Battle for Freedom(lub Saiyans Rage Approaching) fanfick

Sprawy nie dotyczące strony, ale na temat DB.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Dragon Fist
A True Dragon

Post autor: Dragon Fist »

Odcinek 10

"WHAAAAAAAAAAAH!!!" Dragon Fist rzucił kulę. Nieuchronnie zbliżała się do Barta i Wolaka... Wibracje które emitowała sprawiały, że cała planeta drżała, pobliskie budynki zostały pozbawione szyb, i wylatywały w powietrze. Przerażenie malowało się na twarzach zaatakowanych- nie mieli gdzie uciec. Wielka kula pulsowała coraz głośniej, jej zarys był coraz wyraźniejszy, zaczęła pochłaniać ciała Wolaka i Barta, otarła się o ziemię i wybuchła. Cały pobliski teren był zrujnowany, wszysc Saiyanie, którzy przyglądali się walce, zginęli w płomieniach kuli. Dragon Fist spojrzał na swoje dzieło, zaśmiał się ironicznie i padł bezsilnie na ziemię. Tymczasem zdala od miejsca walki, Kris doprowadził już nieśmiertelnego BH do porządku... Obaj stanęli na nogach i widząć w oddali zrujnowaną część miasta, polecieli, aby zobaczyć co się stało... Kiedy dolecieli na miejsce wielkiego wybuchu i z daleka już ujrzeli, jak CyberWolak i Bart, cali w ranach, stali nad ciałem Dragon Fist'a i raz po raz strzelali w jego plecy Ki Blasty "Brutale!" Wykrzyknął w ich kierunku BH. Kris spojrzał na oblae kriwą ciało Dragon Fist'a i pragnął tylko jednego- zemsty "POŻAŁUJECIE cenzura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"(sorry za brak cenzury, tu trzeba zostawić cały wyraz) BH wściekle patrzy na CyberWolaka, zaczyna z niego parować, nieobliczalna energia wydobywa się z jego ciała "CZAS NA HAMSTERHAMEHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" Kris staje w pozycji bojowej patrząc groźnie na Barta "Całe życie trenowałem tą technikę i POMSZCZĘ NIĄ DRAGON FIST'A!!!!!!!!!!! GALI...(... ciąg dalszy nastąpi..)

Odcinek 11

"...CK GUN!!!" -Dwa potężne pociski wystrzeliły w tym samym czasie, zmiatając w pył wszystko w okolicy, szał wojowników był tak wielki, że podczas wystrzeliwania pocisków emanowali złotą aurą i byli bliscy transformacji- Kris zaczynał osiągać SSJ, a BH transformował się w SBH. Dragon Fist podniósł ostatkiem sił głowę, aby zobaczyć, co dzieje się na polu walki, delikatnie uśmiechnął się kącikami ust, po czym zemdlał, lub umarł z wycieńczenia- tego nie było wiadomo. Potężne fale wywołały drgania odczywalne na całej planecie i kiedy znikły, przez długi czas w powietrzu unosiły się tumany kurzu... Kiedy zasłona kurzu opadła, dało się dojrzeć resztki podzespołów CyberWolaka i umierającego Barta "Wy, wy, ekhu, ekhu, śmioecie!"- BH dobił Barta- ciosem przebił zakrwawiony brzuch... BH i Kris oddychali powoli, bardzo zmęczeni, widać było po nich zadowolenie. Kiedy byli pewni, że niebezpieczeństwo zostało zażegnane, zaczęli szukać nieszczęsnego Dragon Fist'a. Kiedy znaleźli Dragon Fist'a, a raczej jego zmasakrowane ciało, pobledli z przerażenia- leżał blady, z pozostałościami po uśmiechu na wargach. Był martwy... Tym razem nic nie dało się zrobić...W oku Krisa zakręciła się łza... To był koniec naszego bohatera. (ale fanficka jeszcze nie :P)
Ostatnio zmieniony ndz gru 11, 2005 2:03 pm przez Dragon Fist, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Wolak
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Wolak »

Odcinek 10 i 11 ocenie jako jedna całośc bo oddzielnie 11 jest krótka pod kątem akcji i wydarzeń .Odcinek nr 10 ma w sobie swoisty power i czuć moc walki min. w słowie o tym jak kula rozwala wręcz ciała przeciwników.Słowo byli cali w rankach zamiast byli cali w ranach zmniejsza ich obrażenie do raczej zadrapań .Hamstwo i bez honoru strzelanie w plecy świadczy o sku..syńskim postępowaniu ,bardzo ostry odcinek .Emanują z niego uczucia typu gniew ,złość ,nienawiść i bezsilność .Naprawdę chyba lepszy nawet od 9.11 odcinek dopełnia całości akcji i podsumowuje .Śmierć głownego bohatera jest czymś świetnym .te dwa odcinki połąćzone jako 10 otzrymałyby 10-/10 ,mówiłem że ocenie 2 odcinki ,ale jak powiedzmy ,że to jest cały duży 10 i dostaje te 10 - .
Uwertura...

Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Jak to nie? :shock: Zginales 2 razy mozesz jeszcze wrociic do zycia wieeeeeeeele razy!
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Wolak
SSJ 5
Kontakt:

BH nie lamentuj ,gdyby wrócił do życiu to byłoby jak odgrzewany kotlet i bez sensu ,ożywa za każdym razem jak zginie .Śmierć pozwoli mu odpocząć .
Uwertura...

Obrazek
Awatar użytkownika
Dragon Fist
A True Dragon

Post autor: Dragon Fist »

Następny odcinek planuję napisać już niedługo- jego akcja będzie się najprawdopodobniej rozgrywać jakieś 5 lat później, nie widzę sensu w odbiraniu mi honoru poprzez kolejne wskrzeszenie- zginąłem w chwale i tak zostanie...
Awatar użytkownika
Wolak
SSJ 5
Kontakt:

Jak śmiesz robaczku ,napisałem to patrząc jak lamentujesz nad jego śmiercią .ty Big Hamie (lol) .Ja tutaj taki miły a ty zamknij się .
Uwertura...

Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Wolak pisze:Jak śmiesz robaczku ,napisałem to patrząc jak lamentujesz nad jego śmiercią .ty Big Hamie (lol) .Ja tutaj taki miły a ty zamknij się .
Taki mily? TY insekcie po****ny! (Za Big Chama itp.) ZDYCHAJ! :twisted:

A , a moze robak boi sie swojej zalosnej formy w fanfiku co? Mwa ha ha ha

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Maciej
SSJ 5

Post autor: Maciej »

Ludzie luzzzik!A co do fanficku -jest naprawde cool.Troche jest za dużo scenek wziętych z DB ,ale jest niezła MASAKRA !!!!(i dlatego się fajnie czyta).W skali 1-6 daje 5+!Trzymaj tak dalej. (Jakbyś miał jeszcze jakieś miejsce na nowego ,dobrego bohatera ,to ja jestem chętny) .
Dane:
1.170cm.
2.Sayian
3Dość silny ,ale nie najlepszy .
4Nadrabia jednak inteligencją.
Fight.
Awatar użytkownika
Maciej
SSJ 5

Post autor: Maciej »

ZIOMSTER pisze:dawaj kolejny odcinek i nie wklejaj tam tego didxa tylko mnie bo ja wole wystapic
Ależ skromny...a i moje Pseudo to Didix...
Fight.
Awatar użytkownika
Kris
Avanger

Post autor: Kris »

ty Ziomster czy jakoś tam taki słabiutki poziom ledwo zaczełeś i już się wymądzrasz miejsc jest kilka i nie podskakuj komuś na wyższym poziomie
Awatar użytkownika
Wolak
SSJ 5
Kontakt:

ZIOMSTER napewno ma niezły charakter ,a jego nick kojaży mi się z Hamsterem (ZIOMSTEREM).
PS.Żeby nie było niedomówień BH .Hamster został użyty dla porównania .
Uwertura...

Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Wolak pisze:PS.Żeby nie było niedomówień BH .Hamster został użyty dla porównania .
:evil: Zlamales 1 regulamin mojego opisu....przygotuj sie aby zostac usmarzonym!

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Kris
Avanger

Post autor: Kris »

kłucić się narazie nietrzeba ale jak ktoś znowu z czymś gupim wyjedzie to się jadka może zacząć :twisted:
Awatar użytkownika
Wolak
SSJ 5
Kontakt:

No nie wiem również jakiego opisu ,ale zaznaczyłem że użyłem tylko dla porównania .Zresztą Hamster to chomik więc nie ma sprawy .Jeśli cię uraziłem to sorry .
Uwertura...

Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Didix pisze:Jakiego opisu BH???Chętnie go zobacze...
OK prosze
Pseudonim:Big Hamster (to imię!) skróty to BH i Książe BH (i do waszej ku**a infomacji nie nazywajcie mnie Hamster! Bo was pozabijam i wypruje wam flaki! nie jestem takim tam chomikiem! KPW?!)
No!!!! I dzieki Krzysiek za przeprosiny :)

Ayla Mioduńska 2003-2019
ODPOWIEDZ