Turniej Dragon Balla
Moderatorzy: Bobercik, Moderatorzy
Oki, panie Kris róbta grafike i dawać nową walke(ta prośba do pana Dae'go)
Oczywiście ja głosuję na mojego wspaniałego, genialnego, przystojnego Super 17.
Dobra, ankieta zrobiona, teraz jeszcze grafa i będzie ok. Ja oczywiście głosuje na SC17, to nie tylko kwestia siły, ale także go lubie, a Bido to taka cienka postać... - Dae
Oczywiście ja głosuję na mojego wspaniałego, genialnego, przystojnego Super 17.
Dobra, ankieta zrobiona, teraz jeszcze grafa i będzie ok. Ja oczywiście głosuje na SC17, to nie tylko kwestia siły, ale także go lubie, a Bido to taka cienka postać... - Dae
Ostatnio zmieniony wt sie 08, 2006 12:24 pm przez Bobercik, łącznie zmieniany 1 raz.

oki mój głos idzie na super 17
btw.
Trwa zażarta walka miedzy Pogoń Szczecin a KKS Lech poznań , jak narazie lech prowadzi 4 : 3 lecz Szczecin sie nie poddaje i ciagle atakuje na bramke Kotorowskiego , który wpuścił 3 bramki , lecz i tak znakomicie broni więc kto wygra ten mecz ( oczywiscie chodzi o walke moją z Ravem)
btw.
Trwa zażarta walka miedzy Pogoń Szczecin a KKS Lech poznań , jak narazie lech prowadzi 4 : 3 lecz Szczecin sie nie poddaje i ciagle atakuje na bramke Kotorowskiego , który wpuścił 3 bramki , lecz i tak znakomicie broni więc kto wygra ten mecz ( oczywiscie chodzi o walke moją z Ravem)

1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.Co?! Ta prostytutka 18 wygrala?! NIE!!!
2.Ja glosuje na Bido bo:
-Nie ma go w zadnej grze jeszcze
-Lubie obydwu ale i tak Bido to biedak z glosami
-Ma wasy i to sluga Bojacka
2.Ja glosuje na Bido bo:
-Nie ma go w zadnej grze jeszcze
-Lubie obydwu ale i tak Bido to biedak z glosami
-Ma wasy i to sluga Bojacka
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Ja glosuje na Vegete powod prosty:
Kakarotto to scierwo , i Vegeta zawsze bedzie numerem 1 dla mnie bo go bardzo lubie
Kakarotto to scierwo , i Vegeta zawsze bedzie numerem 1 dla mnie bo go bardzo lubie
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
2.Ta dobil tych co nie dobil ten glupek Kakarotto , masz racjeBeniu pisze:2.Napewno mądrzejszy od Goku
3.ma fajniejszą żone
3.A skad ten pomysl , ze Bulma i Vegeta wzieli slub? Dla mnie to Tronk (100% u Tronka , Tronk sam to ujal) i Bra to nieslubne dzieci ich , ponadto Vegeta jest zbyt dumny zeby zenic sie z "ziemniaczka" jak to mowila taka dziewczyna na stronie o Vegecie
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Dragon Ball GT nie tworzyl pan Akira , wiec to sie ignoruje , ale ta , skoro przyszlosc i terazniejszosc DB to dwa rozne czasy , najprawdopobniej (Ale nie napewno) terazniejszy Vegeta ozenil sie z nia 
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019