Ulubieni wojownicy z forum SSJ POWER

Wszystkie sprawy, które dotyczą tego forum.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kris
Avanger

Post autor: Kris »

PP3088 - Czlowiek o dosc wygórowanej osobowosci, zawsze sklonny do udzielenia rady, i do ciekawych pogawedek. Zazwyczaj temat rozmowy jest dość, jakby to ująć, zabawny, aczkolwiek można z nim porozmawiać normalnie, tuż to zależy ode mnie ^_^. Zawsze imponujące posty, składnia zdań, oraz wierzenie w słuszność sprawy. Powrót Pepeszka (w kinach od) 3088 r XD.

Dae - Tak, temu człowiekowi zawdzięczam wielę, nazwisko, kropki (.... ;p), oraz postanowienie, że wezmę się za swoją pisownię, rezultatów jeszcze nie widać, ale miejmy nadzieję że do konca tego stulecią ukaże sie rezultat. Miejmy nadzieję, że wkrótcę znów ujżymy tego człowieka.

Sinju - Znam go jakieś 3 miesiące, ale jednak to wystarczyło, żeby choć w części go poznać i polubić. Również potrafi zaimponować inteligencją w postach jak i w rozmowach, chodź ten gringo zawsze umie mnie zszokować.

Bobercik - laalalal xD

Drake - Zamieniłem z nim kilka zdań, ale można poznać, że jest interesującym człowiekiem.

Pitti - Pan Bierka, dzwoniąc dzisiaj do mnie, przywitał się w nie jasny sposób "iks de". Ciekawe nieprawdaż?

Krova - Lubi chodzić przez koleje i sprawdzac czy tory są na miejscu. A ponad to kompan od ponad roku.

Acer - Smacznego. Teraz przy każdym posiłku możesz wejść w ten temat ^^

Arti - My new guru, lubi robić ciekawe akcje, jarają go ludzie skaczycy z okna ;p

Rav - Książę Kopytko i jego pies ulepiony z plasteliny.

Wego - bziiiiidal

DF - my kox bro

Wolak -wypijmy jeszcze raz !!!!!!!!! | Nie ma to jak pijanym spiewać o 3 w nocy yeee xD

Barnaba - Ojć zapomnialem umieścić, piwko dla ciebie
Obrazek

Obrazek
1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
Awatar użytkownika
Pitti
SSJ 5

Post autor: Pitti »

Nie rozumiem rożnicy pomiedzy tym tematem a tematem 3 edycja, no ale dobra..

Bartek (BH)-dzieki za telefon, fajny gostek. Jest fajny, polubiłem go bardziej po rozmowie przez telefon. "Pitti to ty!!??" "Tak to ja!!" "Pitti to ty?!?!" . Jednak rozmowa przez telefon to co innego niż tak na forum czy gg.

Beniu-nigdy nie zapomne tego damskiego.. ekhm... meskiego glosu przez telefon XD

Gracjan (Drake)-fajna siostra no dobra Ty też jesteś fajny . Lubie Gracka bo jest fany! (specjalnie tak napisane żeby nie było ;p)

Krova-muuuuuu no bo tego ee, nie wiem?? a moze dlatego ze mialem zaszczyt nie
zostac zwyzywanym przez niego mimo kilku(?) rozmów

Acer-wydaje się być mądry , szkoda, że tak mało gadaliśmy

Piotrek (PP)-moj mistrz od php ;p no dobra html! xD. pomagal mi a poza tym to (niestety kiedys) ciekawe rozmowy na gadu. Dlaczego znow nie gadamy tak jak kiedys? . A mnie nie lubisz?? ;d

Adeq-fajny kumpel

Arti-ty żydzie! na pal z nim! powywieszac takich jak on. Poza tym to zawsze fajnie sie z nim poklocic i poprowadzil ciekawa sesje ;p

Astarot-za dawne rozmowy. Nigdy mnie nie wyzwal, fanie sie z nim gadalo. Szkoda ze teraz zadko widuje go na gadu

Robert (Bobert)-zadzwonił do mnie ;p. Fajne rozmowy przez fona i gadu

Ciastek (Dyak)-mhm no coz chcial ze mna grac w fife, ale cos nie wyszlo. Rozmawailem z nim troche i nigdy mnie nie obrazal. Wydaje sie byc ciekawa osoba.

Dae-zawsze chetny do pomocy, rozmowy na poziomie. No i pisze wy***isty fanfik

Filo1-dobre teledyski i rozmowy na poziomie

Kayl-stary znajomy

Kris-kropka kropka kropka duzeiksorazduzede ostatnio jakos mniej gadamy, ale i tak Cie lubie

Rafał(Rav)- eee nie wiem? xD. Lubie go? xD

Sinju-nasza rozmowa roxuje XD. Gdybys Sinju wiedzial kto to slyszal co mowiles...

Jak o kimś zapomniałem to przepraszam :cool:
Obrazek

I'll become The King of Pirates!
Bliz
SSJ 5

Post autor: Bliz »

Kris - gadamy ze sobom :D i wogole jest kool
Rav - znam go od hoho i jeszcze troche:D
Arti - troche krocej niz Rava :P
DF - fajnie mozna z nim inteligentnie porozmawiac (przyda mi sie przed matura:D)
Sinju - gralismy kiedys w rose i wogole:D
PP - kiedys byly niezle akcje z nim na BH :D wogole inteligentny i powazny kolo ;>
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

1.Robert (Bobercik) > - Robert wciaz jest na 1 miejscu , niedawno nawet rozmawialem z nim przez telefon
2.Maciek (Macix) ^ - Nie ludzki charakter i nienawi(e)sc do Kakarotta , coz moge powiedziec wiecej? Ponadto wrocil i rozmawiamy przez PW
3.Piotrek (Pitti) ^ - Lubi Chomiki i jest fajny , ponadto jego rozmowa przez GG z jednym n00bem byla smieszna , ponadto rozmawialismy ze soba przez PW , ponadto charakter podobny do Macka
4.Piotrek (Dae) / - Piotrka nie ma wiec czekam jak wroci
5.Piotrek/Jacek (Thales) / - Przemiana z Kakarotta na Thalesa (doslownie) fajny kolega o fajnym charakterze
6.Kamil (AnimKing) / - Nie lubi Kakarotta i jest tez fanem Tronka z przyszlosci (jak i Bardocka) , ponadto mlodszy brat Broli'ego w swiecie DB
7.Maciek (Didix) / - Byly kiedys z nim niezle akcje na Ziomstera
8.Robert (Vegetto/Wego) > - Stary dobry kolega Robert , choc zmienil sie od wtedy jak go pamietalem
9.Tomek (Dragon Fist) > - A jednak o mnie nie zapomnial! Napisal PW , wiec Tomek wraca na liste , ponadto kiedys byly niezle akcje z nim na Ziomstera :roll:
10.Adrian > - Fajny kolega , teraz czekam jak wroci
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Barni
SSJ 5

Post autor: Barni »

Acer-> Lol noob xD Jedna z dwóch osób stąd, z którą z którą gadam kilka razy dziennie xd
Drake-> Druga taka osoba ^^ Gracuś jest wporzo, bo można się pośmiać zarówno z nim jak i z niego XD (nie bierz sobie tego do serca, czasem palniesz głupotę XD)
PP-> TYLKO NIE BABECZKI!
Obrazek

.
Acer
SSJ 5

Post autor: Acer »

Barni - taki fryc, koczkodan, mały śmierdzący, brzydki, ale lubię go :>

Bobert (wybacz żem zapomniał) - mój ziomal jakby nie patrzył. Fryc!

Drake - spoko koleś, można pogadać o wszystkim :>

Kris - mój największy ziomal na forum. Nic dodać nic ująć frycu.

Pepson (pp3088 :p) - mądrala o słowictwie Słownika języka polskiego. Nie lubi jak się go nazywa Pipkiem, w odwecie na ten akt wandalizmu z mojej strony wyzywa mnie od Diplodoków za czym też nie przepadam. Ziomal mój :*

Trey - fryc myśli o sobie niewiadomo co. Lubimy się nawzajem wkurzać, choć czasami go nie kminię :p (akcja z kataną, czaisz? xD)

Moje ziomale xD
Ostatnio zmieniony ndz paź 07, 2007 7:02 pm przez Acer, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja (1-09-2008 12:44)
kolumb wszedł na twoją starą i myślał że to ameryka
Pepek (1-09-2008 12:46)
A po Twojej doszedl do Indii i Antarktydy
Awatar użytkownika
pp3088
SSJ 5

Post autor: pp3088 »

Acer pisze:Barni - taki fryc, koczkodan, mały śmierdzący, brzydki, ale lubię go :>
Swój do swego lgnie.
Acer pisze:Ziomal mój :*
To po prostu chamstwo. Musze spamować by odpowiedzieć, ale dla Acerka niewarto :*

Ulubieni: wszyscy z podpisu, [to miejsce nie czeka na Ciebie].
Ostatnio zmieniony pn lis 10, 2008 1:16 pm przez pp3088, łącznie zmieniany 1 raz.
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*

Kocham Cię Patrycjo :*
Awatar użytkownika
Kris
Avanger

Post autor: Kris »

Bliz Za swoje Ao, że dobrze mi się z nim gada i jest ciekawym człowiekiem
PP Pepek ma plusy i minusy, które sie na siebie nakładają, można z nim normalnie porozmawiać, ale.. czasem n/c
DF Człowiek z którym troszkę przeżyłem, znam go długo, po za tym.. Bro !
Sinju Zacytuje kogoś : "...Bo Sinju jest bardzo podobny do Ciebie xP"
Acer Frycek miejący nadmiar inteligencji, której nie wykorzystuje..na dodatek mało skromny, nie lubi jak sie z niego robi alfonsa, jednak jest cool
Dae Za żadko z nim gadam.. jednak zawsze podobają mi się rozmowy ;p
Barni Bo z niego jest Barbi
Pitti Dziecko ^^
Bobert A mój "chłopiec" w koszo-noge gra ..
Wolak Troche wody i wytrzeźwieje ;p
Krova Krova, Mućka jedna rodzina, zawsze lubiana przez grono kiri lubów ^^ Lubi Koleje oraz grzyby, ciekawa osoba, czasem można fajnie pogadać o ile ... nie gadal z nikim innym (jk) ^^

Reszta... no cóż też fajna ;p
Obrazek

Obrazek
1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
Bliz
SSJ 5

Post autor: Bliz »

Kris- mozna z znim porozmawiac na poziomie lub tez nie :D, stal sie AO, gramy razem :D, i jest brech no nie krejzole :D
PP- warty uwagi czlowiek :P podnosi poziom forum :D powinien sie nazywac PPAO :P
ACER - niezly A-Bag z niego :P ( nie mylic z Air-Bagiem) :P
DF- jest spoko-loko :P
Awatar użytkownika
pp3088
SSJ 5

Post autor: pp3088 »

Bliz pisze:PP- warty uwagi czlowiek podnosi poziom forum powinien sie nazywac PPAO
PEPAO, szanuj swoich użytkowników !
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*

Kocham Cię Patrycjo :*
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

1.Robert (Bobercik) > - Robert wciaz jest na 1 miejscu , ale czy zatrzyma to miejsce skoro Maciek wrocil?
2.Maciek (Macix) > - Narescie wrocil , fajnie
3.Piotrek (Pitti) > - Lubi Chomiki i jest fajny , ponadto jego rozmowa przez GG z jednym n00bem byla smieszna , ponadto rozmawialismy ze soba przez PW , ponadto charakter podobny do Macka
4.Piotrek (Dae) > - Na razie z Piotrkiem nie mam kontaktow ale i tak go lubie
5.Piotrek/Jacek (Thales) > - Przemiana z Kakarotta na Thalesa (doslownie) fajny kolega o fajnym charakterze
6.Kamil (AnimKing) > - Nie lubi Kakarotta i jest tez fanem Tronka z przyszlosci (jak i Bardocka) , ponadto mlodszy brat Broli'ego w swiecie DB
7.Maciek (Didix) > - Byly kiedys z nim niezle akcje na Ziomstera
8.Robert (Vegetto/Wego) > - Stary dobry kolega Robert , choc zmienil sie od wtedy jak go pamietalem
9.Tomek (Dragon Fist) > - A jednak o mnie nie zapomnial! Napisal PW , wiec Tomek wraca na liste , ponadto kiedys byly niezle akcje z nim na Ziomstera :roll:
10.Adrian > - Fajny kolega , teraz czekam jak wroci
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

Nie chcę mi się pisać, aczkolwiek Acer zażyczył sobie ładnego posta, a więc piszę.

• Didix - ziom, z którym jednak mam mały kontakt.
• Skibix - nie znam go zbytnio, ale wydaję się być fajnym gościem
• Dyakou - nie będę pisał o tym człeku xD
• Drake - nie znam go tak dobrze, ale lekko pogadaliśmy dzięki Lidze ;]
• Bart - kontakt nam troszkę zanikł, ale Bart to i tak fryc
• Dae - nie ma czasu na porządną rozmowę w dawnym stylu ;]
• BH Daimaouji (Bartuś) - wrócił po przerwie, musimy więcej gadać
• Trey - śmierdziel, ale jednak mistrz. Czekam na przyjazd bracie!
• Krova - mistrz, człowiek góra xD uwielbiam go, jednak cholerny brak czasu (nie wiem którego z nas) i nie mogę z Krovensem dłużej pogadać.
• Barni - była taka gra "Adaś i pirat...". Barni jest spoko xD
• PP3088 - nie ma coś z Pepsonem rozmów ostatnio ;( ale i tak to mój skarb ;*

A teraz elita, czyli najbliższe mi osoby:

• Pitti - spotkanie na realu to jest to coś. Czekam na następne Pitti.
• Wolak - zupełny brak kontaktu, ale i tak Wolak to człowiek którego szanuję jak nikogo innego. Krzysiu mimo problemów potrafi iść przez świat z uśmiechem i dlatego jest wielki.
• Kris - wielki kumpel. Próbował mi pomóc, gdy ogromnie cierpiałem i za to mu dziękuję. Jednak już nie ma po co Kris...niestety...ale i tak Kris jest wielki i jest pierwszą osobą na tym forum, którą mogę nazwać przyjacielem. Dzięki Kris.
• Dragon Fist - w radości w cierpieniu - zawsze razem. Wspaniały człowiek, który często mi pomagał, a ja zawsze mu się odwdzięczałem. Mieliśmy poważny konflikt, ale teraz jest dobrze. Druga osoba, którą mogę nazwać przyjacielem. Dzięki DF.
• Acer - trzecia taka osoba. Frycek, który mimo ogromnego poczucia humoru umie podejść do niektórych spraw z niezwykłą powagą. Dzięki Acer.

Mam nadzieję że żaden juni...użytkownik nie będzie się czepiał mojej wypowiedzi. Nie wierzycie w przyjaźń przez neta? Wasz problem. Też nie wierzyłem, a przekonałem się że to właśnie takie osoby jak Acer, Kris i DF chciały mi pomóc gdy miałem problem, a niby przyjaciele z reala - mieli w dupie. Dziękuję. Dodam "xD" żeby zbyt poważnie to nie wyglądało xD.
Obrazek
Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

Post autor: Dae »

Kocham was wszystkich. Jesteście ekstra, wszyscy razem i każdy z osobna. Każdy z was prezentuje inny poziom, jednocześnie tworząc wspaniałą jedność. Wszyscy są u mnie na plus, mógłbym typować tych, których wynoszę nieco wyżej, ale po co? I love you all...
Obrazek

Obrazek
Dołącz do gry! Naruto-Arena.com

Obrazek

http://www.daegurth.blog.onet.pl

Słowo "siła" ma wiele znaczeń.
Awatar użytkownika
Rav
;)
Kontakt:

Post autor: Rav »

Kolejność losowa:

- Arti
- Dragon Fist
- Bliz
- Pitti - od dzisiaj :P
- pp3088

Pozostali tez są ok (np. [you] - dobra, użyłem opcji "you" :D), ale albo mało z nimi rozmawiam, albo w tej chwili mi wylecieli z głowy :P
...::: Keep Calm & Follow your Joy :::...
Acer
SSJ 5

Post autor: Acer »

Barney - koczek.

Bobsztejn (Bobert) - ziom.

Dae - kox.

Drejk - fryc.

Krys - kozak.

Pepson - jednojajowy szeryf.

Trey - czesio.
Ja (1-09-2008 12:44)
kolumb wszedł na twoją starą i myślał że to ameryka