Dywanik Dyrektora

Sprawy na zupełnie inne tematy - nie pasujące do żadnych powyższych kategorii.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
pp3088
SSJ 5

Post autor: pp3088 »

bulma300 pisze:hehe w życiu z żadnym moim dyrektorem nawet słowa nie zamieniłam , widocznie nie było potrzeby, 'może mi pani loda zrobić' to jescze słabo u mnie w szkole gorsze teksty leciały..
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*

Kocham Cię Patrycjo :*
Awatar użytkownika
bulma300
SSJ 3

Post autor: bulma300 »

Nadinterpretujesz moją wypowiedź bo to nie ma nic wspólnego z chwaleniem sie :???:
Awatar użytkownika
Dragon Fist
A True Dragon

Post autor: Dragon Fist »

Rav pisze:Na początku liceum zostałem wezwany do p. Dyrektora. Porozmawialiśmy o moich osiągnięciach, itp. Powiedział, że jeśli będę czegoś potrzebował, to żebym śmiało mówił.

Wiele razy byłem w sumie w podobnych sytuacjach, gratulował mi wyników w konkursach, jakieś formalności związane z wyjazdami na olimpiady, itp. (choć już potem załatwiałem takie sprawy z panią Wice-Dyrektor - np. prosiłem o zwolnienie na parę tygodni ze szkoły, w związku z olimpiadami i przygotwaniami do nich). Też o brata przy okazji pytał, gdzie na studia zamierzam iść, itp.

Jedynie w podstawówce wizyty były mniej ciekawe.
Podobna sytuacja... :P Ostatnio np. byłem po nagrodę z konkursu powiatowego, przedtem podpisać delegację z wyjazdu do Koszalina na konkurs... xD Teraz jestem grzeczny chłopczyk, same takie sprawy. ;]
Awatar użytkownika
MeTeO*
Xenomorph

Post autor: MeTeO* »

Może to wydawać Wam się dziwne, ale nigdy jeszcze nie byłem u dyrektora w gabinecie :P
Po prostu nigdy nie nadażyła się taka okazja. W szkole mamy kamery, więc raczej nic wielkiego nie robimy ( nie demolujemy szkoły :P ). Chociaż ostatnio u nas w szkole miała miejsce niecodzienna sytuacja. Pare osób zerwało się z lekcji i zdemolowali ubikacje. Kamery to zarejestrowały i goście mają teraz ostro przerąbane :wink:
Awatar użytkownika
Barni
SSJ 5

Post autor: Barni »

Macie kamery w łazienkach? Lipa ; P
Obrazek

.
Awatar użytkownika
MeTeO*
Xenomorph

Post autor: MeTeO* »

Barni pisze:Macie kamery w łazienkach? Lipa ; P
Nie mamy kamery na korytarzach. Zarejestrowały one jak dwóch uczniów wchodzi do kibla i wychodzi po 15 minutach, po czym ktoś zobaczył rozwalone toalety. Nie mieli wątpliwości kto to zrobił.
Awatar użytkownika
Barni
SSJ 5

Post autor: Barni »

Aa xD Chyba, że tak ;) Na korytarzach też mamy kamery, ale to nie przeszkadza w bójkach, dewastacji, rzucaniu koszami. Ale debile to debile xD
Obrazek

.
ODPOWIEDZ