Barni pisze:No, no... Niezłe to forum. Całkiem, całkiem ^^ Tylko czemu tam nic nie ma? >.<
Bo chyba dopiero niedawno zostalo zalozone...
[ Dodano: Nie Cze 03, 2007 10:01 pm ]
Ty to forum dla jaj zolozyles czy co? Po prostu genialne. Jeden post ktory mowi jak wam sie podoba?. A co sie ma podobac.
Mala porada do DBZ:BF jesl imacie cos dirty to zaneiscie do matki bulmy, a jesli macie jakies zbroje (kurde nie pamietam juz ci tam pisalo) to zaniescie do ojca bulmy, takie nowoczesne rzeczy jak macie to on je ulepszy... nie pamietam juz co tam przy nich musi pisac...
Pitti pisze:Mala porada do DBZ:BF , jesli macie jakies zbroje (kurde nie pamietam juz ci tam pisalo) to zaniescie do ojca bulmy, takie nowoczesne rzeczy jak macie to on je ulepszy... nie pamietam juz co tam przy nich musi pisac...
Jak dobrze pamietam to przy tych rzeczach pisalo "prototype"
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Niedawno zaczolem grac w ta gre i juz mi cos nie dziala.
Gdy ide na turniej u tego Grand Kaio czy cos, gdy chce wejsc do jego domu, wyskakuje mi The game will not run in this hardware, czy cos taiego. Niewiem co teraz zrobic i prosze o pomoc.
Hehe na drzwiach masz napisany lev, ktory mysisz miec....Musisz isc w dol od domu Chichi, pozniej w prawo do oporu czyli do tego lasku, pozniej w gore. Wszedzie sa bandyci...idziesz w gore i masz drzwi, na krorych jest wymagany lev gohana...