Evil Kakarotto

Sprawy nie dotyczące strony, ale na temat DB.

Moderator: Moderatorzy

Co sadzisz o Kakarottcie? (przeczytaj uwaznie post!)

Najlepszy zabojca w histori! Mwa ha ha ha ha
7
26%
Tak, jest świetny!
5
19%
Fajny ale Ksiaze Vegeta jest lepszy
9
33%
To zwykly nisko poziomowy wojownik , po co ktos ma go lubic?!
4
15%
Aaaaaaaaaaaaaa Sajan , boje sie :(
2
7%

Liczba głosów: 27

Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Kakarotto pisze:btw. rpg maker - może zamieściłbyś swoją grę na jakimś megaupload czy gdzieś? pograłbym sobie :D
Powiem to znowu , gry robie dla siebie i daje je tylko kolega , wiec szanse ze ci dam wynosza.......5% BTW w dziale RPG Maker dalem jedna gre ale zapewne link do niej , juz sie skonczyl :|

2.Radim nie jest glupi , no moze i JEST glupi , ale napewno nie jest glupszy od Nappy (Nappa wyglada fajnie , ale szkoda ze tego nie mozna powiedziec o jego IQ) BTW od kiedy moc 1200 i 4000-8000 to slaba moc? Porownuajc moc Homo sapiens , ich moc (Sajanow) mozna porownac do Dinozarow a moc ludzi do...ludzi (zreszta i tak Freeza ujal w BT1 , ze jego moc porownujac moc Sajanow to jak walczenie mrowek z Dinozaurem , zgadzam sie z nim , gdyz jego moc jest ogromna , gdyby czlowiek go wyzwal pewnie by ujal ze to walka Dinozaura z Bakteria)
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Roksia10
Wojownik z Kaioukenem

Post autor: Roksia10 »

Głupi temat. Gdyby Goku nie walnął się w głowę to Ziemianie zmienili by jego charakter ^^ Jak taki mały chłopiec mógłby pamiętac o tym że ma zniszczyc Ziemię ^^
Roksia
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

1.Ziemianie by nie mieli co mu zrobic , wybil by ich wszystkich :twisted:
2.Nie wiem , nie znam na 100% sajanow , ale u nich to chyba mozliwe

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Gogeta
Wojownik z Kaioukenem

Post autor: Gogeta »

Moim zdaniem ; Tak, jest świetny :)
DRAGON BALL POZOSTANIE ZAWSZE W NAS!!

Obrazek
VARS

Post autor: VARS »

Nie oddam głosu, bo uważam ze temat jest bez sensu...Film o Turlesie był zrobiony po to, by pokazać nam jaki byłby Kakarotto gdyby nie uderzył się w głowe... Powinienes załozyc osobny temat o Turlesie...Takze o złym Kakarotto sie nie wypowiadam, bo jak ktoś oglądał DBZ Movie 03 to juz wszystko wie .
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

VARS pisze:Nie oddam głosu, bo uważam ze temat jest bez sensu...Film o Tullece był zrobiony po to, by pokazać nam jaki byłby Kakarotto gdyby nie uderzył się w głowe... Powinienes załozyc osobny temat o Tullece
A po co skoro sam pisesz ze Tullece tylko pokazuje jaki bylby KKRT?

Choc moze kiedys zaloze , wszak go lubie

(Poprawione imie Thalesa)

Ayla Mioduńska 2003-2019
VARS

Jak to dlaczego ?
Zeby porozmiawiac o tej postaci ( zapewne Twojej ulubionej skoro lubisz wymyslonego " Evil Kakarotto " )
Byłbym wdzięczny, gdybys nie zmieniał moich postów...Nazywam Turlesa jak tylko chce, wazne zeby wszyscy wiedzieli o kogo chodzi, i tak jest...
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

VARS pisze:Jak to dlaczego ?
Zeby porozmiawiac o tej postaci ( zapewne Twojej ulubionej skoro lubisz wymyslonego "Evil Kakarotto" )
Byłbym wdzięczny, gdybys nie zmieniał moich postów...Nazywam Turlesa jak tylko chce, wazne zeby wszyscy wiedzieli o kogo chodzi, i tak jest...
1a.To "co by bylo historia" , KKRT moglbyc zly gdyby nie spadl w glowe i tutaj jest o nim mowa
1b.Ulubionej nie , mam 7 ulubionych postac a Thales nie jest jednym z nich
2a.Poprawiam tylko jego imie bo denerwuje mnie jak ludzie pisza "Turles" (Jak i "Picollo" i "Coller") mozesz to ignorowac przeciez
2a.Jak to wszyscy?! Mowisz ze wszyscy BLEDNIE uzywaja imienia Thalesa z wersji angielskiej?! Ale to roumiem , 95% ludzi mysli ze KKRT to prapradziadek Goku jr (A TO NIEPRAWDA))

Ayla Mioduńska 2003-2019
VARS

Jak to TURLES nie jest jednym z nich ? Skoro tak lubisz " Evil Kakarotto " to TURLESA równiez powinienes lubiec, wszak to identyczne osobowosci...
Teraz chwile nie bede odpisywał bo oglądam Dragon Balla w kreskowka.pl
Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

VARS pisze:Jak to TULLECE nie jest jednym z nich ? Skoro tak lubisz Kakarotta to TULLECE'A równiez powinienes lubiec, wszak to identyczne osobowosci...
1.Nie ale BARDZO go lubie
2.Raczej watpie zeby mial podobne , bazujac na tym ze jego ojcem jest Bardock
3.(Zmodyfikowany cytat)

Ayla Mioduńska 2003-2019
VARS

Na 100% byłby taki sam, bo własnie po to Akira Toriyama stworzył ten film, mówie ci to po raz kolejny. TEN FILM ZOSTAŁ STWORZONY PO TO, ZEBY POKAZAC JAKI BYLBY SONGO GDYBY NIE UDERZYL SIE W GLOWE !!!
Ignoruje Twoje zmodyfikowane cytaty, ale po co masz sie wysilac i je poprawiac, poprostu Ty ignoruj to jak ja nazwe Turlesa...
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

VARS pisze:Na 100% byłby taki sam, bo własnie po to Toei stworzyłi ten film, mówie ci to po raz kolejny. TEN FILM ZOSTAŁ STWORZONY PO TO, ZEBY POKAZAC JAKI BYLBY SONGO GDYBY NIE UDERZYL SIE W GLOWE !!!
Ignoruje Twoje zmodyfikowane cytaty, ale po co masz sie wysilac i je poprawiac, poprostu Ty ignoruj to jak ja nazwe (angielskie imie Tullece'a)...
(Poprawione)

1.Ja to wiem , pisz do innych , ja wiem to bo przeczytalem z stad http://www.daizex.com/guides/rumors/characters.shtml
2.No i tak oto mi chodzi ale nie wiadomo to na 100%
3.Ale "Turles" brzmi glupio

Ayla Mioduńska 2003-2019
VARS

Tullece tez brzmi głupio...Nawet nie wiadomo jak to sie czyta -.-'
Moze nas pogodze - polska wersja - Taurus :mrgreen: lol
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

VARS pisze:Tullece tez brzmi głupio...Nawet nie wiadomo jak to sie czyta
Moze nas pogodze - polska wersja - Taurus :mrgreen: lol
1a.Ale to poprawnie imie
1b.Zapewne jak Turles (ja zreszta nie widze roznicy jak mowie oba te imiona , no poza tym ze jest "r" zamiast "l")
2.Raczej "Fan tlumaczeniowa" wersja

OK wracamy do tematu

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
krova
SSJ 5

Post autor: krova »

VARS pisze:Teraz chwile nie bede odpisywał bo oglądam Dragon Balla w kreskowka.pl
Pozdrawiam.
LOL!
VARS pisze:Akira Toriyama stworzył ten film
On ma cos wspolnego z kinowkami?

'Tullece' - dlugie L
'Turles' - ktorkie L
innej roznicy w wymowie nie widze ;)
Obrazek

-Jest jakaś miara szczęścia?
-Tak, promile.

Obrazek
ODPOWIEDZ