To ja odpadam z dialogu. Cofam to, ze zgadzam sie z postami Boba.Bobercik pisze:Każdy emo musi mieć kreski!
Emo
Moderator: Moderatorzy
Ekhem, mam pytanie do paru osób które wypowiedziało się w tym temacie że "emo jest to..." że "emo jest tamto...".
Czy wy wogóle z takim człowiekiem się spotkaliście?
Niedość, że połowa z was nie odróżnia emo od pozerów, to jeszcze komentujecie ich negatywnie, chociaż nawet takiej osoby nie poznaliście bliżej.
Jestem emo, który się nie tnie żyletkami, ale się nie zaliczam do pozerów- ta subkultura odróżnia się od innych, bo tu działa się w grupie ZAWSZE.
To jest nasz styl bycia i tacy jesteśmy... to źle, że się ubieramy na czarno/ciemno, mamy swoją muzyke i często spędzamy czas z takimi, jakimi sami jesteśmy?
@edit
Oprócz mnie...
Czy wy wogóle z takim człowiekiem się spotkaliście?
Niedość, że połowa z was nie odróżnia emo od pozerów, to jeszcze komentujecie ich negatywnie, chociaż nawet takiej osoby nie poznaliście bliżej.
Jestem emo, który się nie tnie żyletkami, ale się nie zaliczam do pozerów- ta subkultura odróżnia się od innych, bo tu działa się w grupie ZAWSZE.
To jest nasz styl bycia i tacy jesteśmy... to źle, że się ubieramy na czarno/ciemno, mamy swoją muzyke i często spędzamy czas z takimi, jakimi sami jesteśmy?
@edit
Oprócz mnie...
Ostatnio zmieniony ndz sty 06, 2008 8:50 pm przez Pisay, łącznie zmieniany 1 raz.
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Nom spotkalismy siePisay pisze:Czy wy wogóle z takim człowiekiem się spotkaliście?
Fajny avatar jakby co i witaj na forum
Ostatnio zmieniony ndz sty 06, 2008 8:50 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 1 raz.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
Witaj Pisay !
Znaczy, że malujesz swe oczy kredką i ubierasz rożówiutke słittaśne bluzeczki? BTW jaka muzyka ? Nie pisz tylko MCR...
@Barni, brzydalu co się w wcinasz. Róznie chodzą
@BH: Tokio Gniotel to nie muzyka
Znaczy, że malujesz swe oczy kredką i ubierasz rożówiutke słittaśne bluzeczki? BTW jaka muzyka ? Nie pisz tylko MCR...
@Barni, brzydalu co się w wcinasz. Róznie chodzą
@BH: Tokio Gniotel to nie muzyka
Ostatnio zmieniony ndz sty 06, 2008 8:56 pm przez pp3088, łącznie zmieniany 2 razy.
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Pewnie wszystkie Made in poland , Tokio Hotel i Tatupp3088 pisze:BTW jaka muzyka ? Nie pisz tylko MCR...
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Teraz będe szczery- to już sam sobie narzuciłem... po prostu muszę mieć że tak powiem "coś na sobie", co udowadnia że jestem ten "Dobry".
@up
Mam
i miałem grzywkę na oko, nim zostałem emo.
@up
Mam
i miałem grzywkę na oko, nim zostałem emo.
Ostatnio zmieniony ndz sty 06, 2008 9:08 pm przez Pisay, łącznie zmieniany 1 raz.
Dobry, znaczy prawdziwy -.-'
@edit
Czemu punk ma irokeza?
Czemu rastaman ma najczęściej blond długie włosy?
Czemu metal ma od cholery metalu na sobie?
@edit
Czemu punk ma irokeza?
Czemu rastaman ma najczęściej blond długie włosy?
Czemu metal ma od cholery metalu na sobie?
Ostatnio zmieniony ndz sty 06, 2008 9:12 pm przez Pisay, łącznie zmieniany 1 raz.