Ulubieni wojownicy z forum SSJ POWER

Wszystkie sprawy, które dotyczą tego forum.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

keyn 22:11:58

mimo naszych zabezpieczeń... BH pozostawił rzeszę naśladowców
Hej to nie bylo smieszne! :evil: Myslalem ze Jacek to juz fajny kolega ale nie

Edycja listy

1.Piotrek (Dae) > - Ostatnio nie rozmawiamy ze soba na PW ale nadal go lubie
2.Tomek (Dragon Fist) > - Ostatnio nie rozmawiamy ze soba na PW ale nadal go lubie
3.Maciek (Macix) > - Nie ludzki charakter i nienawi(e)sc do Kakarotta , coz moge powiedziec wiecej?
4.Robert (Bobercik) > - Fan Super #17 i fajny kolega do rozmowy z PW , czesto przesylam mu filmiki z You Tube o DB (szczegolnie te o Super # 17)
5.Piotrek/Jacek (Thales) > - Przemiana z Kakarotta na Thalesa (doslownie) fajny kolega o fajnym charakterze
6.Kamil (AnimKing) > - Nowy kolega na tym forum , takze nie lubi Kakarotta i jest tez fanem Tronka z przyszlosci (jak i Bardocka) , jedyny (jak na razie) z nowych uzytkownikow ktory doszedl w szereg moich kolegow (Radek (Gohan) moze tez dojsc kiedys)
7.Michaś (Acer) @ > - Fajny kolega choc nie az tak jak Kamil
8.Maciek (Didix) > - Kolega z forum ktorego od czasu nie ma , ale nadal go lubie
9.Adrian > - Fajny kolega choc nie az tak
10.Astarot @ - Moj nowy "fan" jak milo

Legenda

Imperator zla
Dobry Kolega
przy okazji widzę że wyszło że Keyn i Dyakou to ta sama osoba.
Co?!
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Acer
SSJ 5

Post autor: Acer »

<hahaha>
Żałosne. To jest po prostu żałosne, ty chcesz mnie obrazić Dyakou? Ty? Rozśmieszasz mnie co chwila coraz bardziej. Najpierw ta jazda z opisem, teraz to. Ale ty ograniczony jesteś, mógłbym się zniżyć do twojego poziomu i bluzgać się z tobą czy kłócić na jakiś idiotyczny temat ale po co, skoro i tak ty z siebie robisz gorszego niż ja bym umiał? Oceniasz mnie, bo co? Bo mam w avku Richiego? Nie chcesz nie patrz się, przyjmij, że mi się ten avek podoba. Mi się twój nie podoba i co mam na opisie pisać, że jesteś gejem/cymbałem/debilem czy czymś innym? Wyhamuj chłopcze, bo za wysoko mierzysz. A do mnie/PP/DF/Boba jeszcze ci daleko pod każdym względem. Dobra i tak za dużo napisałem na ten temat. I jeszcze raz mówię. Chcesz się bluzgać pisz mi na gg czy pw. Nie spamuj na forum i mnie nie obgaduj za plecami.

Kilka moich ziomów z forum, numerki są nieważne pisałem po kolei kto mi się pierwszy przypomniał:
1.Bob
2.Kris
3.Dae
4.Rocky
5.DF
6.Treyu
7.PP
8.BH

Wybaczcie jeśli kogoś pominąłem, jeśli tak dopiszę jak tylko sobie przypomnę
Ja (1-09-2008 12:44)
kolumb wszedł na twoją starą i myślał że to ameryka
Pepek (1-09-2008 12:46)
A po Twojej doszedl do Indii i Antarktydy
Awatar użytkownika
Arti
Admin PBCH
Kontakt:

Post autor: Arti »

Perkele satana :!:

Jeszcze raz coś takiego zobaczę to zniszczę Was i Wasze rodziny.

@Barni, Astarot: Stosujcie się do podanego schematu w opisywaniu znajomych.

@pp3088: Szanuję Cię, ale następnym razem powstrzymaj się od wulgaryzmów, a zwłaszcza od wklejania rozmów z gg.

Do wszystkich....Szczerze mówiąc ja bym faceta olał. Przez internet może Wam naskoczyć...Niech pokaże jaki twardy jest na żywo.
Strona o serii GTA!

Będę brał Cię! (Gdzie?) Na SSJPower.net !
Awatar użytkownika
pp3088
SSJ 5

Post autor: pp3088 »

Arti pisze:Szczerze mówiąc ja bym faceta olał.
Też bym tak zrobł. gdyby nie była to kolejna osoba z gg, która mówiać oględnie sprzedaje nasze rozmowy. To jakaś plaga. Już zmieniam tematen post napisany pod wpływem chwili.
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*

Kocham Cię Patrycjo :*
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Arti pisze:@Barni, Astarot: Stosujcie się do podanego schematu w opisywaniu znajomych.
To dotyczy tez Michala (Acera) bo on zapomnial (jak i Robert tez)

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Ayla Mioduńska 2003-2019
Acer
SSJ 5

Post autor: Acer »

Dobra, czas podać dokładną listę kto i dlaczego. A więc:

1.Kris - osoba miła, ciekawa i sympatyczna. Lubię z nim gadać, bo rozmowy z nim są śmieszne i wciągające xD jak do tej pory nadal żadna rozmowa nie była na temat sensowny ale i tak świetnie się gada xD
2.Bobercik - choć znam się z nim krótko, to lubię spędzać czas na rozmowie z nim. Nie ma co opisywać, bardzo podobny do Krisa ale dla mnie, jakby normalniejszy xD
3.Dae - gadam ze sobą stosunkowo rzadko, bo Piotrek rzadko siedzi przy kompie więc nie ma już takiego kontaktu jak wcześniej ale nadal uważam go za jednego z najlepszych kolegów na tym forum. Jest miły i sympatyczny, można o wszystkim pogadać. Bardzo go lubię.
4.BH - zabawny, miły, chętny do rozmowy, lubię go choć nie gadam z nim tak często jak kiedyś.
5.Rocky - fajnie się z nim gada. Można pogadać o zainteresowaniach itp. Ogólnie jest następnym dobrym kolegą.
6.Treyu - rozmowa z nim jest dla mnie trochę dziwna ale raczej mi to nie przeszkadza xD nie znam się z nim jeszcze tak dobrze żeby go opisać ale i tak zaliczam go do tego grona.
7.pp3088 - człowiek o dwóch obliczach. Na forum jest poważny i pełen tajemniczości, na gg jest zupełnie kimś innym. Ciężko mi go opisać ale może kiedyś to uczynię.
8.DF - osoba z którą najmniej rozmawiałem z całej grupy, może kiedyś się to zmieni.

Tak więc, Ci jakże szlachetni userzy są moimi najlepszymi ziomami na forum xD
Ja (1-09-2008 12:44)
kolumb wszedł na twoją starą i myślał że to ameryka
Pepek (1-09-2008 12:46)
A po Twojej doszedl do Indii i Antarktydy
Awatar użytkownika
Kris
Avanger

Post autor: Kris »

A - Najlepszy przyjaciel
B - Bardzo dobry przyjaciel
C - Ciekawa Osoba
D - Dupek xD
E - Nie mam zdania
F - Wzór

A,F - Wolak - Osoba z którą zawsze prowadzę bardzo ciekawe monologi i dyskusje , a rozmowy z nim zawsze są ciekawe , ponadto dzień w dzień jest w humorze i każda rozmowa zaczyna się jak i kończy śmiechem lub płaczem ze śmiechu . Wzór z inteligentych postów.

B ,F
- Bart - Jest to człowiek o wysokim poziomie zainteresowań jak i inteligencji , gdy poraz pierwszy z nim rozmawiałem szybko odkryłęm na co jest zdolny co prawda za często wyraża swoje uczucia do BH xD to i tak jest ciekawą osobą. Teraz :D Super koleś można z nim pogadać i ect.

A, C,F- Dae - No jak tu nie lubić Jogurta ? jest to napewno najlepszy user jakiego znam jego Fan Fick jest wprost nie samowity i bardzo interesujący moim zdaniem gdyby zaczął pisać zawodowo mógłby odnieść sukces nawet większy nie Tolkien :D wkażdym razie napewno byłby najlepszym pisarzem fantasy w Polsce :D .

F - Rav - Napewno jest wzorem zawsze imponuje spokojem i rozwagą z tego co wiem jest naprawde świetnym uczniem. Zresztą ostatnio troche więcej z nim pogadałem xD

C , F - Arti - Osoba inteligentna i wytrwała , należy go podziwiać za Da Big SSJPower Event , gdyż to napewno wymagało od niego wiele poświęceń i pracy więc nic tylko brać przykład.

C , F - Szpaner - Heh kiedyś nawet często rozmawialiśmy .......... a teraz ? na dodatek świetny grafik i napewno wzór

C - AnimKing - Fajny Koleś ogólnie to mało go widuje

C - BH - BH ostatnio, nie wiedzieć czemu imponuje mi :D, pisze ciekawe posty, fajny kolega, ale dawno z nim nie gadałem.

C -Razz - xD Nom osoba bardzo interesująca i zrobiła styl :D na fora :D

B , F - Didix - Ah stare Dobre Czasy nie ? tyle rozmawialiśmy tyle przeżyliśmy ? xD nom I Oczywiście wzór 120 postów bardzo dobrych sensownych i na temat w jeden dzień

A F - Dragon Fist - Oczywiście forumowy braciszek :D zbyt dużo razem przeżyliśmy żebym o nim nie napisał :D bardzo sumienny moderator i redek ......... zresztą czyny mowią za słowa .

A , F - Bob - Bob z Bajkolandi xD nie no a na serio ciekawa osoba :D zresztą skopiuje to co omnie napisał xD na deser zostawiłem sobie tego pana xD Z Bobem łączy mnie szczególne uczucie (zboczeńcy - to nie to o czym myślicie). Nasze mózgi są jakby połączone. Często wpadamy na te same pomysły. Nasze rozmowy nigdy nie są nudne. Razem z Dae zdecydowanie mój ulubiony user! Bob RLZ !
Bo i tak to samo :D

A , F - Acer - Acer ziomek ortograficzny, tak tak to mój korepetytor, który uczy mnie polskiego xD. A poza tym fajny koleś :D

o nikim chyba niezapomnialem xD a może?

:D no troche poprawiłem i reszte zostawiłem bez zmian jak zapomniałem to sry
Ostatnio zmieniony pn kwie 30, 2007 9:46 am przez Kris, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Obrazek
1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
Awatar użytkownika
Pitti
SSJ 5

Post autor: Pitti »

Uważam, że Barni jest wporządku. Jednym słowem "spoko ziom" :mrgreen:. Jestem dośćnowym użytkownikiem i z nim miałem największy kontakt :cool:
Obrazek

I'll become The King of Pirates!
Awatar użytkownika
pp3088
SSJ 5

Post autor: pp3088 »

:arrow: Dae-Nadzwyczaj inteligętna osoba, cechująca się zanikającymi cechami skromności i elastyczności. Można z nim pożartować jak i prowadzić wywody intelektualne. W wypadku kontrowersji bezstresowy, umie dostrzec zalet i wady obu sposóbów myślenia. Ma zdanie na każdy temat i umie je wyrazić tak aby było w nim jakieś przesłanie. Wzór do naśladowania w dobrym tego słowa znaczeniu.
:arrow: Bart-całkiem sympatyczny i zabawny jegomość. Zawsze chętny na gadke, posiadający dużo zabawnych przeżyć, typ luzaka, którego grzechem jest nie lubić. Swój chłop :)
:arrow: Bobercik-twórca najbardziej oklepanego tematu na forum, ale w końcu taka cena popularności. Uwielbia prowadzić rozmaitego rodzaju konkursy, statystyki i inne tego typu sporządzenia. Jak na 13 lat potrafi zaskoczyć inteligenntym stwierdzeniem. Nosi sześcian na plecach :]]
:arrow: Razz-użytkownik, któremu epitet enigmatyczny wydaje sie obcy. Uwielbia dodać 3 grosze, nie stroni od tematów kontrowersyjnych, gdyz posiada wyrobione zdanie na każdy temat. Raczej unika sporów. Pomimo tego, że jest bezpośredni, a jego posty mają dosadny charakter, potrafi przeprowadzić rozmowę na "luzaka", nie lubi wyprowadzania z równowagi i wodzenia za nos.
:arrow: Kris-bardzo impulsywny, lubi prowadzić statystyki, pisać fanficki i nawalać w każdym temacie jakimiś grafami, które trzeba przyznać trzymają poziom. Nie toleruje wyzwisk i głupoty, lubi używać dziwnych opcji (you!). W rozmowach na gg niezwykle impulsywny, lubi mocno akcentować swoje zdanie.
:arrow: Arti- nie znam zbytnio tego chłopaka, ale widać, że ma pojęcie jak powinien wyglądać temat na poziomie, umie także napisać wartościowe posty i przytoczyć odpowiedni cytat do odpowiedniej treści. Pisze krótkie, acz treściwe posty. Dobry duch forum.
:arrow: DF-moja opinia co do tego jegomościa jest bardzo zmienna w czasie:P No cóż jeżeli oceniać obiektywnie to umie przyjąć krytykę i zmienić nastawienie. Lubi żarty, jest łasy na pochwały(jak każdy :P), a przede wszystkim można z nim pogadać o wszystkim. Jeżeli oceniać wzrost sympatii do danego usera w ostatnim czasie, Df miażdży konkurencje:P
:arrow: Szpaner-mimo tego, że zalicza się raczej do grona zapomnianych(bądź ukrytych :P) to nadal kojarzy mi się ciepło(bez skojarzeń). Swego czasu intenstywne rozmowy, które nie były czasem straconym z pewnością przyznać muszę.
:arrow: Acer-człowiek mający na celu inwiligacje mej skromnej osoby :P Posiada dwa oblicza, na forum poważny i raczej dosadny w wydawaniu osądów. Powiedziałbym, że nie jest otwarty na ludzi, ale rozmowy na gg całkowicie zmieniły moje wyobrażenia.
:arrow: Rav-za odpowiednie zagospodarowanie czasu, ciekawe pomysły i nie traktowanie z wyższościa innych osób

Nowi :P
:arrow: krova: za rozmowy na gg na wysokim poziomie, merytoryczność postów, pogląd na sprawy egzystencjonalne, za wszystko. Jedyna wada to jak sam wspomniał "bycie szczerym do bólu i brak samokrytyki", aczkolwiek nie przeszkadza to w dyskusji. Po świadomej rezygnacji Wolaka, usunięciu się w cień DF, on obok Artiego i Acera pisze najbardziej porządnie.
:arrow: Barni: za to ze nie boi się rozmawiać na poważne tematy, czasami pisze mądrze czasem wali głupoty, ale zapewne się wyrobi. Dobre wrażenie moim zdaniem.
Ostatnio zmieniony wt maja 29, 2007 9:50 pm przez pp3088, łącznie zmieniany 1 raz.
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*

Kocham Cię Patrycjo :*
Awatar użytkownika
Barni
SSJ 5

Post autor: Barni »

Dobra xD Poprawię się..

:arrow: Bobercik- koleś ma poczucie humoru... i mimo pedalskiego Avka, wydaje się być dobrym kolegom.. można sobie z nim jaja probobić... tak mi się przynajmniej na razie wydaje

:arrow: Pitti- nie zdążyłem sobie jeszcze wyrobić o nim zbytnio zdania, ale cieszy mnie to, że nie jestem jako jedyny newbie- znaczy on też tu nowy xD
Obrazek

.
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

Ostatnio zapomniałem wyjaśnic dlaczego dana osoba jest na takim miejscu. Przy okazji jest troszkę zmian bo pp okazał się byc jednak fajnym kumplem XD

:arrow: Legenda:

Pierwsza trójka
Pewni 10
Lubiani, ale za nimi jest wielu innych fajnych, więc mogą ich wyprzedzic XD

:arrow: Lista:
1.Kris - najlepszy przyjaciel na forum. Wystarczy? xD
2.Dae - dawno z nim nie gadałem, ale dalej bardzo lubię. Jeśli tylko rozmowy wrócą napewno on wróci na pierwsze miejsce!
3.BH (Bartuś) - powrót Bartusia do 10! Nie ma gg, ale i tak często ze sobą gadamy na PW. Często podrzuci ciekawy filmik na youtube

4.Acer - osoba, która zanotowała najszybszy i największy awans w mojej liście. Jedyny "nowy", którego już całkowicie uwielbiam. Brat.
5.Wolak - stary, dobry Wolak. A poza tym mąż :]
6.PP3088 - świetny kumpel, lubię go na równi z Wolakiem, ale Krzysiu to rodzina xD Z PP można pogadac poważnie jak i jajcarsko xD
7.Dragon Fist/Bart - dwóch super ziomków. DF to prawdziwy przyjaciel, z którym najwięcej przeżyłem. Za to Bart to gostek, którego mam obic. No cóż, czekam na ten dzień xD

8.AnimKing - już nie taki nowy. Fajny chłopak.
9.Arti - lubię go, ale kontakt się urwał. Najlepszy user forum.
10.Rav - napiszę to co każdy - admin xD
Obrazek
Awatar użytkownika
Dragon Fist
A True Dragon

Post autor: Dragon Fist »

Być może teraz przyszła kolej, abym opublikował świeżą listę: (kolejność alfabetyczna)

:arrow: Arti- mamy wiele wspólnych cech... ponad to, jest moim Guru na PBCH :razz: Ogólnie rzecz biorąc, jeden z lepszych ziomków na forum...

:arrow: Bart- równy gość... wiele wspólnych zainteresowań i wiele tematów do rozmów... szkoda byłoby przegapić taką znajomość... :)

:arrow: Bobercik- ostatnio znów zaczęliśmy rozmawiać, okazało się że jest o czym.... zbliżyło nas kilka sytuacji i wzajemna potrzeba uzyskania pomocy... ;]

:arrow: Dae- ostatnio nie rozmawiamy, widocznie nie ma na to czasu... ale rozumiemy się doskonale w znaczeniu "paranormalnym"... można by powiedzieć że jesteśmy w stanie nawzajem przeniknąć swoje dusze i wygrzebać z nich wszystko... ;)

:arrow: Kris- zawsze forumowy brat, pierwszt bliski znajomy na tym forum... ongiś, rozmawialiśmy długie godziny każdego dnia, teraz zaś tego braknie... chociaż dziś już coś się zaczęło zmieniać pod tym względem... kto wie, może więzy się odnowią? :)

:arrow: PP3088- ciekawa historia- jeszcze do niedawna było między nami dość nieprzyjemnie... teraz spośród nie tylko użytkowników SSJPOWER, ale wszystkich znajomych, na gg rozmawiam z nim najwięcej... ;) chyba zbliżyło nas powstanie "Ass5" ;]
w ostatnim czasie moja sympatia do niego bardzo wzrosła, ponad to jest człowiekiem o niezmierzonych zasobach wiedzy i bogaym słownictwie... ;)

:arrow: Rav- jednak nic nie zastąpi spotkania na żywo... ;) Rafał wywarł na mnie bardzo pozytywne wrażenie od samego początku i jest tak do teraz... jest osobą bardzo pracowitą i sumienną, ponad to doskonale radzi sobie z prowadzeniem forum i strony... ;)

:arrow: Razz- ostatnio zbyt wiele nie rozmawiamy, ale ogólnie user zrobił na mnie pozytywne wrażenie a konwersacje były ciekawe... :]

:arrow: Wolak- nie rozmawiałem z nim od dawien dawna, ale były to najzabawniejsze i najciekawsze rozmowy jakie pamiętam... ;] wiele bym dał, by mieć znów okazję z nim porozmawiać... ;)
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

OK modyficja listy :twisted:

1.Robert (Bobercik) ^ - Po tym jak moi "dobrzy" koledzy zapomnieli o mnie Robert szybko jest na pierwszym miejscu
2.Maciek (Macix) ^ - Nie ludzki charakter i nienawi(e)sc do Kakarotta , coz moge powiedziec wiecej?
3.Piotrek/Jacek (Thales) ^ - Przemiana z Kakarotta na Thalesa (doslownie) fajny kolega o fajnym charakterze
4.Kamil (AnimKing) ^ - Nowy kolega na tym forum , takze nie lubi Kakarotta i jest tez fanem Tronka z przyszlosci (jak i Bardocka) , ponadto mlodszy brat Broli'ego w swiecie DB
5.Michaś (Acer) ^ - Fajny kolega choc nie az tak jak Kamil
6.Maciek (Didix) ^ - Kolega z forum ktorego od czasu nie ma , ale nadal go lubie
7.Adrian ^ - Fajny kolega choc nie az tak
8.Pitti @ - Jakos fajny uzytkownik , no no moze kiedys...
9.Piotrek (Dae) / - Nie daje znaku zycia przez PW , no coz
10.Borys / - Heh tak to jest przyjaznic sie z homo "sapiens" choc moze KIEDYS bedzie znowu moim kolega

Legenda

Imperator zla
4.BH - (...) miły (...)
Mwa ha ha ha chyba nie znasz mojej przeszlosci tutaj
Ostatnio zmieniony wt maja 01, 2007 7:16 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 1 raz.

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Arti
Admin PBCH
Kontakt:

Post autor: Arti »

BH Daimaouji pisze:Mwa ha ha ha chyba nie znasz mojej przeszlosci tutaj
Kilka razy miał bana...nie wiem kto go tu wpuszcza ciągle :o
Strona o serii GTA!

Będę brał Cię! (Gdzie?) Na SSJPower.net !
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

A teraz zamiast najlepszej "10" dam listę z opisami. Tak jak Dragon kun alfabetyczne:

:arrow: Acer - osoba, którą z tej listy poznałem najpóźniej, ale właśnie on zrobił na mnie największe wrażenie. Można z nim pogadać i o tematach ciekawych, poważnych a także porobić sobie wielkie "jaja". Acer, jak dla mnie, rozpoczął kolejną erę forum.

:arrow: AnimKing - nie mam z nich aż tak bliskich kontaktów, ale warto go umieścić na liście. Czemu? Widzę wyraźnie że uważa on mnie, nieskromnie mówiąc, za osobę ważną na forum i to mi się podoba xD Fajnie gdy ktoś Cię docenia. Poza tym kolejna osoba to polewkowej rozmowy xD

:arrow: Arti - kontakt się zerwał. Nie mieliśmy wielu tematów do rozmów, ale i tak uważam go za najlepszego usera forum, jak już wielokrotnie pisałem.

:arrow: Barni - wielu pewnie zdziwi obecność Barni'ego na tej liście, ale chłopak naprawdę jest mił i przyjazny dla środowiska. Rozmawiałem z nim kilka razy i od razu polubiłem :)

:arrow: Bart - stary, dobry Bart xD Człowiek na którym naprawdę warto się wzorować. Inteligentny, zabawny a przy okazji silny. Bart, czekam na obiecaną solówkę xD

:arrow: BH Daimaouji (Bartuś) - trzeba potrafić go zrozumieć. Posiada on niezwykły charakter. Początkowo wydaje się osobą nie do zrozumienia. Często kłóci się z innymi i ma swój własny świat. Gdy jednak poświęcisz mu kilka chwil zmienisz zdanie w sensie pozytywnym.

:arrow: Dae - Dae, Dae, Dae...kiedy ostatnio rozmawialiśmy przyjacielu? Wiesz? Bo ja nie. Gdy przypominam sobie nasze wakacyjne rozmowy, serducho się raduje. Mam nadzieję że one wrócą a Dae znowu będzie moim najlepszym kumplem z forum.

:arrow: Dragon Fist - wiele z nim przeżyłem. I dobrego, i złego. Byłem przy wielu jego problemach a on przy moich. Prawdziwy przyjaciel i człowiek któremu można zaufać.

:arrow: Dyakou - ostatnio miał miejsce spór między nami, ale został on szybko zakończony i znowu lubię Dyaka XD Co mogę powiedzieć? Po prostu go lubię :)

:arrow: Groku - nie zapomnę o nim. Zrobił mi avatar, który mam na prawie każdym forum. Fajny koleś.

:arrow: Kakarotto - gdzie on się podział? Zniknął? A szkoda bo moja sympatia do niego bardzo wzrastała.

:arrow: Kris - no nareszcie. Kris...gadam z nim naprawdę bardzo często. Często też do siebie dzwonimy lub gadamy przez skype'a. Jest on moim najlepszym przyjacielem na forum i nigdy, jak narazie, się na nim nie zawiodłem.

:arrow: pp3088 - naprawdę świetny gość! Gadam z nim prawie tyle co z Krisem. Potrafi on udzielić cennych rad, a także rozśmieszyć. Czasami wdaje się w kłótnie, ale myślę że tylko z powodu wielkiej nudy. Co ciekawe zawsze często z nim gadałem, ale dopiero teraz zacząłem zauważać że jest naprawdę świetnym kumplem :D

:arrow: Wolak - hehe, wczoraj gadałem z nim przez telefon xD Każdy powie o nim to samo: potrafi rozśmieszyć w każdej sytuacji. Przy okazji jest starszy, więc mądrzejszy toteż pełni rolę starszego brata, który "opiekuje" się niektórymi userami. Wzór. A i kocha Anime o piłce nożnej :D:D:D
Obrazek
ODPOWIEDZ