Turniej Anime
Moderator: Moderatorzy
Postanowilem przywrocic turniej o ktorym wielki organizator Anim zapomnial, a Pitti mu nie przypomnial Xd. Mowiac wprost przejmuje ten turniej. A teraz do rzeczy.
Jako, iz cos nam nie wyszlo nikt nie zapisal wyniku meczu Devil May Cry vs Inuyasha glosujemy na pw oczywiscie podajac powod, przez dwa dni od teraz przyjmuje glosy. Po zakonczeniu glosowania oglosze wynik, jesli chcecie napisze to w jakiejs ciekawszej formie (oczywiscie juz mam pomysl
)
[center]1.
...::: Devil May Cry vs Inuyasha :::...[/center]
Jako ze Beyblade i Shaman King zremisowali trzeba zrobic dogrywke. Tutaj takze prosze aby pisac na pw na kogo glos i dlaczego. Najlepiej od razu w jednej wiadomosci zawrzec dwa glosy (walka 1 i 2). (czas 2 dni)
[center]2.
...::: Beyblade vs Shaman King :::...[/center]
Aby nie marnowac czasu przeprowadzimy walke, ktora normalnie powinna sie teraz odbyc i bedzie to juz normalne glosowanie(ankieta + ewentualnie post z uzasadnieniem).
[center]3.
...::: Great Teacher Onizuka vs Oban Star Racers :::...[/center]
Zwracam sie z uprzejma prosba do Krisa/innych moderatorow lub do tego uprawnionych a zamieszczenie ankiety w tym temacie na czas dwoch dni wynik zakryty, glosowanie Great Teacher Onizuka oraz Oban Star Racers, mozliwosc zaglosowania na jedno z tych anime, tytul ankiety moze byc "Lepsze Anime?". Z gory dziekuje, po wprowadzeniu ankiety bylbym szczesliwy jesli byscie szanowni userzy glosowali : ) (Na walke 1 i 2 mozecie juz glosowac poprzez pw, a ja to za dwa dni jakos fajnie napisze w tym temacie (kto na kogo glosowal i dlaczego ; ) ). Gdy ukaze sie ankieta napisze male wprowadzenie do najnowszej walki.
Sie zia ///Kris
Ankieta juz jest! Na arene walki wkracza swietny nauczyciel Onizuka oraz niewiadomoco prosze panstwa co za emocje! Prosze o glosy ; ). Na wszystko czas dwa dni od teraz (48h)
Jako, iz cos nam nie wyszlo nikt nie zapisal wyniku meczu Devil May Cry vs Inuyasha glosujemy na pw oczywiscie podajac powod, przez dwa dni od teraz przyjmuje glosy. Po zakonczeniu glosowania oglosze wynik, jesli chcecie napisze to w jakiejs ciekawszej formie (oczywiscie juz mam pomysl
[center]1.
...::: Devil May Cry vs Inuyasha :::...[/center]
Jako ze Beyblade i Shaman King zremisowali trzeba zrobic dogrywke. Tutaj takze prosze aby pisac na pw na kogo glos i dlaczego. Najlepiej od razu w jednej wiadomosci zawrzec dwa glosy (walka 1 i 2). (czas 2 dni)
[center]2.
...::: Beyblade vs Shaman King :::...[/center]
Aby nie marnowac czasu przeprowadzimy walke, ktora normalnie powinna sie teraz odbyc i bedzie to juz normalne glosowanie(ankieta + ewentualnie post z uzasadnieniem).
[center]3.
...::: Great Teacher Onizuka vs Oban Star Racers :::...[/center]
Zwracam sie z uprzejma prosba do Krisa/innych moderatorow lub do tego uprawnionych a zamieszczenie ankiety w tym temacie na czas dwoch dni wynik zakryty, glosowanie Great Teacher Onizuka oraz Oban Star Racers, mozliwosc zaglosowania na jedno z tych anime, tytul ankiety moze byc "Lepsze Anime?". Z gory dziekuje, po wprowadzeniu ankiety bylbym szczesliwy jesli byscie szanowni userzy glosowali : ) (Na walke 1 i 2 mozecie juz glosowac poprzez pw, a ja to za dwa dni jakos fajnie napisze w tym temacie (kto na kogo glosowal i dlaczego ; ) ). Gdy ukaze sie ankieta napisze male wprowadzenie do najnowszej walki.
Sie zia ///Kris
Ankieta juz jest! Na arene walki wkracza swietny nauczyciel Onizuka oraz niewiadomoco prosze panstwa co za emocje! Prosze o glosy ; ). Na wszystko czas dwa dni od teraz (48h)

I'll become The King of Pirates!
Ja takze glosuje na GTO, z opowiadam innych swietne anime, a tego drugiego nie znam xD, wiem ze pojedynki narazie sa malo atrakcyjne, ale moze jednak ktos by glosowal? xD. Zmiana planow nie wysylac wiadomosci na pw (nikt nie wyslal...xD), piszcie w postach w tym temacie od razu glos na 1 anime z kazdej z trzech walk... Generalnie wznowilem turniej bo chcialem doprowadzic do walki naruto vs bleach, ale przy takim zaintaresowaniu nie wiem czy w ogole oplaca sie prowadzic turniej dalej.
Pozostale walki glosuje na DMC i Beyblade
Pozostale walki glosuje na DMC i Beyblade
Ostatnio zmieniony wt maja 27, 2008 7:11 pm przez Pitti, łącznie zmieniany 1 raz.

ja ci tu kutwa dam !! Ja tu jestem Organizatorem. To że nie wchodziłem to tylko... ykhym... właśnie co... ? ale to nie jest ważne, ważne jest to że ja żyję:D Ja Organizator ty-PomocnikPitti pisze:Postanowilem przywrocic turniej o ktorym wielki organizator Anim zapomnial, a Pitti mu nie przypomnial Xd. Mowiac wprost przejmuje ten turniej. A teraz do rzeczy.
Wygrało GTP aż 6 do 0 z OBR
Czas na następną walkę
Walka I:Aoki Densetsu Shoot! vs Yaiba
czas walki: 2 dni,
wynik ukryty.
Zapraszam do Glosowania
PS:niech ktoś zmieni ankietę xD
Głos na Yaibe.
edit
Yaiba wygyrwa 2:1.
edit2
GTO zmiotlo Oban Star Racers, Yaiba ledwo pokonal Aoki Densetsu Shoot. Wracamy do turnieju... Przed nami kolejna walka...
[center]...:::Full Metal Alchemist vs Naruto:::...[/center]
Uprzejmnie prosze o glosowanie, zaraz powinna pojawic sie ankieta.
male ps. Anim to debil nie organizator zalozyc mu zakaz pisania w tym temacie...xD
Pisac posty na kogo i dlaczego glosujecie! plax
edit
Yaiba wygyrwa 2:1.
edit2
GTO zmiotlo Oban Star Racers, Yaiba ledwo pokonal Aoki Densetsu Shoot. Wracamy do turnieju... Przed nami kolejna walka...
[center]...:::Full Metal Alchemist vs Naruto:::...[/center]
Uprzejmnie prosze o glosowanie, zaraz powinna pojawic sie ankieta.
male ps. Anim to debil nie organizator zalozyc mu zakaz pisania w tym temacie...xD
Pisac posty na kogo i dlaczego glosujecie! plax
Ostatnio zmieniony pn cze 23, 2008 11:26 am przez Pitti, łącznie zmieniany 1 raz.