3 Edycja (+) (-)

Wszystkie sprawy, które dotyczą tego forum.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
razz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: razz »

BH Daimaouji pisze:PP3088 & Razz - Spamuja w tym temacie
Razz - Po spotkaniu z tym czlowiekiem jakos mysle ze powiedzenie "Spieszmy sie (...) ludzi , tak szybko odchodza" nie ma sensu :?
Po spotkaniu? Ja Ci moge zafundować spotkanie dopiero i wtedy mnie zapamiętasz. Nie pisz już takich głupot bo naprawde się wkurze.
Awatar użytkownika
pp3088
SSJ 5

Post autor: pp3088 »

BH Daimaouji pisze:PP3088 & Razz - Spamuja w tym temacie
BH Daimaouji pisze:PP3088 - Zrobil sie milszy , ale powoli wraca do bycia tym kim byl dawniej
Może powiesz wreszccie co takiego zrobiłem, że umieszczacz mnie w dwóch listach :roll:

Razz, oszczędź słów, szkoda czasu na pionka.
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*

Kocham Cię Patrycjo :*
Astarot
SSJ 5

Post autor: Astarot »

Nicki s polukladane losowo:

+ Dragon Fist co prawda tylko raz z nim rozmawialem, ale jak dlugo xD
+ Mr. Atom za dobre rady ;P
+ BH za to ze fajnie mi sie z nim gada o DB
+ Barni za to ze jest fajnym kumplem, mozna z nim o wszystkim pogadac
+ Sinju tez spoko kumpel i za fajne gify xD
+ AdeQ lubie z nim gadac szczegolnie o BF (BiteFight)
+ bobercik niedawno poznany i polubiany przezemnie xD
+ krova za probki pracy jaka wykonal, odnosnie robienia fanowskich odcinkow DB.

- Rocky za klutnie, do ktorej kiedys tam doszlo xD
- BH jest troche dziecinny. Nie znam z rl, zadnych osob, ponizej 10 roku zycia, ktore lubia Pokemony! Bragon Ball jest przeznaczony raczej dla starszych osob!!! No moze serja Dragon Balla!!! Niech ci bedzie xD

I to na tyle...
Ostatnio zmieniony czw maja 24, 2007 3:24 pm przez Astarot, łącznie zmieniany 2 razy.
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Astarot pisze:- BH jest troche dziecinny. Nie znam z rl, zadnych osob, ponizej 10 roku zycia, ktore lubia Pokemony!
Heh , dziecko >>>>>>>>>>>>>>> dorosly Gutek gdzie sie z tym potwierdzil BTW jak mowilem ty tez ogladasz DB/Z/GT wiec tez jestes zbyt dzieciny zebys ogladal "show" dla dzieci

Edycja

+
(Wszyscy ktorych dalem w dziale ulubionych uzytkownikow)
PP3088 - Zrobil sie milszy , ale powoli wraca do bycia tym kim byl dawniej
Kris - Zrobil sie milszy dla mnie tez
Astarot - Za fajne fanarty zrobione przez siebie (szczegolnie Bardock i "co by bylo" transformacje) , mam nadzieje ze wroci do "interesu"
Bardock - Fajny kolega z nickiem fajnej postaci z DB (i to jest jego ulubiona postac)
Beniu - Stary dobry kolega , takze fan Bardocka , ostatnio doszedl do szeregu "lowcow krwi"
Kg Daro - Fajny kolega i za to "Koleś który wypowiedział słowa "niejaki BH" padł na ziemię w kawałeczkach." :twisted:
Michal (Tommy) - Razem z Robertem stanowia zgrany zespol (szczegolnie na ich forum)
Krzyś (Wolak) - Wykapany KKRT , ale mily , choc daje nazwe ataku Piccolo jra zle
AdeQ - "goku jest debilem to jest oczywiste" :twisted:
MeTeO*kSg* - Zapowiada sie fajne kolegowanie z nim

- (W kolejnosci alfabetycznej)
Astarot - Gadanie ze jestem zbyt dzieciny bo ogladam Pokemony , wiele osob tutaj tez oglada DB/Z/GT a to tez jest anime dla dzieci!
Bart(ek) - Diabel
Bliz - [Broli BT2 mode] Kakarot! KAKAROT!!!
Mark - Czlowiek kipiacy zuem
(Dawny) PP3088 - Za ten "Temat" gdzie poniza mnie bez powodu (...)
PP3088 & Razz - "Spamuja" w tym temacie (Choc ja nie uzywam tego slowa)
Razz - Po spotkaniu z tym czlowiekiem jakos mysle ze powiedzenie "Spieszmy sie (...) ludzi , tak szybko odchodza" nie ma sensu :?
(Dawny) Ziomster - Samo zuo
Dragon Ball jest przeznaczony raczej dla starszych osob!!!
http://www.daizex.com/interaction/dear_fanboys/ BLAD!!!
Ostatnio zmieniony czw maja 24, 2007 2:37 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 2 razy.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

+
AdeQ - za to że jest nowy a pokazuje się z dobrej strony
krova - wrócił
Treyu - a co xD

-
MeTeO*kSg* - jego posty stoją na bardzo niskim poziomie, popraw się kolego ;]
pp3088 - pisze w tym temacie - spoko. Ale nie daje listy.
Razz - to samo
Obrazek
Awatar użytkownika
Barni
SSJ 5

Post autor: Barni »

+Astarot- Wycie, powaga... xD Można pogadać o wszystkim i niczym.
+Beniu - w sumie, to niczego sobie koleś :P
+Bobercik- poczucie humoru, i też można z nim pogadać poważnie i o pierdołach

-AdeQ- bo każdą rozmowę zaczyna od "Barni C*** Ci w dupę" a potem bluźni bez sensu
-MeTeO*kSg*- za trudny do napisania nick (lol, z 10 sekund go pisałem!) i spam.
Obrazek

.
Awatar użytkownika
razz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: razz »

Bobercik pisze:pp3088 - pisze w tym temacie - spoko. Ale nie daje listy.
Razz - to samo
No tak, lepiej sypać cały czas to samo jak BH. Niestety PP3088 ma racje, szkoda słów na BH.

+
nikt nie zasłużył

-
jw
Awatar użytkownika
krova
SSJ 5

Post autor: krova »

razz pisze:
Razz - to samo
No tak, lepiej sypać cały czas to samo jak BH. Niestety PP3088 ma racje, szkoda słów na BH.

+
nikt nie zasłużył

-
jw
skoro szkoda slow, to po KIEGO CH*JA ciagle o nim piszesz?! zachowujesz sie jak 7-letnie dziecko, zaczepia, sprawa ucicha, to zaczepia znowu... obaj (BH i ty) macie trudne charaktery, a ja widze jedna roznice. to forum o db, i Bartek wykazuje w tym temacie ogromna wiedze, a ty tylko go jezdzisz, za co to juz nawet zgadnac nie umiem...
Awatar użytkownika
Kris
Avanger

Post autor: Kris »

A czy ja do K*R*Y Nędzy pozwoliłem Spamować ? | Jeśli chcecie spamować to odnieście się, do regulaminu | Jak będzie spam to będzie temat zamknięty .

+Bob - dosłownie bliźniak XD
+Dae - Kolego kiedyś były rozmowy i ect. teraz umilkło może powróci ?. I tak z pewnością najlepszy kumepl
+DF - Ni-chan :D, Bro, pierwsza osoba z jaką się zaprzyjaźniłem
+Krova - a bo tak :P
+Barni - choć tylko raz lub dwa z nim gadełem to i tak jest fajny :P

- Razz - skoro na plusa nikt nie zasłużył to po co piszesz ?, lepiej by było gdybyś już chociasz minusy wypisał
-BH- brakuje ci intencji do odpuszczania.. na wszystko co dla ciebie obraźliwe musisz odpowiedzieć i też temu jest spam, naucz sie odpuszczać :D
Obrazek

Obrazek
1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
Awatar użytkownika
pp3088
SSJ 5

Post autor: pp3088 »

Dzięki, nie ma to jak koledzy...
Kris pisze:A czy ja do K*R*Y Nędzy pozwoliłem Spamować ? |
Logicznie rzecz ujmując temat dotyczy spraw bardzo kontorowersyjnych, więc należy spodziewać sie komentarzy. Nie róbmy paradoksu, że człowiek nie może odpowiedzieć na stawiane mu zarzuty bez zrobienia listy. Jak widać nie wiecie co to spam. No cóż trudno, nie moja w tym rola abyście pojmowali takie pojęcie.
Kris pisze:- Razz - skoro na plusa nikt nie zasłużył to po co piszesz ?, lepiej by było gdybyś już chociasz minusy wypisał
Jak wspomniałem wyżej pisze abyście nie zarzucali mu spamu.
krova pisze:skoro szkoda slow, to po KIEGO CH*JA ciagle o nim piszesz?! zachowujesz sie jak 7-letnie dziecko, zaczepia, sprawa ucicha, to zaczepia znowu... obaj (BH i ty) macie trudne charaktery, a ja widze jedna roznice. to forum o db, i Bartek wykazuje w tym temacie ogromna wiedze, a ty tylko go jezdzisz, za co to juz nawet zgadnac nie umiem...
Cenie Cię krovo, ale tym postem pokazałeś, że niezbyt dobrze znasz użytkowników tego forum. Niestety jedynym co ciągle zaczepia nie jest razz...
Secundo forum jest dla każdego i to, że ktoś wie więcej nie czyni z niego kogoś elitarnego.
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*

Kocham Cię Patrycjo :*
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Kris pisze:-BH- brakuje ci intencji do odpuszczania.. na wszystko co dla ciebie obraźliwe musisz odpowiedzieć i też temu jest spam, naucz sie odpuszczać :D
No przeciez ignoruje go od dawna , nie zwracalem uwagi na jego posty ostatnio , najwyzej jestem na jego posty lekko zly

Edycja

+
Bardock - Fajny kolega z nickiem fajnej postaci z DB (i to jest jego ulubiona postac)
Beniu - Stary dobry kolega , takze fan Bardocka , ostatnio doszedl do szeregu "lowcow krwi"
Kg Daro - Fajny kolega i za to "Koleś który wypowiedział słowa "niejaki BH" padł na ziemię w kawałeczkach." :twisted:
Michal (Tommy) - Razem z Robertem stanowia zgrany zespol (szczegolnie na ich forum)
Krzyś (Wolak) - Wykapany KKRT , ale mily , choc daje nazwe ataku Piccolo jra zle

Astarot - Gadanie ze jestem zbyt dzieciny bo ogladam Pokemony , wiele osob tutaj tez oglada DB/Z/GT a to tez jest anime dla dzieci! I pisanie , ze kloce sie z Razzem i PP3088. Czy widzisz zebym klocil sie z nimi teraz?
Bart(ek) - Diabel
PP3088 - Wrocil do bycia tym kim byl dawniej (dlugo to nie trwalo)
Razz - (No Comment)

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Ayla Mioduńska 2003-2019
Tommy
SSJ 4+

Post autor: Tommy »

+

pp3088 - za to, że mówi, co myśli. Nie kryje swoich uczuć. Ma zdanie o każdym. Kiedyś był mało oryginalny, a teraz stał się znany.

Wolak - facet, ubarwiający forum. Bez niego nie byłoby to samo. Nie ma słów, żeby go opisać.

Dae - także fajny, ale ostatnio mało widoczny.

-

razz - dostał Zasłużonego i "się rzuca" (nie mogę tego inaczej nazwać), myślałem, że jest inny. Spamuje w tym temacie, kłóci się z BH i przeklina. Antywzór.

MeTeO*kSg - spamuje, jego posty to zazwyczaj 3-4 słowa. Staraj się pisać dłużej.

Astarot - nie mam nic do niego, ale widziałem, że się kłóci z BH. Jeżeli nie wiesz, to powiem Ci, że jestem redaktorem najlepszej strony o Pokemon w Polsce.
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

+
Tommy - nie wstydzi się tego że jest fanem pokemonów. Za to ma mój szacunek.
pp3088 - daj listę wreszcie xD I nie miej wątów, dobrze wiesz że Cię lubię ;]
Didix - wrócił ;]

-
Razz - zmienił się...nikt nie zasłużył na plusa? No cóż, bywa. Tym tekstem pokazałeś że uwarzasz się za niewiadomo kogo. Bardzo chciałem żebyś miał "zasłużonego", ale teraz tego żałuję
MeTeO*kSg - zawodzi mnie...cały czas...
Groku - nie wrócił!!!
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Tommy pisze:-

razz - dostał Zasłużonego i "się rzuca" (nie mogę tego inaczej nazwać), myślałem, że jest inny. Spamuje w tym temacie, kłóci się z BH i przeklina. Antywzór.
O a ja nie przeklinalem tutaj ostatnio , no coz , przedzej dostanie bana bo tu nie mozna przeklinac :twisted:

Lista

+

Astarot - Gadanie ze jestem zbyt dzieciny bo ogladam Pokemony , wiele osob tutaj tez oglada DB/Z/GT a to tez jest anime dla dzieci!
Bart(ek) - Diabel
PP3088 - Wrocil do bycia tym kim byl dawniej (dlugo to nie trwalo)
Razz - (No Comment)

Ayla Mioduńska 2003-2019
Astarot
SSJ 5

Post autor: Astarot »

+ Dragon Fist co prawda tylko raz z nim rozmawialem, ale jak dlugo xD
+ Mr. Atom za dobre rady ;P
+ Barni za to ze jest fajnym kumplem, mozna z nim o wszystkim pogadac
+ Sinju tez spoko kumpel i za fajne gify xD
+ AdeQ lubie z nim gadac szczegolnie o BF (BiteFight)

- Rocky za klutnie, do ktorej kiedys tam doszlo xD
Obrazek
ODPOWIEDZ