Barni bo jest jeshosfieszem itd. xd, I osoba ktora poznalem z ssjpower. jeden z moich fav :d
Hell bo reszta ssie pale, macgoku w ogole nie znam, kyra jest dziwnym typem, Helliona znam lepiej, pozytywny poyeb
Gokugeta - co ci do tego, ile kto głosów daje. Może ktoś nie uważa, żeby którekolwiek z trójki pozostałych dostało głos i oddaje go tylko na jedną osobę? ;] Nikt nie powiedział, że koniecznie trzeba oddać dwa.
Moje idą na Astarota, bo przegadałem z nim zdecydowanie najwięcej czasu z całej grupy i jest pozytywny, a także na Rava, bo z nim gadałem mniej, ale i tak zdążyłem polubić.
Trudno powiedzieć, z każdym z wymienionych miałem podobny kontakt. Mimo szacunku dla Rava i sympatii do Astarota - głos na Bliza i AnimKinga. Mimo wszystko z nimi "spędziłem" najwięcej czasu. ; ]
Głos na Rava ponieważ na siebie nie będę głosował, reszty nie znam A Rava widziałem parę razy w moim życiu:P I cienki był w pingla;P ( Arti był godnym rywalem )
Ast - jeden z moich pro ziomkow z ssjpower xd, najlepszy kontakt z tej grupy i w ogole nie wiem czy nie najlepszy z wszystkich ssijpałerów xD.
Anim - bo zawsze (nie) odpowiada na moje pytania, poza tym wiecej kontaktu niz z Blizem i Ravem, ktorych także bardzo lubie.