Rayman pisze:Zrobcie takie same glosowanie tylko zeby terz Gohan wygral!!!
Omg tez sie pisze przez "z" a nie "rz"
A pozatym to ma byc glosowanie a nie Gohan ma wygrac i tyle, oddaja glos wszyscy a nie 1 osoba wiec skoro wiecej glosow jest na super 17 to dawajcie super 17 i przechodzcie dalej.
Zdecydowałem o wyniku finału: Son Gohan vs. Super 17. To już ostateczna decyzja. Zwycięzcą pierwszego turnieju zostaje......Son Gohan i Super 17. Razem xD ^_^ mamy dwóch zwycięzców
Głosuje na Goku:
1. Główny bohater.
2. Pokonał więcej złych (chodzi mi o głównych np. Frezer)
3. Często z nim są zabawne scenki.
4. Osiągnął najwięcej poziomów.
5. Najsilnieszy bohater z DBZ (nie licząc Fuzji).
Ostatnio zmieniony pt sie 10, 2007 7:01 am przez Filo1, łącznie zmieniany 1 raz.
Glosuje na Przyszlosciowego Gohana bo jest fajny i nie skonczyl jak jego terazjnieszy odpoweidnik (czyt. Kujon) , dodatkowo zna Makankosappo i Burning Attack
Pokonał więcej złych (chodzi mi o głównych np. Garlic Jr.)
KKRT nie pokonal Czosnka jr. , Gohan go pokonal
Ostatnio zmieniony czw sie 09, 2007 8:50 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 1 raz.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Długo się zastanawiałem...F.Gohan jest świetną postacią, stoczył piękną bitwę z Cyborgami, choc zakończył ją klęską. Fajnie wyglądał bez ręki ;p Ale Goku...każdy zna Goku :] Spojrzałem na zdjęcie Kakarotta, które tutaj dało i to przeważyło. Głos na Goku - za SSJ i walkę z Frezerem.