. Tam Bobercik przeżył wielki szok. Byli tam wszyscy wojownicy których spotkał, czyli:
Dae, BH, Entei, Kujović, Extremus, Van Hunter, Tommy, Kenyan, Bio-Wego, Cooler, Gabimon,
Hao i Kana. - Coś ty zrobił - wrzasnął Dae - wszystkich palancie ożywiłeś!?!? - Mogłeś sam lecieć!
I Bobercik z Singmanem włączyli się do walki. Jednak ożywieni Hao, Kana i Gabimon nie byli teraz
pod rozkazami BH więc, walczyli po stronie Bobercika. Nasz bohater postanowił zmieżyć się z BH.
- Ok, BH zaraz Cię rozwalę - Nie rozśmieszaj mnie. - BH, zabiłeś moją rodzinę, zapłacisz za to.
- Co ty gadzasz? Jaką rodzinę? - Twoji słudzy mi tak powiedzieli. - Mi powiedzieli że chcesz rozwalić
mój pałac. - Eeeeeee, to nie zabiłeś moich bliskich? - A ty nie chcesz zniszczyć mojego pałacu? - NIE!!!-
odpowiedzieli obaj. - Heh, któs mi za to zapłaci. Wszyscy przestali walczyć i spojrzeli na Kujovića.
- No co? - To ty mi powiedziałeś że on chce mnie zaatakować! - powiedział BH. - To Mistrzunio
mnie zmusił. - TO ten dupek co zaatakował mnie na Ziemi - powiedział Bobercik - lećmy go znaleść.
Po pewnym czasie BH znalazł Mistrzunia. Teraz wszyscy postanowili się rostać. Kana, Hao i Gabimon
polecieli na jednąz pobliskich planet. Kenyan postanowił polecieć z nimi. Dae odszedł niewiadomo gdzie.
Hunter, Tommy i Bobercik postanowili wrócić na Ziemię(Hunter do nich dołączył). Bobercik powiedział
żeby już polecieli a on zaraz dołączy. No co - zwrócił się do BH - teraz zostaniemy kumplami. - Tak,
myślę że tak. Bobercik miałjuż odlecieć, ale zatrzymał się i powiedział: - Gdyby doszło do naszej
walki myślę że by wygrał. - Dostałbyś niezłe lanie - rzekł BH. Obaj popatrzyli na siebię i uśmiechneli.
Bobercik odleciał. A o SIngmanie nikt już nie słyszał.

KONIEC PIERWSZEJ SERII

1. W drugie serii każda postać będzie grałą główną rolę w przynajmniej jednym odcinku.
2, To samo dotyczy postaci które się nie pojawiły.
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Calkiem fajna historia , choc palac to mylne , przeciez mieszkam w Zamku! Nie w palacu , czekam na kolejna serie!
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

mała różnica 8)
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

BTW Moc Dae ssj2 = Moja moc? Dziwne , moja moc jako normalny poziom = moc ssj5 , jak sie nie myle :?

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

kto powiedział że to moc podobna do twojej, powiedziałeś że robi się ciekawie ponieważ Dae miał największą energię z dobrych(razem ze mną)
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

bobercik pisze:kto powiedział że to moc podobna do twojej, powiedziałeś że robi się ciekawie ponieważ Dae miał największą energię z dobrych(razem ze mną)
Ta , no masz racje

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

zastanawiamsię kto ma bć mom największym wrogiem w drugiej serii: macie jakieś propozycje
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

bobercik pisze:zastanawiamsię kto ma bć mom największym wrogiem w drugiej serii: macie jakieś propozycje
Jakis pijak z planety H2SO4 by sie przydal , zreszta ja nie mam nosa wiec nic mi nie grozi :twisted:

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

mówisz to szczerze czy tylko żartujesz :?
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

bobercik pisze:mówisz to szczerze czy tylko żartujesz :?
Szczerze , pijacy smierdza i truaj wszechswait , no nie liczac ze istoty nie maja nosow (np. Krilan)

A zart tutaj dlatego , ze pijak nic mi nie zrobi gdyz nie mam nosa

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

przyjąłem twoją propozycję, jakieś jeszcze?
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

bobercik pisze:przyjąłem twoją propozycję, jakieś jeszcze?
hmmmmmmm , moze Babidi? Oraz Hitler (gagowe zlo zawsze musi byc)

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

i czy ktoś ma pomsł na nazwę pierwszej serii
Obrazek
ODPOWIEDZ