BOBERCIK BALL

Jeśli stworzyłeś coś ciekawego i chcesz się tym podzielić, zamieść swoją pracę w tym dziale.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ

Czy podoba wam się Bobercik Ball???

Tak
10
53%
Nie
2
11%
Nie mam zdania
7
37%

Liczba głosów: 19

Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

Odcinek 6"Słudzy BH"
Bobercik, Tommy i Kenyan podróżowali po kosmosie. Pierwszy i trzeci umieli oddychać w
przestrzenie kosmicznej, ale Tommy nie umiał. Musieli ukraść apart do oddychania w kosmosie.
Bobercik zabił przy tym sprzedawcę i pokłócił się z Tommym który chciał go zlać. Mniejsza
z tym, wracajmy do naszych bohaterów. Leceli w stronę BH, to wiedzieli na pewno. Czuli
jego wielką moc gdzieś daleko. Nasz tu nagle drogę zablokowali im nieznajomi wojownicy.
- Cześć, jesteśmy sługami wielkiego BH. Ja jestem Bio-Wego a to Cooler. Z roskazu BH
mamy was zlikwidować. Bobercik przemienił się w SHB a Kenyan i Tommy zaczeli już
walczyć z Coolerem. Walka była króka. Okazało się że Tommy i Kenyan są o wiele silniejsi.
Cooler został zlikwidowany. Teraz przyszedł czas na Bio-Wego. Przyjaciele rzucili się na niego.
Przeciwnik łatwo sobie z nimi radził. - Heh, jesteście beznadziejni. Czas z wami skończyć.
Bobercik nie widział co się działo. Nagle Tommy spadł w pustkę. Chwilę później to samo
stało się z Kenyanem. - Ty śmieciu, nie wybaczę Ci tego. - Mi nie zależy czy wybaczysz.
Pocisk Ki przeszył go na wylot. - Ghaaa, ty cenzura. Bobercik zaczął spadaćz przyjaciółmi.
Przed stratą przytomności spostrzegł tylko że lecą na jakąś planetę i że uderzą w nią z wielką
prędkością. Po kilku godzinach odsknął się. Zobaczył śmiejącego się Bio-Wego. - I ty
chciałeś mnie pokonać. Twoji kumple siedzą w więzieniu Lorda BH. A ty z roskazu BH
maszze mną porozmawiać. - Czego chcesz??? - BH proponuje Ci wstąpić w jego szeregii.
Kenyan i Tommy zostaną wtedy puszczeni wolno. - Nigdy, przenigdy się na to nie zgodzę!
- Więc muszę Cię zabić. Trochę szkoda. Wtedy Bobercik spostrzegł na niebie pewną osobę.
Dawała mu pewne znaki. Był to VanHunter. Pokazywał że chce mu pomóc. Bobercik niechętnie
mu zaufał. Odskoczył a wtedy Hunter walnął pociskiem Ki w Bio-Wego. Niespodziewanie Bio-Wego
zrobił unik i szybko poknał VanHuntera. - Zdrajca, sprzeciwiasz się Księciu BH. Ale tego co nastąpiło
Vegetto nie mógłsię spodziewać. Złość obudziła w nim USHB(Ultra Super Hiro Bobercika).
Bio-Wego musiał pogodzić się z porażką. - Jeszcze się spotkamy - powiedział na koniec i odleciał.
- Dzięki za pomoc Hunter, ale dlaczego zdradziłeś BH? - Nie zdradziłem, po prostu nie chciałem
twojej śmierci. I Bobercik zostawiają Huntera samego poleciał odbić przyjaciół.
Ostatnio zmieniony wt kwie 25, 2006 7:55 am przez Bobercik, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

1.Fajny odcinek choc widze bledy (dalsze punkty)
2.Nie lorda BH tylko Panicza BH
3.Nie Bio tylko Bio-Vegetto , a jakby co to samo Vegetto ok?
4.Czekam na kolejna czesc :)
5.Nie kazalem Vegetto zeby cie zabil , pewnie chcial zabic Kenyana , zreszta to twoja historia , i do mnie jest ona jak Anime do pana Akiry , czyli nie musi byc prawdziwa i nie musze jej kontynuowac , mimo iz wasze postacie moge uzyc , jak mi sie spodobaja
6.BTW zrobilem zmiane co do mojej transformacji w SCH , jak sie przemieniam , to daj ze tylko mam wyladowanie elektryczne ok?
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

Post autor: Dae »

Kenyan pisze:Ale mnie objechali za plecami ^^' .

To chyba nie mam wyjścia jak przepraszać BH? A więc sorry. Nie znam Cie długo i nie powiedzieć o Tobie tego co powiedziałem, więc jeszcze raz sorry.

Ale chała ^^'... ale nie mam wyjścia... przepraszam :( . Nie będę dalej uzasadniał tylko poprostu przepraszam. Zgoda :> ? Już więcej nie będę zadzierał z BH xD. Teraz już wiem, że zadzieram z całą populacją forum...

PS: BH, nie wytykaj mi tego, że cie przeprosiłem, ok?

PS2: Póki co to fajnie Ci idzie, bobercik.
Kenyan, ja jestem sprawiedliwy i chociaż lubie BH, nawet bardzo to zaczne usuwać jego posty jak przesadzi...

A co do Bobercik balla, to wcale nie był złu ostatni odcinek.

Faktycznie BH, wolałbym Vegetto lub w ostateczności Vegito
Obrazek

Obrazek
Dołącz do gry! Naruto-Arena.com

Obrazek

http://www.daegurth.blog.onet.pl

Słowo "siła" ma wiele znaczeń.
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

dae pisze:Kenyan, ja jestem sprawiedliwy i chociaż lubie BH, nawet bardzo to zaczne usuwać jego posty jak przesadzi...

Faktycznie BH, wolałbym Vegetto lub w ostateczności Vegito
1.A wiec TY byles tym debilem co usunal moj post , oj nie ladnie , i ty sprawiedliwosc? Napewno nie masz "R" na czole?
2.Ta wiem , choc pasuje Vegetto , Vegito to bardziej amerykanskie

1. Lubie ameryke XD
2. Tak, to ja usunąłem Twój post, bo był krótki i nie na temat. Nie mam "R" na czole, bo takie rzczy to tylko naprawde głupki mają, a co do sprawiedliwości - to jak honor - 4ever... - Dae

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

BH Daimaouji pisze:1.Fajny odcinek choc widze bledy (dalsze punkty)
5.Nie kazalem Vegetto zeby cie zabil , pewnie chcial zabic Kenyana , zreszta to twoja historia , i do mnie jest ona jak Anime do pana Akiry , czyli nie musi byc prawdziwa i nie musze jej kontynuowac , mimo iz wasze postacie moge uzyc , jak mi sie spodobaja
6.BTW zrobilem zmiane co do mojej transformacji w SCH , jak sie przemieniam , to daj ze tylko mam wyladowanie elektryczne ok?
2.Bio-Wego powiedział Lorda BH ponieważ zwracał się do osób nie znających BH(Bobercik) chciał go tym wywyższyć.
3.Ok.
5.BH chciałeś mnie zabć, bo niewiedziałeś że jestem taki potężny.
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

bobercik pisze:
BH Daimaouji pisze:1.Fajny odcinek choc widze bledy (dalsze punkty)
2.Bio-Wego powiedział Lorda BH ponieważ zwracał się do osób nie znających BH(Bobercik) chciał go tym wywyższyć.
3.Ok.
5.BH chciałeś mnie zabć, bo niewiedziałeś że jestem taki potężny.
2.Wywyzszyc?! Gdybym mu dal skauter na okach (powtarzam okach , to moj skauter , bardzo specjalny) , odrazu bym na niego byl zly i on by zrobil glupia mine :lol: BTW juz wole byc nazywanym "panicz" , nie "lord" , "lord" brzmi tak dorosle :evil: tak samo jak Krol BH itp.
5.Ja ciebie , z jakiego powodu? Nic mi nie zrobiles przeciez :? BTW ja moglem nie znac twojej mocy , obserwuje was z mojej planety i wiem jakie macie moce , ale wybaczam ci bledy

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
pp3088
SSJ 5

Post autor: pp3088 »

BH pisze:1.Hmmmmm lepiej pisac bez polskich liter niz zmieniac znaki , gdyz mozna sie domyslec o co komu chodzi
2.Ty ponizasz mnie czy Kenyana , ze mowisz "Zal mi ciebie" do Kenyana? (co ja to odbieram...za obraze)
3.Co do dziecinstwa to tez nie wiem o kogo ci chodzi :?
4.Skad te muhaha , nigdzie tego nie zobaczylem gdy pisalem posta
5.Ta , co dziwne w lustrze wygladam ladniej niz naprawde
6.Czyli kto wg ciebie jest tym n00bem? Bo widze 2 , ktorzy i tak zostali zabici "dawno" temu :twisted:
7.Ta? No wiec moj drogi , chloapk mojej siotry powiedzial tak samo , wszak to nie oznaka ludzkiego dziecka (gdyz sa zalosnie dobrzy) , ale kosmity owszem :twisted:
8.A skad to wiesz co? Uzyles machiny czasu i cofnales sie w czasie?
9.Heh
10.BTW Kenyan to scierwo , nim byl , jest i zawsze bedzie :twisted:
Dobra nie mam ochoty na to odpowiadać obleńcu(to taki robak, a ty je lubisz). Po 1 nie wyczułeś ironii, czy z tobą jest aż tak źle. To była czysta kpina twojej "władzy". EH 2 muhaha powtarzasz w co 3 poscie. N00b czyżby chodziło o vegete i goku ssj2, jak dla mnie to był 1 user ale co tam. Chyba że to autocharakterystyka. Ścierwo muj drogi? Księciulku jeśli Kenyan jest ścierwem to tym kim jesteś?

Koniec offa opowiadanie niezłe, motyw zdrady :twisted: Hehe. Kto siedzi w więzieniu u BH? Bo się zagubiłem
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*

Kocham Cię Patrycjo :*
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

pp3088 pisze:
BH pisze:1.Hmmmmm lepiej pisac bez polskich liter niz zmieniac znaki , gdyz mozna sie domyslec o co komu chodzi
2.Ty ponizasz mnie czy Kenyana , ze mowisz "Zal mi ciebie" do Kenyana? (co ja to odbieram...za obraze)
3.Co do dziecinstwa to tez nie wiem o kogo ci chodzi :?
4.Skad te muhaha , nigdzie tego nie zobaczylem gdy pisalem posta
5.Ta , co dziwne w lustrze wygladam ladniej niz naprawde
6.Czyli kto wg ciebie jest tym n00bem? Bo widze 2 , ktorzy i tak zostali zabici "dawno" temu :twisted:
7.Ta? No wiec moj drogi , chloapk mojej siotry powiedzial tak samo , wszak to nie oznaka ludzkiego dziecka (gdyz sa zalosnie dobrzy) , ale kosmity owszem :twisted:
8.A skad to wiesz co? Uzyles machiny czasu i cofnales sie w czasie?
9.Heh
10.BTW Kenyan to scierwo , nim byl , jest i zawsze bedzie :twisted:
Dobra nie mam ochoty na to odpowiadać obleńcu(to taki robak, a ty je lubisz). Po 1 nie wyczułeś ironii, czy z tobą jest aż tak źle. To była czysta kpina twojej "władzy". EH 2 muhaha powtarzasz w co 3 poscie. N00b czyżby chodziło o vegete i goku ssj2, jak dla mnie to był 1 user ale co tam. Chyba że to autocharakterystyka. Ścierwo muj drogi? Księciulku jeśli Kenyan jest ścierwem to tym kim jesteś?

Koniec offa opowiadanie niezłe, motyw zdrady :twisted: Hehe. Kto siedzi w więzieniu u BH? Bo się zagubiłem
1.Ja nie lubie oblencow , zreszta jan ie lubei zadnych robakow
2.Nie jest ze mna zle! :evil:
3.Nie jestem Ksiezulkiem
4.No ja jestem nadnormalna istota proste co?
5.Sam nie wiem , ale niby kto tam mial byc , mam plany co do nich (i to nie jest smierc w meczarniach co robie z wiekszoscia wiezniow) :twisted:
6.Scierwie , wlasnie sie wyglupiles , a myslalem ze bedziemy sie lubic , mylilem sie...ale nie wazne , mamy swoje sposoby :twisted:

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

BH chciałeś mnie zabić bo zabiłem ci wojownika(w mojej historii extremus)
w więzienu u BH siedzą Kenyan i Tommy
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

bobercik pisze:BH chciałeś mnie zabić bo zabiłem ci wojownika(w mojej historii extremus)
w więzienu u BH siedzą Kenyan i Tommy
1.Extremus? A po mi on nawet go nie znam
2.Kenyan? No to mam dla niego bardzo fajne plany :twisted: I nie , nie mowie o zabostwie

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Kenyan pisze:Będziesz mnie torturować, czy może poczekasz aż zdechnę?
Nie , to tajemnica , ale mowie ci , bedziesz mial lepsza przyszlosc niz bycie razem z tymi scierwami :twisted:

BTW , jestes slepy? Mowilem ze cie nie zabije itp.

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

pp3088 pisze:
BH Daimaouji pisze:
Kenyan pisze:Będziesz mnie torturować, czy może poczekasz aż zdechnę?
Nie , to tajemnica , ale mowie ci , bedziesz mial lepsza przyszlosc niz bycie razem z tymi scierwami :twisted:

BTW , jestes slepy? Mowilem ze cie nie zabije itp.
Nie mów, że go poślubisz. :shock: :shock: :shock: :shock:
:shock: Jestes szalony?! Nawet w mojej grze (przed edycja) dalem ten txt "sluchaj moja rasa to dzieci (...)" nastepnym razem zastanow sie zanim zadasz jakies inne pytania , bierzesz mnie za geja czy co? Wam ludziom doprawdy brakuje paru klepek :shock:

BTW mam tam 1-12 lat , watpie zeby komus dali pozwolenie na slub w tym wieku :shock:

Nie bede zdradzal co z nim zrobie , ale tej rzeczy co ty dales napewno nie zrobie , nawet nie mam takiej mysli , gdyz nawet w tym swiecie nie chcem brac slubu!

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Mam dużo osób do Bobercik Balla, musiałem kogoś umieścić w twojej drużynie czyjak to nazwać[/b]
Obrazek
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Odcinek 7"Atak na BH"
Bobercik leciał z ogromną prędkością. Zbliżał się do BH. Czuł jego wielką moc. Nagle zobaczył
jakiś budynek, fortecę, statek; nie wiedział co to jest. Wiedział tylko że jest tam BH. Zaczął atakować
statek. Wielu wojowników czekało na niego. Łatwo ich pokonał. Wtedy usłyszał głos: - Gratulację,
nie wiedziałem żę tak dalego zajdziesz. Ale, tu kończy się twój żywot. Widzisz tych wojowników.
To kontrolowane przeze mnie potężne osoby: Gabimon, Hao_01(hyperforum) i Kana. Bobercik
zauważył ich. Biły od nich potężne energię. Spostrzegł też starych znajomych: Kujovića i Bio-Wego.
- Witaj przybyszu - odezwał się jakiś nieznajomy, któego Bobercik wcześniej nie zauważył - nazywam
się Jess. Wtargnąłeś tutaj nie zaproszony. BH powiedział nam że jesteś silny i niewiadomo dlaczego
chcesz Go zniszczyć. - Niewiadomo!?!? Ten śmieć zniszczył moją rodzinę!!! - Nie wiem o czym
mówisz, ale to nie ma znaczenia. Jess wskazał na monitor. Bobercik zobaczył nieprzytomnych Tommy'ego
i Kenyana. - Ty, ty cenzura! ZABIJĘ CIĘ!!!!!!!!!!!!!! Bobercik zdenerwował się nie na żarty. Jego
energia wciąż rosła. Trach, nagle Bobercik zmienił swój wygląd, zmienił się w SHB2. - Teraz mi za
wszystko zapłacicie. Nagle zjawił się Hunter z nieznajomym. Bobercik chciałgo zaatakować ale...
- Stój, to jest Reaven. Chcemy walczyć po twojej stronie. - Dobra, ale jakmnie zdradzicie, zginiecie!!!
Reaven szybko został pokonany przez Bio-Wego. Hunter rozwalił Jessa, ale przegrał z trójką kontolowaną
przez BH. Bobercik został sam. - I co? - odezwał się Bio-Wego - to już twój koniec. Bobercik wiedział
że sam na sam pokonał by każdego, ale z wszystkimi nie miał szans. Nagle poczuł wielką energię. - Witaj -
powiedział nieznajomy - nazywam się Daegurth, ale możesz móić na mnie Dae. - A ty skąd się wziąłeś? -
zapytał się Bobercik. - Jestem Sayanaem. - Co??? Kolejne sayańskie ścierwo to zabicia!!! - Ja nie jestem
taki jak inni. Dae wycelował pocisk w przeciwników. Bobercik myślał że zwarjuje. Rozwalił ich wszystkich!
Zostali tylko Kujović i Bio-Wego. - Eeeee - powiedział Kujović - to ja sobie pójdę. I odleciał. Błysk.
To Bobercik rozwalił Bio-Wego. Zostali tylko Dae i Bobercik - Witam, witam - bohaterowie zobaczyli
potężną postać - widzę że rozwaliliście moich wojowników. Zaczynajmy już. Chcę szybko was pokonać.
Mój wujek Entei zajmie się tobą Bobercik a ty Dae walcz ze mną.

Teraz na tydzień wyjeżdżam więc nie będę pisać. :cry: [/b]
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

1.Blisko blisko , zamek , zadna forteca
2.Ja vs Dae? O biedny Dae , mam nadzieje ze przezyje moj atak :twisted:
3.Ja smiec? LOL pewnei Kenyan tak mnei nazwal , a to scierwo
4.Ciekawe co bedzie dalej , czekam
5.Mniam , jak ja lubie zabitych dobrych , wasze szanse na pokoannie mnie i mojego uwjka wynosza : 0,000000000000000000000000000000000000000000000001 :twisted:

Ayla Mioduńska 2003-2019
ODPOWIEDZ