2 edycja(+) (-)
- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.No tabobercik pisze:1. Kenyan rozumię Cię, BH potrawi być złośliwy.
2. Ale z drugiej strony BH ma takie usposobienie. Ja BH znam kilka tygodni i bardzo go polubiłem. Jest fajny i sympatyczny.
2.No tak tez
3.Mysle ze mam tylko zly stosunek do ludzi , zreszta poza ta cecha , niczym sie nie roznie od poprzedniego stanu
4.OK juz koniec tego , Kenyan mowil ze na razie nie podpisze (wiedzialem ze Bog mnie ocali)
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ta "głupota", którą emituję pp do Ciebie jest całkowicie uzasdniona. Nie chcę wchodzić, kto jest głupi, ale wiedz, że porównując do Ciebie PP, to aż strzela inteligencją. Może nie wiesz, ale nikogo nie rozzłoszczą Twoje txt'y typu: ,,Nie zadzieraj z księciem ciemnosći". Niektórych, potrafią nawet śmieszyć. Sens tych głupot, które odpowiadasz na każdego, to tylko to, że nie umiesz się bronić, co z całą pewnością spowodane jest naszą racją. Pozatym Radim był idiotą. Chciałbym, abyś go spotkał, jestem ciekaw co byś powiedział w tamtym momencie(choć nie wiem czy byś zdążył). Minusy, które wypisujesz na mnie i pp, są jedynie wynikim braku tkanki mózgowej, wiem, że to Ci NIC nie da do zrozumienia, ale żal mi Ciebie na kilometr. Goń się.BH Daimaouji pisze:PP3088 - Denerwuje mnie swoja glupota i obraza Radima a nie tego scierwa Kakarotta

Życie stworzone jest z fragmentów,
o których tylko wiedzą Ci, którzy nas znają
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Post Kenyana jest zbyt obrazliwy zeby go cytowac
Pamietaj! Radim MOZE miec mniejsze IQ od Kakarotta , ale napewno nie bedzie miec mniejszego od Nappy!
To nie obraza , poprostu sie bronie!
BTW co ten post mial byc? I tak go ignoruje , piszesz byle co , tylko po to zeby mnie obrazic!
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
[quote="BH Daimaouji"][
pamietaj! Radim MOZE miec mniejsze IQ od Kakarotta , ale napewno nei bedzie miec mniejszego od Nappy![quote]
Sprawa przedstawiam tak
Średnie IQ człowieka 100
Średnie IQ debila ponizej 65
Średnie IQ Saiyajina 50
Zresztą Saiyajinowie nie byli od myślenia tylko do walki
Mój ranking(100% saiyajinów)
Vegeta 100+(ten to miał łeb)
Goku 70-75(nie grzeszył inteligencją, ale coś zawsze umiał wymyśleć)
Raditz 50(typowy średniak)
Nappa 25
Kurde wyjdzie ze się czepiam, ale twoje komentarzę to typowy obrażliwe odpowiedzi na poziomie dziecka, które myśli, że bluzgami jest bardziej cool(twoje bluzgi są zakodowane, lecz normalnie nie jesteś lepszy)
Bh jest miły dla tych co nic nie powiedzą na jego zachowanie, bo się blokują i nie chcą się kłócić, ale jak ktoś mu zwróci grzecznie uwage to lecą bluzgi, więc ma odpowiedż.
bobercik napisał:
W porównaniu z niektórymi "chuliganami" internetowymi BH jest bardzo grzeczny i miły
Zobacz tylko to chulgian=ban
Bh=nie ban
Do Kenyana:dajmy mu spokój to jego internetowy dom, bez niego będzie mu trudno, niech se robi co chce tylko neich nie zaczyna.
pamietaj! Radim MOZE miec mniejsze IQ od Kakarotta , ale napewno nei bedzie miec mniejszego od Nappy![quote]
Sprawa przedstawiam tak
Średnie IQ człowieka 100
Średnie IQ debila ponizej 65
Średnie IQ Saiyajina 50
Zresztą Saiyajinowie nie byli od myślenia tylko do walki
Mój ranking(100% saiyajinów)
Vegeta 100+(ten to miał łeb)
Goku 70-75(nie grzeszył inteligencją, ale coś zawsze umiał wymyśleć)
Raditz 50(typowy średniak)
Nappa 25
Kurde wyjdzie ze się czepiam, ale twoje komentarzę to typowy obrażliwe odpowiedzi na poziomie dziecka, które myśli, że bluzgami jest bardziej cool(twoje bluzgi są zakodowane, lecz normalnie nie jesteś lepszy)
Bh jest miły dla tych co nic nie powiedzą na jego zachowanie, bo się blokują i nie chcą się kłócić, ale jak ktoś mu zwróci grzecznie uwage to lecą bluzgi, więc ma odpowiedż.
bobercik napisał:
W porównaniu z niektórymi "chuliganami" internetowymi BH jest bardzo grzeczny i miły
Zobacz tylko to chulgian=ban
Bh=nie ban
Do Kenyana:dajmy mu spokój to jego internetowy dom, bez niego będzie mu trudno, niech se robi co chce tylko neich nie zaczyna.
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Heh , to wy teraz bardziej mnei ponizacie (:() , naszczescie moj kolega jest tutaj modempp3088 pisze:Do Kenyana:dajmy mu spokój to jego internetowy dom, bez niego będzie mu trudno, niech se robi co chce tylko neich nie zaczyna.
BTW oczywsicie ze Sajanowie uzywali bardziej miesni niz rozumu , przeciez kazdy wie ze to sila prowadzi do wygranej , nie rozum (co dowodzi kleske Tsufuli , 100% rozumu 0% sily
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
"Mam przyjaciół gdzie trzeba" co? Nie rozśmieszaj mnie, dopiero co powiedziałeś, że będziesz ignorował Kena, a nadal natarczywie odpisujesz na jego posty. Nie chce tu dalszej kłutni, więc zamknę ten temat i poczekam, aż przyjdzie wam troche oleju do głowy, szczególnie "wielkiemu księciu ciemności". Zresztą jeszcze nie widze żadnych efektów "pracy" Kenyan'a, więc nie wiem po co macie to ciągnąć. Wszystkie posty z kłutni usune.Heh , to wy teraz bardziej mnei ponizacie (:() , naszczescie moj kolega jest tutaj modem
P.S.
Porównywanie się do najgorszych jest bez sensu, wszyscy powinniśmy podciągać swój poziom, a nie go obniżać, bo "są gorsi od nas jeszcze". Szkoda, że zapominacie, że wielu jest lepszych.Ale ja robakiem? Heh w internecie sa gorsze osoby ode mnie przeciez!
Rekord w usuniętych postach następujących bezpośrednio po sobie - 22