Ulubieni wojownicy z forum SSJ POWER

Wszystkie sprawy, które dotyczą tego forum.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Pitti
SSJ 5

Post autor: Pitti »

...:::LISTA PITTIEGO!:::...

Kris- po prostu XD. Moj najlepszy kumpel ^^. Mozna z nim pogadac o wszystkim. Pomocny i nie tak leniwy jak Barni. Czesty polew na gg xD.

Astarot-lubie go czasem pojechac w jakas gre onlina :P

Bobercik-Bobert Kubica! xD. Fajnie sie z nim gada

BH-wporzo gosc

Hellion-poza tym ze byl moim guru to moglem z nim pogadac o wszystkim, nie ignorowal mnie, konwersacje na poziomie, potrafi pomoc, rozbawic itp. Taka dobra dusza.

Kayl-fajny kolega, bardzo pomocny :D

Krova-fajny pokoj oraz ciekawa osoba :D

Rav-no nie wiem nie wiem. Po tym jak mnie zabil? A jednak... byl dla mnie dosc mily XDDD

Sinju-moj czarny aligator msciciel. wysylam go na lowy jak np. odgyzenie nogi Adeq. Jego pytania sa ciekawe np. czy zjadlbym kota xDDD czasem mu cos odjebie ale lachowy gostek xD

Lista alfabetycznie oprocz Krisa, czuj sie wyjatkowy ty ty ty ty MODZIE!! XD
Ostatnio zmieniony śr sie 08, 2007 9:53 pm przez Pitti, łącznie zmieniany 3 razy.
Obrazek

I'll become The King of Pirates!
Awatar użytkownika
Barni
SSJ 5

Post autor: Barni »

Dobra motherfuckery xD Moja kolei.

1. Kris aka Krystian aka Inwalida bez ręki-> Bezkonkurencyjnie pierwsze miejsce. XD XD XD, a na dodatek XD i do tego jeszcze XD. No, a poza tym - prawie codziennie z nim gadam (nie Arti, nie tylko z nim, na dwór też wychodzę z kolegami się spotkać;P), prawie codziennie się z nim śmieję, prawie codziennie użala się, że nie może zrobić AMV, bo coś spieprzył xD Kris is The best bez dwóch zdań. No.. i robi fajne sygny/avki xD Z AMV jest gorzej, ale kit z tym. Aaa... i chyba tylko on potrafi nauczyć się hiszpańskiego słuchając piosenek Iglesiasa.

2. Acer-> Żarłok jakich mało (zaraz mi się oberwie. AŁA nie pogłowie!), ale poza tym ciekawy człek ; ). Jak walnie jakiś tekst, to żeby się pozbierać potrzeba trochę czasu. A jak zacznie gadać z Krisem, to już w ogóle zwała ^^ O Acerze można by pisać długo. Np. zdziwiłem się, jak z nim pierwszy raz gadałem na gg, bo na forum to zupełnie kto inny. Już pisałem kiedyś tam, że na forum jest ułożony, pisze dłuuugie mąąądre posty. Eh... zupełne przeciwieństwo. Człowiek o dwóch twarzach xD

3. Astarot-> Kastrator był kiedyś na pewno moim najfajniejszym kumplem tutaj. Ale co się stało?! xD I don't know. Trzeba go zapytać ;)

4. Boberto ! Jeaaa xD Tutaj nie potrzeba tłumaczenia. Po prostu " Miś patrzy w lustro i widzi bułkę " XDDDDDDDDDDDDDD

Reszty opisywać mi się nie chce, ale mogę wymienić po nickach xD

Sinju, Krova, PP. Kunieć listy.
Chociaż... <myśli> takkk.. AdeQ też jest jednym z moich ulubionych ludzi tutaj. Nikt nie umie tak wyzywać jak on! I nikt nie ma tak poprzestawiane w głowie jak on.

Kooonieeecc xD
Ostatnio zmieniony sob sie 04, 2007 9:19 pm przez Barni, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

.
Awatar użytkownika
krova
SSJ 5

Post autor: krova »

Barni pisze:AdeQ też jest jednym z moich ulubionych ludzi tutaj. Nikt nie umie tak wyzywać jak on!
TWOJA STARA! :P

A moja lista...?

Arti, Dae, Dragon Fist, Kris, AdeQ, Barni, Bart, Beniu, Bobercik, Didix, Kayl, Pitti, pp3088, razz, Sinju, Wego - to ci ktorzy jako tako mi sie kojarza (wziete z wizyt podczas ostatnich 24h)
Obrazek

-Jest jakaś miara szczęścia?
-Tak, promile.

Obrazek
Acer
SSJ 5

Post autor: Acer »

Barni - chłopak jak na swój młody wiek zadziwia mnie inteligencją. Potrafi sensownie się wypowiedzieć na dany temat i odpowiedzieć zachowując swój poziom. Miły, sympatyczny z poczuciem humoru. Lubię z nim gadać, po prostu swój człowiek :>

Bobert - ostatnio gadamy całkiem sporo. Polewka nie raz jest ostra, z nim także lubię gadać w wolnej chwili. O czym? O wszystkim, byleby dało się pośmiać. Bo powaga nam nie służy.

Dae - no cóż, czekam na jego powrót.

Kris - co ja mogę powiedzieć? Kiedy tylko jest możliwość rozmowy gadamy ile się da. Z nikim nie mam takiego kontaktu jak z nim (oczywiście chodzi mi o te forum, bo znowu pójdą pogłoski, że tutejsi userzy nie widzą świata poza netem). Kris to typ upierdliwy, złośliwy i wybuchowy. Ale mi to nie przeszkadza, naprawdę dobry kumpel.

Pepek - osoba o wyjątkowo bogatym słownictwie. To rzuca się w oczy na samym początku znajomości. Ma zdanie na każdy temat, lekkie skłonności filozoficzne oraz wyjątkowe poczucie humoru. Rozmowy z nim mają często drugie dno. Spoko ziomek, z luzackim stylem (rozkminiasz PP ocebe, nie? :>).

Te pięć osób najbardziej utkiwło mi w pamięci. Są jeszcze inni tacy jak: BH, Krova, DF, Treyu ale nie wyróżniają się aż tak. Wyłamało się trochę osób z listy.
Ja (1-09-2008 12:44)
kolumb wszedł na twoją starą i myślał że to ameryka
Pepek (1-09-2008 12:46)
A po Twojej doszedl do Indii i Antarktydy
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

1.Robert (Bobercik) > - Robert wciaz jest na 1 miejscu , ostatnio nawet rozmawialem z nim na PW
2.Piotrek (Dae) > - Piotrek nadal jest na 2 miejscu
3.Maciek (Macix) > - Nie ludzki charakter i nienawi(e)sc do Kakarotta , coz moge powiedziec wiecej?
4.Piotrek/Jacek (Thales) > - Przemiana z Kakarotta na Thalesa (doslownie) fajny kolega o fajnym charakterze
5.Kamil (AnimKing) > - Nie lubi Kakarotta i jest tez fanem Tronka z przyszlosci (jak i Bardocka) , ponadto mlodszy brat Broli'ego w swiecie DB
6.Maciek (Didix) > - Maciek kun wrocil! Fajnie
7.Robert (Vegetto/Wego) > - Stary dobry kolega Robert , choc zmienil sie od wtedy jak go pamietalem
8.Pitti $ - Lubi Chomiki i jest fajny , ponadto jego rozmowa przez GG z jednym n00bem byla smieszna
9.Tomek (Dragon Fist) > - A jednak o mnie nie zapomnial! Napisal PW , wiec Tomek wraca na liste
10.Adrian > - Fajny kolega choc nie az tak
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
pp3088
SSJ 5

Post autor: pp3088 »

:arrow: Acer - Ciekawy użytkownik, z oryginalnym stylem pisma i pomysłami. Rozmowa z nim to czysta przyjemność. Zna się na grach i muzyce, piszę bardzo fajne teksty. Jest trochę enigmatyczny, aczkolwiek da się z nim porozmawiąć o sprawach bardziej osobistych. Mało skromny i nieprzejednany w swych decyzjach. Bezpardonowo traktuję każdy przejaw głupoty. Z początku wydawał mi się chłodny i obojętny, jednakże teraz zauważyłem, że coraz chętniej przedstawia swe emocje, zarówno te dobre jak i nie :P
:arrow: Barni - No cóż, niby pisze mądrze i ciekawie, ale nie wyborażam sobie z nim takiej rozmowy jak z Acerem czy krovą. Jednakże porozmawiać czasem warto, ot tak dla odprężenia. Jak na 13 lat potrafi napisać porządnego posta, szkoda, że to rzadkość, ale wybredny nie jestem. Jego avek to bziiidal.
:arrow: DF - Od naszego ostatniego sporu mineło wiele czasu. I rad jestem z Tego względu, gdyż DF to naprawdę wartościowa osoba. Jest bardzo impulsywny, przeżywa każde wydarzenie, nie ukrywa emocji. Zna się dobrze na DB i słucha podobnej muzyki co ja. Potrafi prowadzić poważne dysputy, a także radosne gadki. Żartowniś z niego.
:arrow: Bart - typowy luzak, czarny w środku, biały na zewnątrz. Dyskusja z nim to znakomity sposób na rozluźnienie. Wujek Cięta Riposta, uwielbia basza i smieszne rzeczy. Jedzie na dopalaczu, być może to dlatego.
:arrow: Krova - bardzo dziwny( nie dziwaczny) użytkownik. Kiedy ma dobry chumor to często piszę zdawkowo, lakonicznie i byle jak. Natomiast gdy ma doła, pisze bardzo składnie, ciekawie, wręcz aforystycznie. Nie lubi jak się mu wcina w zdanie, maniak w grach komputerowych( damn zawsze wygrywa), lubi dominacje i tą emotkę ._. Uważam go za naprawdę wartościowego usera tak jak i jego posty, które notabene piszę bardzo składnie i ciekawie. Czasem szybko sie irytuje i stosuje zbyt dużą ilość inwektyw.
:arrow: Kris - pan irytator organizator. Razem z Bobertem tworzą pełno gier i zabaw(skąd ja znam tą nazwę -.0) Gadki na niskim poziomie, ale mi to nie przeszkadza. Lubię z nim gadać bo jest zabawny. Maniak xD i straszny zapominalski. Obiecał mi avka. Obiecanki Cacanki <foch>. W dodatku strasznie szybko sie irytuje jak się z niego zażartuje.
:arrow: Dae- niech wraca...

Mniej:
:arrow: Arti - ciekawy, aczkolwiek zdawkowy. Nie daję się narobić na wałki.
:arrow: Bober - byłby wyżej, ale dzisiaj mnie dobił swoimi tekstami. Wiem już, czemu piwa nie należy dawać dzieciom...
:arrow: Pitti - może się rozkręci.
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*

Kocham Cię Patrycjo :*
Awatar użytkownika
krova
SSJ 5

Post autor: krova »

pp3088 pisze:Czasem szybko sie irytuje i stosuje zbyt dużą ilość inwektyw.
Twoja stara gryzie meble! (nie, nie mam dobrego humoru, wystarczy kilka piw w zamian)

Moi ulubieni bez zmian:
Arti, Dae, Dragon Fist, Kris, AdeQ, Barni, Bart, Beniu, Bobercik, Didix, Kayl, Pitti, pp3088, razz, Sinju, Wego
Obrazek

-Jest jakaś miara szczęścia?
-Tak, promile.

Obrazek
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

:arrow: Dyakou - ostatni powalony na forum. Jedyny, który w żadnym stopniu nie zgrywa super poważnego. Dyakou śmierdzi, ale ma fajne opisy na gg.

:arrow: Kris - byłby pierwszy, ale stał się za drętwy. Oczywiście dalej prowadzę z nim luzackie rozmowy, ale to nie to co kiedyś.

:arrow: Dragon Fist - chyba teraz najbliższy kumpel na forum. Łączy nas silna więź (bez skojarzeń). O żadnym userze nie wiem tyle co o Borysie.

:arrow: Acer - aligator

:arrow: Dae - ech, czekam na starego, dobrego Piotrka.

:arrow: Wolak - mentor. Nie ma czasu na forum, cóż to już nie DZIECKO (prawda pp?)

:arrow: Bart & BH - daję ich razem. A niech mają :mrgreen: Barteka to luzak, Bartuś to dragonballowiec. Trzeba coś więcej.

Reszta: Pitti, Barni, Krova, Sinju, Didix, Arti, Rav, Kakarotto, Groku i reszta. No i pp ;*
Obrazek
Awatar użytkownika
Kris
Avanger

Post autor: Kris »

Brak Kolejności ;]

Wolak : Człowiek o naprawde wysokim poziomie inteligencje, aczkolwiek zachowuje przyzwoitość tylko na forum. Wolak jest osobą, którą wysoko cenię i zawsze lubie z nim porozmawiać bez względu na okoliczności bo potrawi on wprawić człowieka w dobry nastrój, więcej o nim dowiedzie się tylko po rozmowie z nim.

Acer : Następna osoba o dużym IQ, lecz pokazuje je tylko na forum, gdyż na gg jest zupełnie inną osobą, bardziej polewkową i taką której trzymają sie głupie pomysły, chociasz można z nim porozmawiać na wiele tematów. Jeden z lepszych kumpli z forum zawsze chętnie z nim rozmawiam.

Sinju : Nasz HomoTubiś, ale i tak go lubie Można powiedzieć że ma Drugie miejsce wraz z Bobercikiem. Powtarzac sie bede jeśli znowu napisze ze ktoś jest inteligentny, dla tego napisze coś co każdy zrozumie : Zagadaj, porozmawiaj, zrozumiesz

Dyaka : Tematy takie, że filozofą sie nie śnią XD

Pitti : Nasz Pan który nie rozumie NFL xP

Bart : Forumowy Paker

PP3088 : Człowiek, którego kiedyś uważałem za wzór, troche sie zmieniło, aczkolwiek ......

Barni : Barnaba szantazuje ludzi na każdym kroku xD

Dae : Ostatnio znowu mam okazje z nim porozmawiać i bardzo mnie to cieszy, chociasz rozmowy są, krótkie to zawsze na samym końcu wysuwa się wniosek, jaki ?

o tym wiem tylko ja ...

Bobercik : Klon, którego zawsze lubie i czesto rozmawiam jednak coś się zmieniło, ktoś jest bardziej drętwy , a może obaj czujemy że druga osoba jest drętwa i nie

wiemy jak gadac?

DF : Bro Bro...Rozmowy z tobą są pasjonujące .............

Krova : Nasz Pan Rozbrykany Rox , no cóż po spotkaniu z PP rozbrykał się chłopak ale i tak jest good

ktoś jeszcze ? może zapomnialem, może nie ;]

A no Tak :

Rav : poznałem jego inną strone XD

Arti : swój chłop xP
Obrazek

Obrazek
1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
Awatar użytkownika
Pitti
SSJ 5

Kris pisze: Nasz Pan który nie rozumie NFL xP
NFL to moze rozumiem :P. Ale gry nie rozumiem XD.
Obrazek

Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Trudno wybrac pierwszą 10, ale wrócę do starych czasów :)

1.Dragon Fist - tak, właśnie tak. Nigdy nie był pierwszy, ba długo nawet nie był w "ulubionych". Ale teraz rozmawia się
z nim jak nigdy. Poważne sprawy i polew aka Aligator.

2.Kris - już nie jest the best. Czemu? Nie ma powodu. Jest wspaniałym przyjacielem, ale z DF'em łączą mnie też poważne
sprawy.

3.BH Daimaouji - znowu piszemy na PW. Jedyna osoba z którą na poważnie dyskutuję o Dragon Ball'u.

4.Acer - aligator

5.Wolak & Dae - tych dwóch userów daję razem, ponieważ obaj są wielcy, ale obu coś nie ma. Czekam na Was panowie!

6.Bart - czarny luzak. Rozmowy z nim zazwyczaj są krótkie, bo nie mogę na niego trafic jak jestem na gg, ale zawszę
ciekawe.

7.PP3088 - ekhm...znamy się???

8.Barni - buc, ale bardzo miły i sympatyczny.

9.Sinju - stary dziad i zbol. Ale równocześnie misia-pysia.

10.Krova & Dyakou & Didix - muszę umieścic całą trójkę. Dyak to przychlast, Krova to master a Didix...to powrót do starych
czasów :)
Obrazek
Awatar użytkownika
pp3088
SSJ 5

:arrow: Acer - Ciekawy użytkownik, z oryginalnym stylem pisma i pomysłami. Rozmowa z nim to czysta przyjemność. Zna się na grach i muzyce, piszę bardzo fajne teksty. Jest trochę enigmatyczny, aczkolwiek da się z nim porozmawiąć o sprawach bardziej osobistych. Mało skromny i nieprzejednany w swych decyzjach. Bezpardonowo traktuję każdy przejaw głupoty. Z początku wydawał mi się chłodny i obojętny, jednakże teraz zauważyłem, że coraz chętniej przedstawia swe emocje, zarówno te dobre jak i nie :P
:arrow: Barni - No cóż, niby pisze mądrze i ciekawie, ale nie wyborażam sobie z nim takiej rozmowy jak z Acerem czy krovą. Jednakże porozmawiać czasem warto, ot tak dla odprężenia. Jak na 13 lat potrafi napisać porządnego posta, szkoda, że to rzadkość, ale wybredny nie jestem. Jego avek to bziiidal.
:arrow: DF - Od naszego ostatniego sporu mineło wiele czasu. I rad jestem z Tego względu, gdyż DF to naprawdę wartościowa osoba. Jest bardzo impulsywny, przeżywa każde wydarzenie, nie ukrywa emocji. Zna się dobrze na DB i słucha podobnej muzyki co ja. Potrafi prowadzić poważne dysputy, a także radosne gadki. Żartowniś z niego.
:arrow: Bart - typowy luzak, czarny w środku, biały na zewnątrz. Dyskusja z nim to znakomity sposób na rozluźnienie. Wujek Cięta Riposta, uwielbia basza i smieszne rzeczy. Jedzie na dopalaczu, być może to dlatego.
:arrow: Krova - bardzo dziwny( nie dziwaczny) użytkownik. Kiedy ma dobry chumor to często piszę zdawkowo, lakonicznie i byle jak. Natomiast gdy ma doła, pisze bardzo składnie, ciekawie, wręcz aforystycznie. Nie lubi jak się mu wcina w zdanie, maniak w grach komputerowych( damn zawsze wygrywa), lubi dominacje i tą emotkę ._. Uważam go za naprawdę wartościowego usera tak jak i jego posty, które notabene piszę bardzo składnie i ciekawie. Czasem szybko sie irytuje i stosuje zbyt dużą ilość inwektyw.
:arrow: Kris - pan irytator organizator. Razem z Bobertem tworzą pełno gier i zabaw(skąd ja znam tą nazwę -.0) Gadki na niskim poziomie, ale mi to nie przeszkadza. Lubię z nim gadać bo jest zabawny. Maniak xD i straszny zapominalski. Obiecał mi avka. Obiecanki Cacanki <foch>. W dodatku strasznie szybko sie irytuje jak się z niego zażartuje.
:arrow: Dae- niech wraca...

Mniej:
:arrow: Arti - ciekawy, aczkolwiek zdawkowy. Nie daję się narobić na wałki.
:arrow: Pitti - może się rozkręci.

Usunięci: Bobercik- za totalny idiotyzm na gg, pedalskie "fff". Debil po prostu, a kiedyś był fajny : (.

Sorry ale jeśli się ktoś upomni to musze przestrzegać regulaminu, po za tym mogłeś dać kropki czy coś.. //Kris
Ostatnio zmieniony wt sie 21, 2007 12:01 pm przez pp3088, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

2. Nie wyzywaj innych - jeśli chcesz kogoś powyzywać, to zrób to przez GG!
A ostrzeżenie o wartości "2" użytkownik dostaje za bluzganie na innych, nawet jeśli zastosowana została cenzura.
Wnoszę o ostrzeżenie wartości 1 lub 2, dla użytkownika "pp3088".

Lista:
1.Dragon Fist - i znowu rozmowa przez telefon była xD
2.Kris - środa ;]
3.BH Daimaouji - rozmowy na PW
4.Acer - aligator
5.Dae i Wolak - nie ma ich :(
6.Bart - czarny :]
7.Barni - kocham go, ponieważ odebrał telefon
8.Sinju - dawno nie gadaliśmy
9.Krova & Dyakou & Didix - muszę umieścic całą trójkę. Dyak to przychlast, Krova to master a Didix...to powrót do starych czasów
10.Rav - xD

Usunięci: "pp3088" - za obrażanie na forum.
Obrazek
Awatar użytkownika
pp3088
SSJ 5

Bobercik: Prawda boli co nie? Jakbyś zachowywał się normalnie, to niebyłoby czegoś takiego. Jesteś kowalem swego losu i ponosisz ciężkie brzemienie swoich decyzji. Szanują twoja wolność, dopóki nie ogranicza mojej. No dobra, nevermind.

Awatar użytkownika
Pitti
SSJ 5

Bobercik pisze:
2. Nie wyzywaj innych - jeśli chcesz kogoś powyzywać, to zrób to przez GG!
A ostrzeżenie o wartości "2" użytkownik dostaje za bluzganie na innych, nawet jeśli zastosowana została cenzura.
Wnoszę o ostrzeżenie wartości 1 lub 2, dla użytkownika "pp3088".

Lista:
1.Dragon Fist - i znowu rozmowa przez telefon była xD
2.Kris - środa ;]
3.BH Daimaouji - rozmowy na PW
4.Acer - aligator
5.Dae i Wolak - nie ma ich :(
6.Bart - czarny :]
7.Barni - kocham go, ponieważ odebrał telefon
8.Sinju - dawno nie gadaliśmy
9.Krova & Dyakou & Didix - muszę umieścic całą trójkę. Dyak to przychlast, Krova to master a Didix...to powrót do starych czasów
10.Rav - xD

Usunięci: "pp3088" - za obrażanie na forum.
A ja za co zostałem usunięty? ;>. A moze zwidy mialem ze tam kiedys bylem..
Obrazek

ODPOWIEDZ