BOBERCIK BALL
Moderator: Moderatorzy
Odcinek 6"Słudzy BH"
Bobercik, Tommy i Kenyan podróżowali po kosmosie. Pierwszy i trzeci umieli oddychać w
przestrzenie kosmicznej, ale Tommy nie umiał. Musieli ukraść apart do oddychania w kosmosie.
Bobercik zabił przy tym sprzedawcę i pokłócił się z Tommym który chciał go zlać. Mniejsza
z tym, wracajmy do naszych bohaterów. Leceli w stronę BH, to wiedzieli na pewno. Czuli
jego wielką moc gdzieś daleko. Nasz tu nagle drogę zablokowali im nieznajomi wojownicy.
- Cześć, jesteśmy sługami wielkiego BH. Ja jestem Bio-Wego a to Cooler. Z roskazu BH
mamy was zlikwidować. Bobercik przemienił się w SHB a Kenyan i Tommy zaczeli już
walczyć z Coolerem. Walka była króka. Okazało się że Tommy i Kenyan są o wiele silniejsi.
Cooler został zlikwidowany. Teraz przyszedł czas na Bio-Wego. Przyjaciele rzucili się na niego.
Przeciwnik łatwo sobie z nimi radził. - Heh, jesteście beznadziejni. Czas z wami skończyć.
Bobercik nie widział co się działo. Nagle Tommy spadł w pustkę. Chwilę później to samo
stało się z Kenyanem. - Ty śmieciu, nie wybaczę Ci tego. - Mi nie zależy czy wybaczysz.
Pocisk Ki przeszył go na wylot. - Ghaaa, ty cenzura. Bobercik zaczął spadaćz przyjaciółmi.
Przed stratą przytomności spostrzegł tylko że lecą na jakąś planetę i że uderzą w nią z wielką
prędkością. Po kilku godzinach odsknął się. Zobaczył śmiejącego się Bio-Wego. - I ty
chciałeś mnie pokonać. Twoji kumple siedzą w więzieniu Lorda BH. A ty z roskazu BH
maszze mną porozmawiać. - Czego chcesz??? - BH proponuje Ci wstąpić w jego szeregii.
Kenyan i Tommy zostaną wtedy puszczeni wolno. - Nigdy, przenigdy się na to nie zgodzę!
- Więc muszę Cię zabić. Trochę szkoda. Wtedy Bobercik spostrzegł na niebie pewną osobę.
Dawała mu pewne znaki. Był to VanHunter. Pokazywał że chce mu pomóc. Bobercik niechętnie
mu zaufał. Odskoczył a wtedy Hunter walnął pociskiem Ki w Bio-Wego. Niespodziewanie Bio-Wego
zrobił unik i szybko poknał VanHuntera. - Zdrajca, sprzeciwiasz się Księciu BH. Ale tego co nastąpiło
Vegetto nie mógłsię spodziewać. Złość obudziła w nim USHB(Ultra Super Hiro Bobercika).
Bio-Wego musiał pogodzić się z porażką. - Jeszcze się spotkamy - powiedział na koniec i odleciał.
- Dzięki za pomoc Hunter, ale dlaczego zdradziłeś BH? - Nie zdradziłem, po prostu nie chciałem
twojej śmierci. I Bobercik zostawiają Huntera samego poleciał odbić przyjaciół.
Bobercik, Tommy i Kenyan podróżowali po kosmosie. Pierwszy i trzeci umieli oddychać w
przestrzenie kosmicznej, ale Tommy nie umiał. Musieli ukraść apart do oddychania w kosmosie.
Bobercik zabił przy tym sprzedawcę i pokłócił się z Tommym który chciał go zlać. Mniejsza
z tym, wracajmy do naszych bohaterów. Leceli w stronę BH, to wiedzieli na pewno. Czuli
jego wielką moc gdzieś daleko. Nasz tu nagle drogę zablokowali im nieznajomi wojownicy.
- Cześć, jesteśmy sługami wielkiego BH. Ja jestem Bio-Wego a to Cooler. Z roskazu BH
mamy was zlikwidować. Bobercik przemienił się w SHB a Kenyan i Tommy zaczeli już
walczyć z Coolerem. Walka była króka. Okazało się że Tommy i Kenyan są o wiele silniejsi.
Cooler został zlikwidowany. Teraz przyszedł czas na Bio-Wego. Przyjaciele rzucili się na niego.
Przeciwnik łatwo sobie z nimi radził. - Heh, jesteście beznadziejni. Czas z wami skończyć.
Bobercik nie widział co się działo. Nagle Tommy spadł w pustkę. Chwilę później to samo
stało się z Kenyanem. - Ty śmieciu, nie wybaczę Ci tego. - Mi nie zależy czy wybaczysz.
Pocisk Ki przeszył go na wylot. - Ghaaa, ty cenzura. Bobercik zaczął spadaćz przyjaciółmi.
Przed stratą przytomności spostrzegł tylko że lecą na jakąś planetę i że uderzą w nią z wielką
prędkością. Po kilku godzinach odsknął się. Zobaczył śmiejącego się Bio-Wego. - I ty
chciałeś mnie pokonać. Twoji kumple siedzą w więzieniu Lorda BH. A ty z roskazu BH
maszze mną porozmawiać. - Czego chcesz??? - BH proponuje Ci wstąpić w jego szeregii.
Kenyan i Tommy zostaną wtedy puszczeni wolno. - Nigdy, przenigdy się na to nie zgodzę!
- Więc muszę Cię zabić. Trochę szkoda. Wtedy Bobercik spostrzegł na niebie pewną osobę.
Dawała mu pewne znaki. Był to VanHunter. Pokazywał że chce mu pomóc. Bobercik niechętnie
mu zaufał. Odskoczył a wtedy Hunter walnął pociskiem Ki w Bio-Wego. Niespodziewanie Bio-Wego
zrobił unik i szybko poknał VanHuntera. - Zdrajca, sprzeciwiasz się Księciu BH. Ale tego co nastąpiło
Vegetto nie mógłsię spodziewać. Złość obudziła w nim USHB(Ultra Super Hiro Bobercika).
Bio-Wego musiał pogodzić się z porażką. - Jeszcze się spotkamy - powiedział na koniec i odleciał.
- Dzięki za pomoc Hunter, ale dlaczego zdradziłeś BH? - Nie zdradziłem, po prostu nie chciałem
twojej śmierci. I Bobercik zostawiają Huntera samego poleciał odbić przyjaciół.
Ostatnio zmieniony wt kwie 25, 2006 7:55 am przez Bobercik, łącznie zmieniany 1 raz.

- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.Fajny odcinek choc widze bledy (dalsze punkty)
2.Nie lorda BH tylko Panicza BH
3.Nie Bio tylko Bio-Vegetto , a jakby co to samo Vegetto ok?
4.Czekam na kolejna czesc
5.Nie kazalem Vegetto zeby cie zabil , pewnie chcial zabic Kenyana , zreszta to twoja historia , i do mnie jest ona jak Anime do pana Akiry , czyli nie musi byc prawdziwa i nie musze jej kontynuowac , mimo iz wasze postacie moge uzyc , jak mi sie spodobaja
6.BTW zrobilem zmiane co do mojej transformacji w SCH , jak sie przemieniam , to daj ze tylko mam wyladowanie elektryczne ok?
5.Nie kazalem Vegetto zeby cie zabil , pewnie chcial zabic Kenyana , zreszta to twoja historia , i do mnie jest ona jak Anime do pana Akiry , czyli nie musi byc prawdziwa i nie musze jej kontynuowac , mimo iz wasze postacie moge uzyc , jak mi sie spodobaja
6.BTW zrobilem zmiane co do mojej transformacji w SCH , jak sie przemieniam , to daj ze tylko mam wyladowanie elektryczne ok?
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
Kenyan, ja jestem sprawiedliwy i chociaż lubie BH, nawet bardzo to zaczne usuwać jego posty jak przesadzi...Kenyan pisze:Ale mnie objechali za plecami ^^' .
To chyba nie mam wyjścia jak przepraszać BH? A więc sorry. Nie znam Cie długo i nie powiedzieć o Tobie tego co powiedziałem, więc jeszcze raz sorry.
Ale chała ^^'... ale nie mam wyjścia... przepraszam. Nie będę dalej uzasadniał tylko poprostu przepraszam. Zgoda :> ? Już więcej nie będę zadzierał z BH xD. Teraz już wiem, że zadzieram z całą populacją forum...
PS: BH, nie wytykaj mi tego, że cie przeprosiłem, ok?
PS2: Póki co to fajnie Ci idzie, bobercik.
A co do Bobercik balla, to wcale nie był złu ostatni odcinek.
Faktycznie BH, wolałbym Vegetto lub w ostateczności Vegito
- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.A wiec TY byles tym debilem co usunal moj post , oj nie ladnie , i ty sprawiedliwosc? Napewno nie masz "R" na czole?dae pisze:Kenyan, ja jestem sprawiedliwy i chociaż lubie BH, nawet bardzo to zaczne usuwać jego posty jak przesadzi...
Faktycznie BH, wolałbym Vegetto lub w ostateczności Vegito
2.Ta wiem , choc pasuje Vegetto , Vegito to bardziej amerykanskie
1. Lubie ameryke XD
2. Tak, to ja usunąłem Twój post, bo był krótki i nie na temat. Nie mam "R" na czole, bo takie rzczy to tylko naprawde głupki mają, a co do sprawiedliwości - to jak honor - 4ever... - Dae
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
2.Bio-Wego powiedział Lorda BH ponieważ zwracał się do osób nie znających BH(Bobercik) chciał go tym wywyższyć.BH Daimaouji pisze:1.Fajny odcinek choc widze bledy (dalsze punkty)
3.Ok.
5.BH chciałeś mnie zabć, bo niewiedziałeś że jestem taki potężny.

- BH Daimaouji
- SSJ 5
2.Wywyzszyc?! Gdybym mu dal skauter na okach (powtarzam okach , to moj skauter , bardzo specjalny) , odrazu bym na niego byl zly i on by zrobil glupia minebobercik pisze:2.Bio-Wego powiedział Lorda BH ponieważ zwracał się do osób nie znających BH(Bobercik) chciał go tym wywyższyć.BH Daimaouji pisze:1.Fajny odcinek choc widze bledy (dalsze punkty)
3.Ok.
5.BH chciałeś mnie zabć, bo niewiedziałeś że jestem taki potężny.
5.Ja ciebie , z jakiego powodu? Nic mi nie zrobiles przeciez
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Dobra nie mam ochoty na to odpowiadać obleńcu(to taki robak, a ty je lubisz). Po 1 nie wyczułeś ironii, czy z tobą jest aż tak źle. To była czysta kpina twojej "władzy". EH 2 muhaha powtarzasz w co 3 poscie. N00b czyżby chodziło o vegete i goku ssj2, jak dla mnie to był 1 user ale co tam. Chyba że to autocharakterystyka. Ścierwo muj drogi? Księciulku jeśli Kenyan jest ścierwem to tym kim jesteś?BH pisze:1.Hmmmmm lepiej pisac bez polskich liter niz zmieniac znaki , gdyz mozna sie domyslec o co komu chodzi
2.Ty ponizasz mnie czy Kenyana , ze mowisz "Zal mi ciebie" do Kenyana? (co ja to odbieram...za obraze)
3.Co do dziecinstwa to tez nie wiem o kogo ci chodzi
4.Skad te muhaha , nigdzie tego nie zobaczylem gdy pisalem posta
5.Ta , co dziwne w lustrze wygladam ladniej niz naprawde
6.Czyli kto wg ciebie jest tym n00bem? Bo widze 2 , ktorzy i tak zostali zabici "dawno" temu
7.Ta? No wiec moj drogi , chloapk mojej siotry powiedzial tak samo , wszak to nie oznaka ludzkiego dziecka (gdyz sa zalosnie dobrzy) , ale kosmity owszem
8.A skad to wiesz co? Uzyles machiny czasu i cofnales sie w czasie?
9.Heh
10.BTW Kenyan to scierwo , nim byl , jest i zawsze bedzie
Koniec offa opowiadanie niezłe, motyw zdrady
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.Ja nie lubie oblencow , zreszta jan ie lubei zadnych robakowpp3088 pisze:Dobra nie mam ochoty na to odpowiadać obleńcu(to taki robak, a ty je lubisz). Po 1 nie wyczułeś ironii, czy z tobą jest aż tak źle. To była czysta kpina twojej "władzy". EH 2 muhaha powtarzasz w co 3 poscie. N00b czyżby chodziło o vegete i goku ssj2, jak dla mnie to był 1 user ale co tam. Chyba że to autocharakterystyka. Ścierwo muj drogi? Księciulku jeśli Kenyan jest ścierwem to tym kim jesteś?BH pisze:1.Hmmmmm lepiej pisac bez polskich liter niz zmieniac znaki , gdyz mozna sie domyslec o co komu chodzi
2.Ty ponizasz mnie czy Kenyana , ze mowisz "Zal mi ciebie" do Kenyana? (co ja to odbieram...za obraze)
3.Co do dziecinstwa to tez nie wiem o kogo ci chodzi
4.Skad te muhaha , nigdzie tego nie zobaczylem gdy pisalem posta
5.Ta , co dziwne w lustrze wygladam ladniej niz naprawde
6.Czyli kto wg ciebie jest tym n00bem? Bo widze 2 , ktorzy i tak zostali zabici "dawno" temu
7.Ta? No wiec moj drogi , chloapk mojej siotry powiedzial tak samo , wszak to nie oznaka ludzkiego dziecka (gdyz sa zalosnie dobrzy) , ale kosmity owszem
8.A skad to wiesz co? Uzyles machiny czasu i cofnales sie w czasie?
9.Heh
10.BTW Kenyan to scierwo , nim byl , jest i zawsze bedzie
Koniec offa opowiadanie niezłe, motyw zdradyHehe. Kto siedzi w więzieniu u BH? Bo się zagubiłem
2.Nie jest ze mna zle!
3.Nie jestem Ksiezulkiem
4.No ja jestem nadnormalna istota proste co?
5.Sam nie wiem , ale niby kto tam mial byc , mam plany co do nich (i to nie jest smierc w meczarniach co robie z wiekszoscia wiezniow)
6.Scierwie , wlasnie sie wyglupiles , a myslalem ze bedziemy sie lubic , mylilem sie...ale nie wazne , mamy swoje sposoby
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.Extremus? A po mi on nawet go nie znambobercik pisze:BH chciałeś mnie zabić bo zabiłem ci wojownika(w mojej historii extremus)
w więzienu u BH siedzą Kenyan i Tommy
2.Kenyan? No to mam dla niego bardzo fajne plany
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Nie , to tajemnica , ale mowie ci , bedziesz mial lepsza przyszlosc niz bycie razem z tymi scierwamiKenyan pisze:Będziesz mnie torturować, czy może poczekasz aż zdechnę?
BTW , jestes slepy? Mowilem ze cie nie zabije itp.
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
pp3088 pisze:Nie mów, że go poślubisz.BH Daimaouji pisze:Nie , to tajemnica , ale mowie ci , bedziesz mial lepsza przyszlosc niz bycie razem z tymi scierwamiKenyan pisze:Będziesz mnie torturować, czy może poczekasz aż zdechnę?
BTW , jestes slepy? Mowilem ze cie nie zabije itp.![]()
![]()
![]()
BTW mam tam 1-12 lat , watpie zeby komus dali pozwolenie na slub w tym wieku
Nie bede zdradzal co z nim zrobie , ale tej rzeczy co ty dales napewno nie zrobie , nawet nie mam takiej mysli , gdyz nawet w tym swiecie nie chcem brac slubu!
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Odcinek 7"Atak na BH"
Bobercik leciał z ogromną prędkością. Zbliżał się do BH. Czuł jego wielką moc. Nagle zobaczył
jakiś budynek, fortecę, statek; nie wiedział co to jest. Wiedział tylko że jest tam BH. Zaczął atakować
statek. Wielu wojowników czekało na niego. Łatwo ich pokonał. Wtedy usłyszał głos: - Gratulację,
nie wiedziałem żę tak dalego zajdziesz. Ale, tu kończy się twój żywot. Widzisz tych wojowników.
To kontrolowane przeze mnie potężne osoby: Gabimon, Hao_01(hyperforum) i Kana. Bobercik
zauważył ich. Biły od nich potężne energię. Spostrzegł też starych znajomych: Kujovića i Bio-Wego.
- Witaj przybyszu - odezwał się jakiś nieznajomy, któego Bobercik wcześniej nie zauważył - nazywam
się Jess. Wtargnąłeś tutaj nie zaproszony. BH powiedział nam że jesteś silny i niewiadomo dlaczego
chcesz Go zniszczyć. - Niewiadomo!?!? Ten śmieć zniszczył moją rodzinę!!! - Nie wiem o czym
mówisz, ale to nie ma znaczenia. Jess wskazał na monitor. Bobercik zobaczył nieprzytomnych Tommy'ego
i Kenyana. - Ty, ty cenzura! ZABIJĘ CIĘ!!!!!!!!!!!!!! Bobercik zdenerwował się nie na żarty. Jego
energia wciąż rosła. Trach, nagle Bobercik zmienił swój wygląd, zmienił się w SHB2. - Teraz mi za
wszystko zapłacicie. Nagle zjawił się Hunter z nieznajomym. Bobercik chciałgo zaatakować ale...
- Stój, to jest Reaven. Chcemy walczyć po twojej stronie. - Dobra, ale jakmnie zdradzicie, zginiecie!!!
Reaven szybko został pokonany przez Bio-Wego. Hunter rozwalił Jessa, ale przegrał z trójką kontolowaną
przez BH. Bobercik został sam. - I co? - odezwał się Bio-Wego - to już twój koniec. Bobercik wiedział
że sam na sam pokonał by każdego, ale z wszystkimi nie miał szans. Nagle poczuł wielką energię. - Witaj -
powiedział nieznajomy - nazywam się Daegurth, ale możesz móić na mnie Dae. - A ty skąd się wziąłeś? -
zapytał się Bobercik. - Jestem Sayanaem. - Co??? Kolejne sayańskie ścierwo to zabicia!!! - Ja nie jestem
taki jak inni. Dae wycelował pocisk w przeciwników. Bobercik myślał że zwarjuje. Rozwalił ich wszystkich!
Zostali tylko Kujović i Bio-Wego. - Eeeee - powiedział Kujović - to ja sobie pójdę. I odleciał. Błysk.
To Bobercik rozwalił Bio-Wego. Zostali tylko Dae i Bobercik - Witam, witam - bohaterowie zobaczyli
potężną postać - widzę że rozwaliliście moich wojowników. Zaczynajmy już. Chcę szybko was pokonać.
Mój wujek Entei zajmie się tobą Bobercik a ty Dae walcz ze mną.
Teraz na tydzień wyjeżdżam więc nie będę pisać.
[/b]
Bobercik leciał z ogromną prędkością. Zbliżał się do BH. Czuł jego wielką moc. Nagle zobaczył
jakiś budynek, fortecę, statek; nie wiedział co to jest. Wiedział tylko że jest tam BH. Zaczął atakować
statek. Wielu wojowników czekało na niego. Łatwo ich pokonał. Wtedy usłyszał głos: - Gratulację,
nie wiedziałem żę tak dalego zajdziesz. Ale, tu kończy się twój żywot. Widzisz tych wojowników.
To kontrolowane przeze mnie potężne osoby: Gabimon, Hao_01(hyperforum) i Kana. Bobercik
zauważył ich. Biły od nich potężne energię. Spostrzegł też starych znajomych: Kujovića i Bio-Wego.
- Witaj przybyszu - odezwał się jakiś nieznajomy, któego Bobercik wcześniej nie zauważył - nazywam
się Jess. Wtargnąłeś tutaj nie zaproszony. BH powiedział nam że jesteś silny i niewiadomo dlaczego
chcesz Go zniszczyć. - Niewiadomo!?!? Ten śmieć zniszczył moją rodzinę!!! - Nie wiem o czym
mówisz, ale to nie ma znaczenia. Jess wskazał na monitor. Bobercik zobaczył nieprzytomnych Tommy'ego
i Kenyana. - Ty, ty cenzura! ZABIJĘ CIĘ!!!!!!!!!!!!!! Bobercik zdenerwował się nie na żarty. Jego
energia wciąż rosła. Trach, nagle Bobercik zmienił swój wygląd, zmienił się w SHB2. - Teraz mi za
wszystko zapłacicie. Nagle zjawił się Hunter z nieznajomym. Bobercik chciałgo zaatakować ale...
- Stój, to jest Reaven. Chcemy walczyć po twojej stronie. - Dobra, ale jakmnie zdradzicie, zginiecie!!!
Reaven szybko został pokonany przez Bio-Wego. Hunter rozwalił Jessa, ale przegrał z trójką kontolowaną
przez BH. Bobercik został sam. - I co? - odezwał się Bio-Wego - to już twój koniec. Bobercik wiedział
że sam na sam pokonał by każdego, ale z wszystkimi nie miał szans. Nagle poczuł wielką energię. - Witaj -
powiedział nieznajomy - nazywam się Daegurth, ale możesz móić na mnie Dae. - A ty skąd się wziąłeś? -
zapytał się Bobercik. - Jestem Sayanaem. - Co??? Kolejne sayańskie ścierwo to zabicia!!! - Ja nie jestem
taki jak inni. Dae wycelował pocisk w przeciwników. Bobercik myślał że zwarjuje. Rozwalił ich wszystkich!
Zostali tylko Kujović i Bio-Wego. - Eeeee - powiedział Kujović - to ja sobie pójdę. I odleciał. Błysk.
To Bobercik rozwalił Bio-Wego. Zostali tylko Dae i Bobercik - Witam, witam - bohaterowie zobaczyli
potężną postać - widzę że rozwaliliście moich wojowników. Zaczynajmy już. Chcę szybko was pokonać.
Mój wujek Entei zajmie się tobą Bobercik a ty Dae walcz ze mną.
Teraz na tydzień wyjeżdżam więc nie będę pisać.

- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.Blisko blisko , zamek , zadna forteca
2.Ja vs Dae? O biedny Dae , mam nadzieje ze przezyje moj atak
3.Ja smiec? LOL pewnei Kenyan tak mnei nazwal , a to scierwo
4.Ciekawe co bedzie dalej , czekam
5.Mniam , jak ja lubie zabitych dobrych , wasze szanse na pokoannie mnie i mojego uwjka wynosza : 0,000000000000000000000000000000000000000000000001
2.Ja vs Dae? O biedny Dae , mam nadzieje ze przezyje moj atak
3.Ja smiec? LOL pewnei Kenyan tak mnei nazwal , a to scierwo
4.Ciekawe co bedzie dalej , czekam
5.Mniam , jak ja lubie zabitych dobrych , wasze szanse na pokoannie mnie i mojego uwjka wynosza : 0,000000000000000000000000000000000000000000000001
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019