1.jego ssj2
2.po prostu go lubie
Moderatorzy: Bobercik, Moderatorzy
Ale nie wygral z Super C17 w anime! (tak to jest jak pod koniec DBZ staje sie kujonem i przerywa treningi)Maciek pisze:Gohan wygrywa i tyle
Nie , zle , to Pan Akira zrobil z niego ciote , nie rozumiem czemu o tym ciagle zapomniacie a jestescie takimi fanami DBZMaciek pisze:No i trudno....ale i tak go lubię....
<DB GT wogóle nie zaliczam do serii, gdzie oceniam postacie....Pan Akira z Gohana zrobił dobrego wojownika, a te "małpy" wszystko popsuły - przepraszam za wyrażenie, ale lubie te słowo..>
1.Nie wiedziual ze Baby jest w kosmosie i planuje opanowac Ziemie , kiedy Baby Goten przybyl , Gohan wrocilDidix pisze:No....ale jakoś Pan Akira zwrócił uwagę na to, że Gohan, gdy był potrzebny, to zawsze służył pomocą...gdy panował pokój, zamartwiał się nauką <tak jak pod koniec DBZ>, a w DB GT co by się nie działo, to Gohanek musiał się uczyć...
No....to kończymy, bo to bez sensuBH Daimaouji pisze:1.Nie wiedziual ze Baby jest w kosmosie i planuje opanowac Ziemie , kiedy Baby Goten przybyl , Gohan wrocilDidix pisze:No....ale jakoś Pan Akira zwrócił uwagę na to, że Gohan, gdy był potrzebny, to zawsze służył pomocą...gdy panował pokój, zamartwiał się nauką <tak jak pod koniec DBZ>, a w DB GT co by się nie działo, to Gohanek musiał się uczyć...
2.Gohan nie byl za silny by ropzwac sie z wrogami DBGT wiec jakby co oddawalswoja moc , choc ta powinien walczyc , ale ja tym sie nie przejmuje
OK gdyz lepiej skonczyc ten turniej i dac 2 edycjeDidix pisze:No....to kończymy, bo to bez sensuBH Daimaouji pisze:1.Nie wiedziual ze Baby jest w kosmosie i planuje opanowac Ziemie , kiedy Baby Goten przybyl , Gohan wrocilDidix pisze:No....ale jakoś Pan Akira zwrócił uwagę na to, że Gohan, gdy był potrzebny, to zawsze służył pomocą...gdy panował pokój, zamartwiał się nauką <tak jak pod koniec DBZ>, a w DB GT co by się nie działo, to Gohanek musiał się uczyć...
2.Gohan nie byl za silny by ropzwac sie z wrogami DBGT wiec jakby co oddawalswoja moc , choc ta powinien walczyc , ale ja tym sie nie przejmuje
I z czego sie cieszysz? Teraz niestety MOZE wygrac ten kujonDragon Fist pisze:Nie na długooddaję mój głos na Gohana!